Şimdi Ara

Bluetooth tuşu var, ama donanım yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tanıdığın laptopuna format attım. Laptop acer extensa 5630ez sitesinden bluetooth sürücülerini de indirdim yükledim tuşuna basıyorum aygıt yok diyor bu nasıl iş sürücü kendi sürücüsü de yine bir kaç değişik sürücü denedim biraz da uzmanlık alanıma girer sürücüler... laptopun sahibi bluetoothdan da anlamaz kullanmıyordu zaten o

2 seçenek var
    1- laptop böyle üretiliyor tuş var donanım yok çünkü google da arama yaptım benim gibi olanlar da var
    2- sonradan tamire gitmişse bilgisayarcı çarpmış olabilir mi acaba ?

şu anda bluetooth sürücüsü yok aygıt yöneticisinde bilinmeyen aygıtta yok

• dediğin doğru ama sebep yanlış orada sürücü olsa bile olmayabilir daha önemlisi laptopun üstünde bluetooth tuşu var. koskocaman orada driver olmasa bile tuş yeter

ama yok işte olmuyor galiba bir şekilde çıkartılmış
  • bende geçenlerde acer extensa 5620 dizüstü ne sürücüleri yükledim hiç bişey yoktu içinde.. bluetooth sürücüsüde yükledim ancak enterasandır tek sürücü yükleme yapınca biraz beklemeniz gerekiyor çünkü sürekli 5-6 tane device yüklüyor bluetooth la ilgili.. donanım olarak olmaması mümkün değil.. yükleme yapmadan önce wireless tuşu yada ayrıca bluetooth tuşu varsa onu açık konuma getirmen..
  • Merhaba , casper nirvana kullanıyorum. Benzer problem bende de oldu. Bluetooth normalde pc de vardı ama birkaç haftadır aygıtı görmüyor. Sürücü yüklüyorum olmuyor. Şaştık kaldık.
  • İnternette bu urunde bluetooth olan modelide var olmayan modelide acer yıllardır bu sekilde urunler cıkartır normaldir.Kasa aynı oldugu için bluetooth olan modellerde tusu kullanınca calısır donanım yoksa calısmaz.

SAYGILARLA
  • bios d a o/b seçeneklerinden bluetooth kapanmış olabilir ( düşük bir ihtimal) en doğrusu ürün etiked kodunu (kasa altınmdadır) uzantısı ile beraber araştırınız her modelin ufak tefek değişiklikler ile ara modelleri vardır

alt resimdeki sol siyah etiketteki gibi
    (model no)

Bluetooth tuşu var, ama donanım yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.