Şimdi Ara

Bluetooth ile virus bulasir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Su an telefonumda bir sorun gözükmüyor ama birazda meraktan ve içimi rahatlatmak istediğimden sormak istedim.

Arkadaşımın laptopuyla benim telefonun bluetoohunu eslestirdik. 5 dk falan durdu ama hiçbir veri transferi yapmadık. Sonrada bağlantıyı kesip bluetoothu kapattım. Sizce virus bulaşma ihtimali var mi telefonuma ? Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

"Çocukken her aksam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalısma tarzının bu olmadıgını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her aksam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim."
    Al Capone

"Turuncudan iz taşıyan tok bir sarı , ve vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı ..."

• G

"Çocukken her aksam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalısma tarzının bu olmadıgını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her aksam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim."
    Al Capone

"Turuncudan iz taşıyan tok bir sarı , ve vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı ..."

• Şu forumda ne psikopatlar var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Kral_Jumong

Şu forumda ne psikopatlar var

Hahaha doğru valla hocam. Var bende biraz biraz pipirikliyim . Sanırım bu cevapla bi sorun olma şansının olmadığını anlıyorum

Al Capone

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.