Bildirim
BMW 230E KULLANICI KULÜBÜ (150. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
Kar sürüş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Siz sürüşte gülüyordunuz ama ben seyrederken bile strese girdim hocam😀
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g-dncr -- 14 Ocak 2026; 14:45:0 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Daha agresif videolar da var ama buraya atmayalım dedim 😬. Kışlık lastik olmadan bile araç karda inanılmaz güven veriyor. Bir ara düz yolda 100km hızlara çıkmışız farkında olmadan ve yerler gerçekten bembeyaz kar kaplıydı
Ama mecburen spor modda kullanmak lazım :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Merhaba.. Aracı dört çeker konumuna geçirmek gibi bir şey yok değil mi ? Normal D'ye alıp kullanıyorsunuz. Yol koşullarını kendisi algılıyor. Doğru mu ?
Ben de yarın kış lastiği olmadan Bolu'ya gitmeye kalkacağım yarın :)
_____________________________ hayat seni güldürmüyorsa, espriyi anlamadın demektir.. -
Vites L konumda tüm modlar olur ama biz Dsc gibi elektronik destekleri kapatabilmek için Sport mod tercih ettik
Dışarıdan izlerken öyle olabiliyor ama kullanırken siz de gülebilirsiniz bence :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kalkış destek sistemini aktif yaparsanız kalkışlarda 4 çeker oluyor ama belli bir hızda normal elektrik yani 2 çeker arkadan itiş devam ediyor. Olur da bir kontrol kaybı ortaya çıkarsa araç hemen benzinli motoru çalıştırıp 4 çeker oluyor.
Ben genelde Yağış varsa spor mod ya da vites L' de diğer modları tercih ediyorum
Bende L olmadığı için mecburen S’ye veya sport moda almam gerekecek.
Sport mode harici olan diğer modlarda örneğin personal modda direksiyon üzerindeki vites değiştirici kulakçıklar işe yarıyor mu. Kulakçığı çektiğinizde benzin motoru mu devreye giriyor ? Konu dışı merak ettim.
Evet motor devreye giriyor hangi modda olduğunuzdan bağımsız.
Merhaba, Jantları M spor ile değiştirmişsiniz sanırım, güle güle kullanın. Merak ettiğim, adaptif m süspansiyon da sonradan eklenebiliyor mu? Eklenebiliyorsa maliyeti hakkında bilginiz var mı?
_____________________________ -
Teşekkür ederim. M adaptif süspansiyonun sonradan eklenebileceğini sanmıyorum. Eklenebilse bile servise vereceğiniz para ile M sport donanımlı bir 230e alma ihtimali daha yüksek olabilir ☺️
Bendeki msport ama msport adaptif süspansiyon yok diye biliyorum :) modlar arası fark hissetmedim
-
-
Arkadaşlar biliyorsunuz bizim araçlarda hibrit mod yok, ancak tahrik ve şasi den Elektrik Otomatik i devre dışı bıraktığınız zaman araç tam bir hibrit gibi çalışıyor. Gaza hafif yüklenmenizde içten yanmalı motor devreye giriyor, güç talebiniz olmadığında Elektrik ile devam ediyorsunuz. Paylaşmak istedim bilmeyenler için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adem 23 -- 16 Ocak 2026; 19:12:11 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selam, radyoda favori kanallarimi sectigim halde orto konsoldan yada direksiyondan kanal degistirince , favori degilde tum istanyolardan ilerliyor , elimle dokunmatik ekrandan secmeden sadece favori kanallarimda gezme sansim yok mu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt