Şimdi Ara

Blyss E WAP Mobil Klima 12000 BTU (Mobil Klima)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
18.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Geçen gün KOÇTAŞ ta gördüm. Kiracı olunca normal klima alamıyoruz. Daha önce kullanan var mı bu modeli? Yoruma ihtiyacım var. Teşekkürler.

http://www.koctas.com.tr/product/E-WAP-Mobil-Klima-12000-BTU/5215-9544/

Blyss E WAP Mobil Klima 12000 BTU (Mobil Klima)

• havayı vakum etmesi ve kompresörü içinde olduğu için ses yapması dışında sorununu görmedim.

• Sözkonusu klimayı yaklaşık 15 gündür kullanıyorum. Malesef ben de split klima takamadığımdan dolayı mobil klima taktım. Tüm herkesin dediği gibi öncelikle split klima, imkanınız yoksa mobil.

Performans ve ses .. eh idare eder diyebiliyorsunuz.. Çok umut bağlamayın. Ses, gittikçe alışıyorsunuz, ancak tv yi biraz daha sesi açık konuşmaları biraz daha yüksek sesle yapıyorsunuz. Zamanla alışıyorsunuz..

Montajı ile alakalı, Hava tahliye borusunu cam kestirerek pencereden dışarıya doğru monte ediliyor. Delik ( menfez) büyüklüğü doğalgaz menfezleri ile aynı boyutta.

Su tahliyesi biraz problemli, 2 adet su tahliye yeri var ( üstteki büyük, ve alttaki küçük) Alttaki küçük tahliye deliği için size klima ile birlikte tahliye borusunu ( serum büyüklüğünde ) veriyorlar. Ancak suyu nereye tahliye edeceksiniz.. Şişenin içine boşaltıp, 2-3 günde boşaltabilirsiniz. Ancak onunla uğraşamam derseniz, Pencere çerçevesini delmeniz gerekebilir. Ancak problem tahliye borusunun aşağıya doğru olması ve dolayısıyla suyun bu yönde hareket etmesi gerekir. Ya da bir arkadaşın Airfell mobil klima için yaptığı ufak bir motorla tahliye borusu yukarıya doğru olsa da tahliye edebilirsiniz.

Ancak ben burada üstteki büyük deliği kullandım. Bu delikten , hava borusunun içine doğru olacak şekilde bir delik açtım. Ve üsteki büyük delikten, hava borusun içinden geçecek şekilde yerleştirdiğim su tahliye borusu ile, suyu dışarı aktardım. Resimleri de ekledim. Ancak dikkat ederseniz klima su tahliye deliğinden boru aşağıya doğru ilerlediği için su kendi kendine yol alarak tahliye oluyor.

Blyss E WAP Mobil Klima 12000 BTU (Mobil Klima) Blyss E WAP Mobil Klima 12000 BTU (Mobil Klima) Blyss E WAP Mobil Klima 12000 BTU (Mobil Klima)

• 999999 9 kullanıcısına yanıt
    merhaba. bende aynı ürünü almak istiyorum. kullanım tecrübeniz nedir? kaç metrekare yerde çalışıyor ? İyi soğutuyormu ?
  • 2 senedir kullaniyoruz. eger imkaniniz varsa kesinlikle split klima alin derim. ancak imkan yok ise ne yapalim deyip alinabilir. Ben salonda kullaniyorum ancak kapisi yok ve hole aciliyor. dolayisiyla cok verim alamiyorum, salon 36 m kare hol 10 metrekare toplamda biraz buyuk kaliyor. Sadece salon olsaydi ya da salonumuzun kapisi olsaydi bence is gorurdu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    airfel-9000-btu-mobil-klima
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.