Şimdi Ara

Bluetooth Kulaklık Fırsatları [ANA KONU] (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.941
Cevap
493
Favori
935.930
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ambitious_man A kullanıcısına yanıt
    1 bucuk saat kullandım yürüyüşte, hep cebimdeydi hic bir sıkıntı yasamadim. Ama bunlar tabi benim kisa kullanici deneyimlerim, youtubedaki incelemelerde 10 metreye kadar sıkıntısız bağlantı oldugu soyleniyordu. Sadece dokunmatik kontroller biraz zorlayıcı oluyor, tuşluya alışıktım öyle daha kolaydı, bunda bazen tutturamiyorsunuz basilan yeri

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • trendyoldan 100/40 kupon ve cüzdan ile haylou gt1 i 60 liraya aldım . fiyat iyi olunca ve kupon olunca dayanamadım. yedek olarak kullann arkadaşlaerr yorum yapabilir mi?

  • zamazingosTr kullanıcısına yanıt
    15 senedir westone um1 kablolu kullanıyordum artık plastikleri parçalandığı için kullanamaz durumda. o yüzden yine dengeli bir kulaklık arayışı içine girmiş olduğum için sormuştum belirttiğiniz gibi dengeli ise z1 i eleyip S2 ye yonelicem teşekkürler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar, Amazon'dan Haylou T15 sipariş verdim. Özellikle Haylou kulaklıklarda iyi indirimler var şu an Amazon'da. Normalde 180 tl olan kulaklığı 150 tl'ye aldım. Aslında burada önerilen diğer modelleri de incelemiştim ama öğrenci olduğumdan fiyatlar biraz pahalı geldi.
    T15'i deneyince buraya yazacağım. Tavsiyelerini paylaşan herkese teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yeri değil biliyorum ama yardımcı olabilir misiniz ? Trust Duet XP 23256 bu modeli kullanan var mı? telefon iki parçayı ayrı ayrı görüyor. Ama aynı anda ikisi çalışmıyor.


    Aşağıdaki yönergeyi izledim, işe yaramadı donanımsal hata mı dır nedir anlamadım. Başka model - marka falan kullanıp da aynı soruna çözüm önerisi olan varsa lütfen paylaşsın.


    Both earpieces are set as master while only one can be.

    Reset the earphones:

    - Switch both earpieces off by pressing the button for several seconds.

    - Press both earpieces for 7 seconds, they will start blinking.

    - Press 2x the button of only one of the two earphones.

     - Now pair the earphones again.

  • Birkaç gün önce Taotronics Liberty 79 aldım, öncesinde QCY T5 de aralarında olmak üzere çok sayıda kulaklık kullandım, Samsung'un son çıkardığı Live dahil. Hiç biri beklediğim performansı veremedi maalesef.


    Tao kulaklıklar üzerinde takılı silikonlarla kullanınca çok sıradan gibi geliyor. Ama kulağınıza uygun silikonları takınca geceyle güzdüz kadar farklı oluyor ve resmen patlıyor. Bass'ları az diyenler doğru silikonları takmamış demektir. Doğru silikonlarla ses kalitesi ve bass kalitesi de muhteşem. Eminim daha iyisi vardır ama 300 TL değil 2300 TL'dir onlar. Fiyat/Performans olarak tek kelimeyle muhteşem...

  • Haylou t19 ile ilgili tecrubesi olan var mi ?
    Qcy t7 aldim mikrofon iyi ama muzik olayı hic zevk vermiyor. Qcy nin kablolu Bluetooth kulaklığı var ayrica onda muzik dinledikten sonra t7 cok vasat geldi muzik anlaminda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşım Xiaomi Earphones 2 kullanıyor. çok memnun, hatta kask içinde bile rahatlıkla görüşme yapıyor. ama fiyat 599 :)

    daha uygun bir şeyler araştırayım dedim kafam allak bullak oldu. işin içinden çıkamayacağım sanırım.

    amacım işyerinde müdürü huylandırmadan video izlemek ve müzik dinlemek. bu durumda gecikme olmaması lazım. aynı zamanda da karşı tarafında net anlayacağı şekilde telefon görüşmesi. 250 TL altında ürün bakıyorum.

  • dostlar airpods 2.nesil mediamarktta kuponla 1050 tl ye geliyor sizce alıyım mı bekliyim mi düşer mi daha black fridayde?

  • Tao 79 ve Kz S2 arasında Çok karasız kaldım ve her iki ürünü de almaya karar verdim. Ve yaptığım değerlendirmeye göre müzik için kesinlikle Kz S2 açık ara önde. Lakin şarj ve kutusunu takıntı yapmayacaksanız Kz s2 alın derim. Yukardaki arkadaşlar kesinlikle doğru söylüyor. Kesinlikle övgüyü hak ediyor...öneren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum 🙏🏻

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ariana Grande

    dostlar airpods 2.nesil mediamarktta kuponla 1050 tl ye geliyor sizce alıyım mı bekliyim mi düşer mi daha black fridayde?

