< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |

1 Mobil
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Ben istanbulda olduğum için şu anki fiyatlarla bile çok karlı. 4 saat otopark 300 tl Bu 8 saat kullanımda 450 den 300 çıkartıyor ve 150 ödüyorsun. 4 kerede 1200 tl otopark yıkama 950 tl yani bir ayda 2150 tl avantajı var. bakım indirimi silecek değişimi onları saymıyorum |
|
Lastik işi olmasa ben de çıkardım ama lastikçi esnafına gitmek istemiyorum. O yüzden prime devam. Açıkçası normalde her ay araç yıkatmam ama bedava diye yıkatıyorum işte < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Merhaba, orada ne yazdığından ziyade siz ne kadar gidiyorsunuz o önemli. Batarya o kadar kolay yıpranabilecek bişey değil. Yazın 100km üstüne bile çıktığım olurken kışın ankarada 60'lara düştüğüm de oldu. Bizim araçlarda ısı pompası olmadığı için soğuktan daha fazla etkleniyor, bir de yoğun ısıtmaya ihtiyaç olursa batarya hızlı tükeniyor. Orada yazan menzil son dönemdeki kullanımları baz alır ama birebir doğru olmayabilir. Ben daha yeni şarj ettim 80km gösteriyor ancak bu hafta ankarada 90-100km arası reel menzil aldık. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|