Şimdi Ara

Bluetooth Hoparlör önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 100 bilemediniz 120 tl gibi bir bütçem var telefonumda kullanmak için bluetooth hoparlor istiyorum şarjı 4-5 saati görse yeter benım için yüksek seste bozulma yapmaması önemli telefonum htc desire x beats audio entegreli flac (ortalama 1000kbps bit rete li müzik) dinlerim kulaklığım 40 tl sony zx300 hoparlör olarak önerilerinizi beklıyorum ınternette baktım Philips BT100W var 70 desıbel yeterlımı bılmıyrum 102 desibel kulaklıkla son seste dınledıgım de olmustur ( gebelde telefonun sesi % 70 60 larda takılır ) yerine göre metal da dinlerim pop da rock da jazz blues da dinlerim kısaca YÜKSEK SESTE BOZULMA YAŞAMAYAN 120 TL ALTI HOPARLOR GEREKLI YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM

• ekum1167 kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam novnes nov 1453 al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknosa.com.tr ye bakmanızı öneririm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam cok tesekkur edıyorum baya ıyı gıbı geldı sahsen ordusporlu bır zatı muhterem oldugumdan ve ordusporun renklerı arasında mor un da bulundugundan dolayı mor rengı almayı dusunuyorum dr a gıdıp bakıcam cok cırtlak bır mor degılse alıcam bu adamlarda pazarlama gercekten sıfır ınternette hıc rastlamadım bazı ozellıklerı falan da kutuya yazmıyorlarmıs :D tesekkur edıyorum konu kapanabılır
  • Jbl go tek gecerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun karar verdiyseniz. =)
  • Aklıma takıldı sımdı novnes 1453 5w*2 2 hoparloru var ama neredeyse hıc duyuylmamıs bır marka jbl ıse arastırdıgıma gore baya tanınmıs fıyatları aynı sayılır kararsız kaldım sımdı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.