Şimdi Ara

Bluetooth Hoparlör Fırsatları! (783. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.607
Cevap
393
Favori
1.381.074
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 781782783784785
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet benzer süreçlerden geçmişiz sizinle bence hiç acele etmeyin dediğiniz gibi güzel bir indirm denk getirip harman’a terfi edince sonunun da mutlu olacağına eminim. Rica ederim ne demek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayberk_09 -- 1 Aralık 2022; 14:16:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Charge 5'imi sattıktan sonra adeta boşluğa düştüm. Ses tonunu ve karakterini çok beğeniyordum. Ani bir kararla gözümü daha üst modellere diktim ve tecrübeli kullanıcı yorumlarını merakla dinlemek isterim.
    Boombox serisi ile partybox serisi arasında kalmış durumdayım. Boombox 2 9k ya bulunuyorken partybox 110 serisi de benzer fiyatlarda. Encore modeli ise inanılmaz bir bass performansıyla dikkatimi çekti ancak o da 10k civarında.
    Karşılaştırma videoları izlerken tribit stormbox blast 90w diye bir model keşfettim ve muazzam bir ürün hem de yalnızca 4k civarına bulunabiliyor. Bass tokluğu ve tiz hassasiyeti dengeli bir ürün. Anlayacağınız kafam karmakarışık bana bir yol gösterin dostlar😀

• Bende Anker boom dan sonra cihaz bakıyorum blast sadece yurt dışında görünüyor oda 4k dan fazlaya geliyor. 4k civarı harman onyx 7 flnda var ama daha mobil bir alet arıyorum

• Merhaba,
    Uzun süredir bluetooth hoparlör kullanan biri olarak size son tecrübemi paylaşmak istedim. JBL ile başlayan bir sürü deneme sürecimde Tribit vs gibi markalarla devam etmiş son olarak ta Anker Motion + kullanıyordum. Bir süredir arayıştaydım ve yurtdışı videolarda Ankerin yeni cihazı olan Motion boom plus'ı keşfettim. 80wattlık küçük bir dev.2.4kg kadar bir ağırlığı var.13400mAh pil kapasitesi mevcut. Pil kapasitesi güzel ama şarj etmem yaklaşık 6 saati buldu. Bir de motion+ cihazımda bulunan aptx özelliğini göremedim. Ama su geçirmezlik bir tık öteye gitmiş IP67 sertifikası mevcut.
    Kutunun içinde bir de askı çıktı. Takıp taşımak kolay. Type-c şarj yuvası var. Uygulamadan equalizer ayarı yapmak lazım bence. Cihazın sesi değişiyor kesinlikle. Şimdi gelelim ses kısmına. Hali hazırda 80watt çıkış olunca cihaz güçlü. Kapalı alanda son ses açamadım. Açık alan testimde en son seste bile bozulmadan ses verdiğini gözlemledim. Cihaz outdoor için biçilmiş kaftan. Ben kamplarım için almıştım. Bir kaç cihazı birbirine bağlayan partycast modu mevcut. Projeksiyon ile evde bir sinema deneyimi yaşadım kesinlikle keyifliydi.Ürünü incelemenizi öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sheare78 -- 7 Aralık 2022; 8:5:37 >

• Merhaba arkadaşlar 300-400 TL civarında tavsiye edeceğiniz ürün var mı?

• Uzun süredir bi hoparlör alayım istiyordum anker falan düşünüyordum ama biraz daha outdoor tarzı olsun bozulsada çok üzülmeyeceğim sağlam bişey arıyordum youtube falan araştırdım karşıma tronsmart çıktı ilk önce t6 düz mataraya benziyenine baktım 25w diyordu bunun bide t6 plus upgraded versiyonu çıkmış 40w (tabi tartışılır) n11 den kupon falan 850tl aldım geçtim. Elime henüz ulaşmadı daha denemedim ama youtube da sesi falan iyi gibi içini falan açmışlar sağlam bişeye benziyor

www.n11.com
    Tronsmart Element T6 Plus Upgraded Edition Bluetooth Hoparlör Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/tronsmart-element-t6-plus-upgraded-edition-bluetooth-hoparlor-1950575?magaza=ugreenturkiye

• Saçma bir soru olacak ama JBL Charge hoparlörler usb'den mp3 çalar mı?

JBL bluetooth hoparlörlerden hangisi usb girişinden mp3 çalar?

Bu konuda çok cahilim lütfen kusuruma bakmayın?

