Şimdi Ara

USB ile mi? ETHERNET ile mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kablonet almayı düşünüyorum USB ve Ethetnet kartı ile bağlanılabiliyormuş hangisini tavsiye edersiniz? (Neden?)

• kesinlikle ethernetten bağlan çünkü bende usb de bağlantı kopuyordu çok. her gün 3-5 kere. restart atıyorsun düzeliyor. gece açık bırakırsın sabah bi bakarsın kopmuş. ethernette öyle bir sorun yok yani. ip takılması var diyorlar bu olaya usb de. ben de sonradan gittim ethernet aldım şimdi mutluyum. [OK]
  • mx free ne kadara alıyosun kabloneti?
  • Modem 95$/KDV dahil + 28.000.000TL Tesis ücreti KDV dahil
    64 kilobit(kbps)
    Eğer istersen Modemi taksitli satın almak istersen 55$x2(KDV dahil)
  • Ne kadar doğru bilmem ama USB'nin stb 5 voltajından modem yanıyomuş ????? doğruluk payı ne kadar bilemem
  • bencede en sağlıklısı
    ethernet kartından girmesi..

usb ye güven olmaz
  • Hem sonra ethernetin hızı daha yüksek.Ve de arkadaşların dediği gibi daha sağlıklı ve sorunsuz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Elbruz ethernetin hızı neden USB'den yüksek açıklayabilirmisin?
  • bence de ethernetten sasma sorun yasamazsın...
  • Usb den bağlarsan daha iyi olacak hzı daha fazla.ethetnet kartı yaşlatıyor sistemide ağırlaştırıyor.Usb cilop gibi olur.
    [Btrst]
  • USB HİÇBİRZAMAN BİLGİSAYARIN BİR PARÇASI OLAMAYACAKTIR ..!!!
  • Sonunda bağlandım şimdilik USB den kullanıyorum herhengi bir sorun çıkmadı 15 kb ile Download Accelerator ile dosya indirdim hız şimdilik fena değil
  • Ethernet tabi ki USB bağlantısını 3 tanır 1 tanımaz bilgisayar. Mesela pc yi 3 kere reset le usb yi tanımaz. O yüzden en garantilisi ethernet realtek al rahat et.
  • usb den var mı ötesiEthernet artık eskide kalacak arkadaşlar. Yeni neslin seçimi olacak. eskilerde baka kalacak.
  • Usb'nin sorun çıkarabileceği ihtimali olabilir (şu ana kadar hiç böye bir problem yaşamadım). Ama usb'nin hızı yavaş diyen arkadaşa katılmak elde değil. Zaten usb'nin en büyük özelliği veri transferi.
    Bir arkadaşta 3 kere reset atınca tanımaz demiş. İlginç, makinemi bir aydır kullanıyorum ve üstüste defalarca res attım hiçbir problem gözükmedi.[8]
  • Selam,
    BEnim tavsiyem USB olur. Ethernet kartı Windowsun başlangıcını yavaşlatır.O açıdan kötü.Ayrıca ethernet kartı ilede kopma olur.Hiç kopmaz diye birşey yok.
    USByi tavsiyemin sebebi hızlı başlangıç ve daha iyi performans...Merak edenler USB ile ethernetin performansını karşılaştırabilir

• Arkadaşlar iyice kafamı karıştırdınız
    Halen daha USB kullanıyorum şimdilik hattan hiç düşme yaşamadım
  • Dostum karıştıracak birşey yok.USBye sonuna kadar devam et...
  • USB ve ethernet veri transferleri konusunda karşılaştırma yapan siteler varmı?
  • Site bilmiyorum ama ben kendim Test ettim USB yi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.