Merhaba, Bir bluetooth modül aldım ve L,G,R çıkışlarına kabloları lehimledim... 5V bir de Adaptör bulup Usb'den güç de verdim.. Şimdi bunu Creative SBS A320 2+1 ses sistemine entegre etmek istiyorum. Ortadaki ana ünite içine 5v adaptörü yapıştırdım ve Ses sisteminin elektrik beslemesinden elektrik de aldım. Ancak SBS A320'nin sesini nasıl çıkartacağım? bağlantıları bulamıyorum. A320 nin ana ünitesinden Sağ hoparlöre 9 pin din konnektör çıkışı var... Sağ hoparlör içinde de ses volume ve pc ses bağlantısı için stereo 3,5mm jak var... tuhaf bir bağlantı şekli var... ana üniteden direkt bulamıyorum. (istendiğinde bu 3,5mm jak bluetooth modüle direkt takılabiliyor ve bu şekilde kullanılabiliniyor. Ama ben entegre etmek istiyorum.) Ekte Ana üniteye ait devre fotoğrafları var. Bluetooth L,G,R çıkışları nereye bağlanmalı? Teşekkürler... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bluetooth modül entegrasyonu->Creative SBS A320 için

-
-
Sağ hoparlörün içini açıp bakmanız gerekecek galiba
ki ses giriş sinyalleri nereye gidiyor, ne oluyor ve en son 9 pinden hangilerinden çıkıyor bilesin.
-
Amfi çipinden de anlaşılabilir, resmini çekin yakından.
-
-
-
-
-
BT4840 amfi çipinin datasheet dosyasını paylaşmamış üreticisi, öbür yöntemi deneyin.
-
en iyisi sağ hoparlörden çıkan 3.5mm jack'a dişi ek yapıp ana üniteye yerleştirdiğim ve oradan beslediğim bluetooth modülü üzerindeki 3.5mm jack'a kabloyu takıvereyim.
Teşekkürler herkese..
-
-
fazladan kablo olmadan halletmek istedim ama başka çare kalmadı. Mecburen sağ hoparlörden çıkan kablo tekrar dönüp ana üniteye taktığım bluetooth modüle girecek.. en azından atıl duracağına güçlü bir bluetooth 2+1 ses sistemi haline dönüşecek. işimi görecek. herkese teşekkürler..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X