Şimdi Ara

Bluetooth Kulaklık Fırsatları [ANA KONU] (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
7.941
Cevap
493
Favori
935.949
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • birkaç haftadır Baseus W04 modelini kullanıyorum. İlk aldığım günler pandemi sürecinde olmamızdan ötürü evde kullanabildim sadece. Ancak pazar günü dışarda deneyimleme fırsatım oldu ve büyük bir yıkım oldu benim için. Zaten aman aman bir izolasyon beklentim yoktu fakat bakıldığında +300₺ bandında bir cihaz. bu kadar kötü olacağını düşünemedim. Telefon görüşmesi yaptım, ben karşıdaki sesi duyamadığım için onun beni duyup duyamadığını anlayamadım. BT'yi devre dışı bırakmak zorunda kaldım.

    Şimdi elden çıkarmayı planlıyorum kısmetse. Bu şartlarda ancak ev için ideal bir cihaz. Kafamda 2 model var. TaoTronics SoundLiberty 53 ve Lenovo lp1 livepods. neden bilmiyorum Taaotronics baya sıcak geliyor. Fikre ihtiyacım var bu aşamada. Ne önerirsiniz?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrheadbang0 -- 17 Kasım 2020; 0:40:50 >
  • Anker q10 ağır diye yorumlar okudum. Ben spor salonunda kullanmak istiyorum. Ağırlığı rahatsız edici boyuttamı? Koşarken falan ağırlık yaparmı? Yada düşer mi? Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde Haylou T19 ve Galaxy Buds+ var. Kısaca karşılaştırmak gerekirse ses kaliteleri ve konuşma kaliteleri birbirine çok yakın.


    T19'u Huawei gibi bir marka çıkarmış olsa en az 600tl isterdi. Ses konusundaki başarısının yanında rahatlık, infrared sensör gibi konularda da Buds+ ile yarışır. Sadece şarj konusunda geride ama o konuda Buds+ her rakibinden 2-3 kat daha iyi zaten. Apt-x ve type-c gibi özellikleri de katınca f/p olarak piyasadaki en iyi kulaklıktır bence.


    Taotronics 53 ile kıyas kabul etmeyecek derecede iyi ses kalitesi var bu arada. 53 karışık müziklerde ve yüksek seslerde inanılmaz çamur bir sunuma sahip. T19 hiçbir şekilde rahatsız etmiyor.


    Ayrıca Taotronics'lerin ızgarası kısa sürede düşüyor. 2 farklı kulaklıkta yaşandı bu durum. Izgara düşünce tizler de alıp başını gidiyor tabii ki.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: zamazingosTr

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster

    bu link seninse bu iade nin kabul edilmemesi normal keyfi iade katogorisinde değil kulaklıklar hijyenik sebeplerden dolayı, benimki bozuk çıktı o yüzden almalılar göreceğiz bakalım..

  • lutufi123 kullanıcısına yanıt

    Şöyleki t15 üzerindeki chip seti klasik bir çip set, ancak gt1 plus da qualcom aptx destekli çip seti var bt 5,0 iletişim bandında en yüksek Kbps iletim değerine sahip 300-400 Kbps di sanırım. Bunu şöyle açıklayabiliriz, Sesi taşıdıgı bant aralığı ve hızı, Ben ne oyunda ne youtobe da geçikme vs görmedim. Son sesi yüksek değil ama sinema salonundaymış gibi müzik yada film sesleri alıyorsunuz. Çok net kristal gibi berrak. ancak burada önemli nokta kaynak cihaz ve oynatılan içeriğin kalitesi mesela reklam ve reklam müzklerinde kalite çok düştüğü için birden kaliteli bir akış dinlerken, ne oluyor lan diyorsunuz !


    t15 pili kutusu büyük ama bence gerek yok, zaten 1 kullanımda 4*5 saat gidiyor, e sonra kutuda en az 2 3 kere şarj ediyor, yani haftada 1 yada 2 kez kutuyu şarj etseniz yeterli, diğerinin kutu büyük ağır, ve herhangi bir premium çip seti vs içermiyor. Pahalı bir çok üst seğment kulaklıkda bu bahsedilen çip seti kullanılıyor.





  • Arkadaşlar bir sorum olacak, bir ses kaynagına 2 yada daha fazla bluetooth kulaklık baglanabilir mi?

    Lg nano 816 serisi tv aldim , tek airpods baglanıyor, bunun bir yolu varmıdır?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luckystar -- 17 Kasım 2020; 10:22:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahcal06

    Anker q10 ağır diye yorumlar okudum. Ben spor salonunda kullanmak istiyorum. Ağırlığı rahatsız edici boyuttamı? Koşarken falan ağırlık yaparmı? Yada düşer mi? Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

    2 hafta oldu alalı,

    şu ana kadar çok iyi. özellikle o mavi mor rengi çok güzel, kırmızısı pazar malı gibiydi ))


    ağırlığı ile ilgili yorumlları bende okumustum, ama degil hocam yani

    muadillerine göre %10 - 15 daha agırmış kagıt üstünde , bunu farketmenize imkan yok.


    Koşma olayını bilemem ama yürüyüş yapılır,

    koşmayı ben de denemek istiyorum.