    Kesinlikle dusecektir ama 1050 altina düşer mi kestiremiyorum. Bence bekle black fridayde yine o fiyatlar olacaktir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anadolu A kullanıcısına yanıt

    earphones 2'nin o fiyat olduğuna emin misin hocam ?

  • EmreNX E kullanıcısına yanıt

    QCY T7 modeli bence gayet yeterli bir kulaklık. Tabi aşırı bir müzik performansı yok. Fakat gerek konuşma kalitesi gerek bağlanma hızı gayet iyi. Soran çok arkadaş olmuştu bende bir video hazırladım.


  • Hocam arkadaşlar paylaşmıştı zaten. Kz’yi Teknostore mağazasından 270 tl’ye aldım. Şuanda piyasadaki en ucuz site bu site. Siz yine de inceleme videolarına göz atın. Eksiler artılar genelde belirtilmiş. Lakin ses göreceli olduğundan kz daha iyi geldi bana.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anker Life Dot 2 TWS  kullanan var mı?

  • illanois kullanıcısına yanıt

    Telefon görüşmesinde siz ve karşı taraf memnun mu? Ses net çıkıyor mu?

  • sheare78 kullanıcısına yanıt

    Hakkını fazlasıyla veriyor mudur? Samsung buds plus veya buds live denginde midir?

  • Selamlar. Kablosuz bir kulaklık arayışına girdim ve tabiki çok kez arada kaldım. Birkaç modele indim sonunda. Kıyas yoluyla bana uygun olanı bulmaya çalışıyorum sizlerin de fikrini alayım.


    Liste:

    Haylou Gt2 : 170TL

    Qcy T1 Pro : 200TL

    Taotronics Soundliberty 79: 300TL

    Schulzz Soundpeats: 370TL

    Kz Z1: 390 TL

    Jabra Elite 65t: 500TL

    Bu şekilde fiyat bandım 400 E kadar fakat bime Jabra gelecek vs şeklinde görünce onu da listeye aldım. Benim esasen kullanım alanım kış sporları olacak o yüzden suya dayanıklı olmalı. Dokunmatik olmasın istiyorum eldivenle kullanım için tuş daha iyi fakat malesef bu konuda benim gibi düşünenleri fazla dusunmemisler :)) Aradığım ikinci özellik konuşma esnasında sesim karşıya net gitsin. Gürültülü ortamlar dahil. En azından toplu taşıma vs sorun olmasın. Snowboard rüzgarlı bir spor mesela hışırtı sesimden fazla gitmesin karşı tarafa. Bu listedeki modeller içinde Taotronics e kadarki modellere görüşme performansı çok düşük olduğu için sıcak bakamıyorum. Jabra biraz daha pahalı ve tipini cok beğenmedim açıkçası kutusu da çok kötü. müzik dinleme kısmı şöyle, ultra HD bir ses almasam da olur ortalamanin bir tık üstü olsa kafi, sennheiser cx200 kullanıyorum şu an gayet mutluyum kablolu kulakligimla. O ayarda ses verse kafi. Önerilere açığım. Şimdiden teşekkürler :) 





  • Tronsmart spunky beat siparişi vermiştim bu gün elime geçti, ilk izlenimlerimi paylaşmak istedim.

    Ses kalitesi güzel

    Ses seviyesi yüksek

    Son seste dışarıdan çok rahat duyuluyor

    Dışarıdan gelen gürültüyü baya kesiyor

    Basslar kendini hissettiriyor ama bass severler için yeterli değil. (Anker life q20 kullanıyorum basslarını onunla karşılaştırdığım için doğal olarak düşük geldi)

    10 senedir aynı kablolu sennheiser kulaklığı kullanıyordum karşılaştırma yapınca tronsmart daha iyi.

    Kulaktaki rahatlığı kişiden kişiye değişir, ben çok rahat bulmadım. Kulak içi kulaklık pek sevmem zaten.

    Telefon görüşmesi yapmadım, ve daha yeni olduğu için şarj konusunda da birşey diyemem.

    Alma amacım kışın kotu havada bere altında kullanmak ve işe giderken serviste kullanmak olduğu için benim işimi görür.

    Daha önce tws kullanmadığım için diğer twsler ile karşılaştıramam ama kesinlikle parasını hak etmiyor. (300 tl bandında) ben 180 liraya aldım o yuzden şikayetçi değilim. 200 lira altına alınabilir, ederi benim gözümde 150 lira. Sorularınız varsa cevaplayabilirim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • zamazingosTr kullanıcısına yanıt

    Hocam Merhaba..Jbl live 300 tws hakkinda bilginiz varmi..ben epeydir bakiyorum..muzik spor konusma iicn.Kulaktan dusmemesi vs de onemli..o fiyata sunu al diyebilecdgin urun varmi..Mi 10T ile kullanicam.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.