Şimdi Ara

BMW 1 SERİSİ F20 (1956. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43.845
Cevap
304
Favori
3.000.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
17 oy
Sayfa: önceki 19541955195619571958
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aracta Sport+ modu acik degilse sport modda ESP kapatmaya izin vermez comfort moda gecer. Aslinda Sport+, ESP kapali Sport mod oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fbmw -- 10 Nisan 2019; 7:5:10 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • husNUKE kullanıcısına yanıt
    Sport+; Sport ve Traction mode demektir, yani ESP off değil. ESP kapatıldığında ise araç Sport modda ESP Off olur. Araçta Sport paket yoksa ESP Off comfort modda çalışır.

2016 116d aracım için gizli özelliklerini açtırmak istiyorum en azından bana faydalı olacak olanları , internette çok bilgi kirliliği ve herkes yapmaya çalışıyor.

Tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı ? ve şu özelliğide kesin açtır dediniz bir şey var mı ?
    Apple Airpods 1.Generation
    2016 BMW 116D Joy Plus
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fbmw

Motor yağ dolum kapağı değişmesi gerekiyormuş, servisten aradılar. Bmw'nin önerdiği bir aksiyonmuş. Bana çok önemli bir parça gibi gelmedi. Başka çağrı alan varmı servisten?
    Motor yağ dolum kapağından önce motor kapağında vibrasyondan dolayı oluşan zırıltı için motor kapak contalarını düzenli değiştirmeleri lazım.
  • Nereden yapılabilir ben de bilmiyorum ama benim gözüme çarpan özellik olarak stop-start iptali ve klima üflemesi olabilir.Bir de ayna katlama aracınızda varsa tek tuşla olsa iyi olurdu diyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Fixx

Sport+; Sport ve Traction mode demektir, yani ESP off değil. ESP kapatıldığında ise araç Sport modda ESP Off olur. Araçta Sport paket yoksa ESP Off comfort modda çalışır.
    araç isterse eco pro da olsun yinede esp kapatabilirsiniz.

arabada 2 adet sistem var.

EDC ve ESP

EDC sınırlı kaymaya izin verir araba düzlemde iken patinaja izin verir ama yanal kaymada belli bir açıdan sonra izin vermez ve aracı toparlar.

ESP arabanın yanal kaymalarını engelleyerek patinajı engeller gerektiğinde tek tekere frene yaparak aracı çizgisine sokar.

Hangi modda olursanız olun.

Aracın esp tuşuna 1 kere basarsanız EDC yi devre dışı bırakırsınız ve mod değişmez.

Birtek sport modda dinamik sürüş için hali hazırda kapalı olan EDC yi tuşla devreye sokarsanız sport moddan sizi çıkarır.

Eğer esp tuşuna 5 saniye uzun basarsanız araç esp ve edc yi tamamaen kapatarak sizi araç ile başbaşa bıkarır ve bunun içinde herhangi bir mod değiştirmez.

• "Birtek sport modda dinamik sürüş için hali hazırda kapalı olan EDC yi tuşla devreye sokarsanız sport moddan sizi çıkarır." demişsiniz, hangi tuşla EDC yi devreye sokuyoruz ?

Bu hafta sonu araç muayenesi var, emniyet kemerlerini kontrol ederken arka koltukta 3. bir emniyet kemeri daha olduğunu fark ettim.

Ancak bu 3. kemer için giriş yeri yok ve halihazırda bu kemerin tokası diğer iki giriş yeri için de uyumsuz.

Araç F20 1.16i

Fikri olan var mı? Sağ arka koltuğun altına kaçabiliyormuş 3. kemer girişi.

Muayenede emniyet kemerlerine çok dikkat edildiğini(haliyle) duydum.

https://store.donanimhaber.com/6f/9e/2e/6f9e2e47313561b1eacb6cbc48d83262.jpeg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blaxis3 -- 10 Nisan 2019; 20:42:18 >

Orijinalden alıntı: BayMizan

araç isterse eco pro da olsun yinede esp kapatabilirsiniz.

arabada 2 adet sistem var.

