Şimdi Ara

BMW 1 SERİSİ F20 (1845. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
43.608
Cevap
311
Favori
2.867.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18431844184518461847
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Finwe. kullanıcısına yanıt
    Arabayı "her şey full" cümlesi ile mi aldınız?
  • Selam. enonbir gibi bir yerden alpine white rötuş kiti aldım. Aynı yerdeki çiziğin az görünür olmasını sağladım. 30TL gibi bir şeydi. Amatör ama gayet iş görüyor. Kolay gelsin
  • MA11 kullanıcısına yanıt
    2015 yılı sonrası üretilen yeni kasalar 1.18 oluyor. Pure donanım almamanız gerekiyor bu isteklerinizi doğrultusunda (kapak jant , halojen far) sıfır düşünmüyorsanız Joy-Joy Plus donanımlara bakın sunroof opsiyon olduğu için bazılarında olup bazılarında olmayabilir.
  • Arkadaşlar 2015 one edition aracıma lastik alacağım normal lastiğe geciyorum. Ölçüleri ne olmalıdır bilen arkadaş yazarsa sevinirim.uzerinde 205 55 17 var ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araçta USB çoğaltıcı kullanan var mıdır acaba? Aynı anda hem telefonumu bağlayıp(şarj için) hem farklı bir USB bağlasam(müzik için) ikisini de görür mü araç?
    http://www.vatanbilgisayar.com/s-link-swapp-sw-u200-4-port-ultra-slim-usb2-0-usb-hub.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cilic -- 11 Haziran 2018; 15:55:35 >
  • selamlar. 2016 118i kullanıcısıyım. yolcu emniyet kemeri için uyarı vermiyor. tüm modellerde böyle mi acaba yoksa kendi aracımda bir problem mi var?
  • Geçen şehirler arası yolda bisiklet ile giderken yanımdan beyaz bir F20 geçti. Aracın arka lambaları çok geniş kalın ve boncuk boncuk idi, şahsen o görüntü beni yedi bitirdi benim araç 2016 ama sırf o arka stoplar için gider yenisini alırım. İnşallah 2018 Almanya üretimleri böyle değildir, yada arka stopların kabı uygundur bizimkileri çıkarıp bunları takabiliriz.
  • Selamlar, sürücü için uyarı var ancak yolcu için yok. 2016

    Birde uyarı tonlarını kısabiliyorsunuz, sizinkiler kısılmış olmasın? Bu arada Paket Joy Plus
  • Selamlar, sürücü için uyarı var ancak yolcu için yok. 2016 Bu arada Paket Joy Plus.
    Bence gerek te yok. nollcak sanki :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Finwe.

    merhaba arkadaşlar yeni 116d m paket 0 araç aldım kosiflerden her şey full dediler ama gpsi bulamadım araçta? bu araçlarda gps olmuyor mu?
    ekran ufak ise nav yok. Nav için büyük ekran almalısın, onun içinde 1000 EURo fiyat çıkıyor !
  • Arkadaşlar selam, 2016 bir joy buldum anlaştık yarın nasipse alıcam fakat joy plus ile farklarını bilmiyorum bi söyler misiniz.



    Araçta gelişmiş gösterge ( hayalet değil ) ve sunroof var. Bunlar haricinde ne farklar var ? Farlar aynı mı, anahtarsız çalıştırma ( giriş var mı bilmiyorum ), far sensörü, yağmur sensörü, kapı altlarından çıkan ışık falan var mı joyda? Ve oto kararan iç dikiz?



    Teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artles -- 11 Haziran 2018; 19:9:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artles kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla "Joy" tasarım paketinin ismi. Plus ise donanım paketi oluyor. Plus ile sunroof vs. geliyor diye biliyorum. Benim baktığım hiçbir Joy araçta sunroof yok idi. 2016 model yılında belki farklılık vardır, emin değilim. Ama saydığınız donanımlar vardır tahminimce. Çünkü ışık paketi, elektrokrom aynalar, yağmur - far sensörü, anahtarsız çalıştırma (giriş değil sadece çalıştırma) TR paketi içinde std. olarak geliyor. Sadece Led farlardan emin değilim. Bilenler yardımcı olacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 model aracımda spotify da dinlediğim müziklerin albüm kapakları bluetooth ile bağlandığımda da usb ile bağlandığımda da gözükmüyor, bunu herhangi bir ayarı var mı?
  • Vision falan diyor biraz farklı o yüzden anlamadım tam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koskoca konu; ama başka kaynaklardan bilgi almak zorunda kalınıyor??



    Konu sahibi ilgisini kaybetmiş, sürekli aynı kısır döngü içinde kalan klasik soru-cevaplardan konu tıkanmış, sohbet ve muhabbeti olmayan; sorumu sorayım gideyim, durumunun gözlemlendiği yavan/keyifsiz bir başlık...



    Bilgi, birikim, tecrübe, paylaşım, sohbet, muhabbet...



    Bu birliktelik olmadığı sürece, konular tıkanmaya mahkum olur. Bu konu da tıkanıp kalmış.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-5F1FA143F

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    teşekkür ederim yanıtlarınız için. benim paket de joy plus.

    bu soruyu sorma sebebim uyarı olmadığı için acaba herhangi bir kaza anında bu durum hava yastıklarını etkiler mi diye düşünmüştüm. aydınlatıcı yanıtlarınız için teşekkür ederim
  • Benim telefonum da iPhone, ama bir türlü kapak fotoğraflarını getiremedim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aracı alırken ön park sensörünün olmayışına pek takılmamıştım çünkü araba her halükarda beni almalısın diyordu ama şuanda çok pişmanım, aracın ön kaputunun uzun oluşundan dolayı parklarda ön sensörün olmayışı insanın çok canını sıkıyor hele ki kaldırıma dik parklarda önden gelen cazırtı ağlama sebebi 😔

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selam, bugün katıldım aranıza 2016 joy sunrooflu modeli ile ama araçta bir sıkıntı var. 120 yi geçince her zaman olmamakla birlikte araçta bir titreme oldu dönüş yolunda, 100e kadar sıkıntı yok hiç ama 120-130 dan sonra “ özellikle ‘ ayağı gazdan çekince bir titreme oluyor bu normal mi? İşin garip tarafı her zaman değil. Yoldan mı dedim acaba ama, olmaması lazım. 150-160 yapıştırırken de olmadı bazen mesela.



    Araçta 18 inç jant ve lastik var. İki gün önce patlamış balans ayarını yarın yaptıracağım ondan olmuş olabilir mi? Yani şanzımanla ilgili bir sorun yoktur umarım veya başka birşey araç henüz 30 binde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  BMW 1 SERİSİ F20

     BMW 1 SERİSİ F20



    31bin kmdeki 116d aracıma özel servisin birinden 100tl karşılığında orjinal bmw logolu hava filtresi aldım. Yedek parça satan yerlerde 200tl altında fiyat alamadım, tesadüf eseri Güngören sanayideki bir bmw özel servisinde varmış. Burda tek soru işareti şu nasıl olurda yetkili serviste 300tl üzerinde bedeli olan bu filtreyi bu kadar hesaplı satarlar? Güvenmek şart :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 18431844184518461847
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.