  • KZ S2 ve TaoTronics SoundLiberty 79 arasında kaldım. Benim için öncelik kesinlikle müzik. En basit örnek olarak iphone earpods (kablolu) sesine yakın olsa o da yeter. Basları patlamayacak tizleri tırmalamayacak.Deneyen varmıdır arkadaşlar? Bu ikisi haricinde bu fiyatlarda (250-350)önerebileceğiniz kulaklık varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba, telefon gorusmeleri icin bir kulaklik ariyorum, tam kablosuz ya da huawei am61 gibi kablo seklinde boyunda asili da olabilir (boyunda boyunduruk gibi duran seyleri sevmiyorum)
    oncelikli istegim mikrofon kalitesi ve ergonomi, sonra batarya ömrü geliyo, butcem 300-600 arasi en uygun kaca bulabilirsem okadar cikarim..
    tavsiyelerinizi bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sony wi xb400 modelini aldım gürültülü ortamda çalışıyorum.. Karşıya sesim uzaktan gidiyormuş konuştuklarım öyle diyor normal ortamda sıkıntı yoktu.. JBL t110bt den ona geçtim jbl modelinde hiç bir sıkıntı yoktu.. WhatsAppdan ses gönderince sesimden çok gürültü gidiyor yeni aldığım sony den

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.hepsiburada.com/taotronics-tt-bh067-miknatisli-bluetooth-kulaklik-ipx5-20-saat-muzik-cift-telefon-destegi-p-HBV00000XKZ8Y?magaza=Hepsiburada
    şu ürün için ne düşünürsünüz fiyatı çok kelepir ve 20 saat pil ömrü vaat ediyor koşuda kullanmayı düşünüyorum çok mu kötüdür

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TaoTronics SoundLiberty 79 ile haylou t19 arasında kaldım. Hangisini tercih etmem iyi olabilir? Ayrıca black friday indirimlerini beklesem mi sizce? Bazen daha pahalı oluyorlar. İndirim yapacağız derken bindirim yapıyorlar ☺️

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahcal06 kullanıcısına yanıt

    Kafa üstü modeller genel olarak spor yapmaya uygun değil. Öncelikle kulaklık pedleri terleme yapacaktır. Koşma, eğilip kalkma gibi durumlarda da kafada sabit durması pek mümkün değil, illa ki kayacaktır.


    Sporda kullanılacak modeller kulak kepçesine takılan ve illa ki terleyeceğiniz için sıvı temasına dayanıklı olmalı. Aşağıya model olarak fikir vermesi açısından link ekliyorum.


    https://www.amazon.com.tr/Samsung-GP-OAU019SACRW-Bluetooth-Kulakl%C4%B1k-K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1/dp/B084RPVBST/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&dchild=1&keywords=Samsung+C&T+-+BE7=&qid=1605652465&sr=8-1&ie=UTF8&psc=1&th=1&tag=spydrop-20


    Samsung C&T - BE7 Bluetooth Kulaklık





  • Beyler S.a Jbl live 300 tws kullanan varmi.? Tavsiye edermi ? Kronik ses beyaz gurultu vs olusyormu..jabra active 75 te sol kulaklikta varmis mesela..live 300 kullanici varsa cevaplarsa sevinirim.tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bluetooth kulaklık arayışındayım. Haftada maksimum 5-10 saat kullanabilirim o yüzden ucuz yollu bir şey olsun istiyorum, bisiklet sürerken kullanacağım. Aradığım kulaklıkta basslar hafif yüksek, 250-300hz frekansları biraz düşük, 2.5khz civarları yüksek, 10khz düşük ve 10khz üzeri biraz yüksek eq ayarına sahip, dış sesleride engelleyen bir kulaklık arıyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir model var mıdır?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: n0fx

    Arkadaşlar bluetooth kulaklık arayışındayım. Haftada maksimum 5-10 saat kullanabilirim o yüzden ucuz yollu bir şey olsun istiyorum, bisiklet sürerken kullanacağım. Aradığım kulaklıkta basslar hafif yüksek, 250-300hz frekansları biraz düşük, 2.5khz civarları yüksek, 10khz düşük ve 10khz üzeri biraz yüksek eq ayarına sahip, dış sesleride engelleyen bir kulaklık arıyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir model var mıdır?

    Hocam teknik detaylara madem bu kadar hakimsin bir araştırıp bulduklarını paylaşıver ki forumdakiler de faydalanabilsin  

  • follow F kullanıcısına yanıt
    Taotronics kullanan biri olarak cevaplayayım sorunuzu.Ödediğiniz rakama kesinlikle pişman etmez.Bass tiz dengesi çok iyi.sahneleme de aynı fiyat bandındakilere oranla daha iyi.Aşırı bass tutkunuz yoksa memnun kalırsınız

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ambitious_man A kullanıcısına yanıt
    İkisinide kullandım.Bence taotronics daha iyi genel performansta haylouya göre.Müzik dinlemekse amaç özellikle kesinlikle tao

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sırasıyla haylou t15, gt1, t19, tronsmart ace, 1more e1026bt, taotronics 79, jabra 65t kullandım.Son olarak anker soundcore liberty 2 pro ile bitirdim arayışımı(kronik sıkıntı yaşamadım, şans).Uygun fiyata alınca müzik bir başka oldu.Öneririm

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.