EDC ve ESP

EDC sınırlı kaymaya izin verir araba düzlemde iken patinaja izin verir ama yanal kaymada belli bir açıdan sonra izin vermez ve aracı toparlar.

ESP arabanın yanal kaymalarını engelleyerek patinajı engeller gerektiğinde tek tekere frene yaparak aracı çizgisine sokar.

Hangi modda olursanız olun.

Aracın esp tuşuna 1 kere basarsanız EDC yi devre dışı bırakırsınız ve mod değişmez.

Birtek sport modda dinamik sürüş için hali hazırda kapalı olan EDC yi tuşla devreye sokarsanız sport moddan sizi çıkarır.

Eğer esp tuşuna 5 saniye uzun basarsanız araç esp ve edc yi tamamaen kapatarak sizi araç ile başbaşa bıkarır ve bunun içinde herhangi bir mod değiştirmez.

Alıntıları Göster
    ESP tuşuna basıldığında, araç otomatik olarak comfort moduna geçer. Mod değişir. Comfort moddaysa değişiklik olmaz.

Araçta sport plus yok ise EDC veya ESP kapalıyken, Sport modu aynı anda kullanmak mümkün değildir.

ESP tuşu basılı tutulursa tekrar comfort moduna geçer (sport plus aktif değil ise).

İsterseniz tekrar deneyip kontrol edin. Benim kullandığım 2014 ve 2016 LCI modeller bu şekilde çalıştı hep.

• blaxis3 B kullanıcısına yanıt
    Arka koltukları bir yatırıp bakın. Oralarda altta bir yerde kalmıştır. Hiç olmaması büyük sürpriz olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

aynı aracı kullanıyoruz ben kendim yaptım bakımlarımı rakamlar şaka gibi ya..

el insaf.

bana toplamda 300 tl gibi bir sarf malzeme listesi tuttu.yağ ve filtresi polen filtresi, hava filtresi

üstelik motor yağınıda alman malı tam sentetik kullandım.

kısmetse fren balata ve disk değişim işinide kendim yapacağım.

Alıntıları Göster
    parçaları nereden alıyorsunuz?

Orijinalden alıntı: yusuf89

merhaba, kapıdan gelen gıcırtı ve trim sesleri için çözüm kapıdaki fitillerin temiz bir bezle silinmesi midir?
    Aracımı servise bırakmıştım, temizlenip verilmiş ama tam gitmedi sesler.
    Temizleyin ve herhangi bir lastik bakım ürünü ile silin , sürün , sıkın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bezakii -- 11 Nisan 2019; 22:23:24 >

Sorum şu; bu klima çift yönlü otomatik olarak ayarlanamıyor mu? her yön tek tek mi ayarlanıyor? 5 ay oldu çözemedim. Sürücü tarafındakini değiştirince yolcu koltuğu da değişmesi gerekiyor ayrıca yolcu kendi tarafını da özel ayarlayabilmesi gerekiyor. Bence sistem bu şekilde çalışmalı.

Ben nasıl yapacağımı çözemedim mi? Yoksa iki taraf ayrı ayrı mı kontrol ediliyor?

• Arkadaşlar merhabalar. İki hafta önce 2015 lci 1.18i aldık kullanıyoruz. İlk günden beri sol kısa farda bir zayıflık var uzun normal. Aynı şekilde farlar açıkken start stop ile çalışırken bilgi ekranında kısa uzun arızası yazıyor hemen kayboluyor. Aynı far motor çalışma esnasında angeller pırpır yapıyor motor çalışınca düzeliyor. Arızayı nerede aramak daha doğrudur tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum. Araç LED far bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyitilbas -- 12 Nisan 2019; 23:57:50 >
  • Sanıyorum ön cam çift yönlü değil o yüzden şoför tarafından cama hava verilince yetiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyitilbas -- 13 Nisan 2019; 0:8:32 >
  • engman39 E kullanıcısına yanıt
    Auto dugmesine basin, sonra sol taraf icin sol taraftaki, sag taraftaki dereceyi ayarlamak icin sagdakini cevirin, 2 ayri dereceye ayarlayabilirsiniz
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.