• semioli S kullanıcısına yanıt

Orjinal JBL Ler çalmaz. Çakmalarda micro SD girişi oluyor ve çalıyor. Ama tabiki ses teneke gibi oluyor

• ThatsIt T kullanıcısına yanıt

hocam biraz geç gördüm mesajınızı eğer hala arayış içindeyseniz Harman Kardon Go Play incelemenizi öneririm.eğer o da tatmin etmezse Klipsch The One bataryalı modeline bakabilirsiniz.kalite yükseldikçe fiyatlar da baya yükseliyor malesef.bataryasız olarak da Bowers & Wilkins Zeppelin baya övülen bir model ama fiyat uçuk.

• Amazondan sipariş ettiğim jbl partybox encore bugün geldi. Tek kelime ile dehşet bir cihaz olmuş. Daha önce hk onyx studio 6 kullanıyordum ama bu bambaşka bir seviye. Fiyat epey yüksek malum İmkanı ve yeri olan(özellikle apartmanda sorun olabilir) şiddetle tavsiye edilir.

Not: yalnız benim aldığım cihazda bariz dip sesi mevcut normal birşey midir acaba?

edit: 1 günlük kullanım sonrası ses kalitesi ve detay anlamında harman kardon’un 1 tık altında olduğunu düşünüyorum ses kalitesi bakımından favorim harman kardon hala. Tabi çok büyük fark yok arada. Harman ses kalitesi 10 üzerinden 10 alıyorsa jbl 8.5-9 alır. Diğer tüm konularda jbl açıkça üstün. (Bass performansı, Ses yüksekliği, Bluetooth sürümü, pil süresi, yazılım güncelleme desteği, ekolayzer ayarı, led aydınlatma ve tabiki karaoke özelliği gibi) birde jbl harman’ın yaklaşık 2 katı ağırlıkta ama tek elde rahatça taşınabilyor. Harman kardon ev için ideal ama açık alanda bassı kayboluyor. Jbl iç-dış mekan kullanıma uygun ama fiyat 2 kat pahalı. O nedenle hangisini tutacağıma karar veremedim...

Edit2: birkaç günlük kullanım sonunda jbl’i tutmaya karar verdim sesi cidden çok hoş geliyor kulağa ama pil konusunda dev bir soru işareti var. Kutu üzerinde yazan 10 saatlik değer ile uzaktan yakından hiçbir ilgisi yok bass modu ve ışıklar açıkken en fazla 3-4 saat dayanıyor. O da ev içinde kısık sesle dinlememe rağmen öyle. Gerçi harman kardonda da durum farklı değil. Pil konusunda en iddialı marka Anker kesinlikle o da kalite olarak jbl/harman grubuna yetişemiyor maalesef. Satın almayı düşünenlerin aklında bulunsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayberk_09 -- 15 Ocak 2023; 23:2:5 >

• Jbl Boombox 2 almayı düşünürken amazona boombox 3 stokları gelince aldım bir adet Boombox 2 den en önemli farkı içinde subwofer olması ve düşük frekanslı bassları net bir şekilde vermesi. Bu Ürünü tavsiye ediyorum arkadaşlar.

Not: wifi açıkken ara ara seste teklemeler oldu, sebebini araştırdım modemin 2,4ghz özelliğini kapatıp 5ghz ile çalıştırdım ve sorun çözüldü.

• Herkese selamlar, işten ayrılışım nedeniyle kendime küçük bir çalışma alanı yaratmaya çalışıyorum. MacBook Pro yu Asus ekrana bağlayıp çalışıyorum. Macbook un ses deneyimi muazzam ama ekran kapalı olunca bir şey ifade etmiyor, Asus ekranın seside gerçekten çok kötü. Çok müzik bağımlısı değilim ama müzik dinlemeyi seviyorum. Bir Bluetooth hoparlör arayışım var. 1500 civarı bütçem var. hadi derseniz 2000 e şu var kendimi zorlayıp almaya çalışırım. LOGITECH Z207 önerdiler mesela ama iyi midir bilemedim. biraz at çantaya git tarzı bir şey olsa iyi olabilir diye düşünüyorum. çalışma ortamımda böyle şimdilik. Ne önerirsiniz?

• MrPixel M kullanıcısına yanıt

https://www.hepsiburada.com/anker-soundcore-motion-kablosuz-hifi-bluetooth-hoparlor-30w-stereo-ses-ipx7-suya-dayaniklilik-12-saate-varan-sarj-siyah-a3116-anker-turkiye-garantili-p-hbv00000o7891

O fiyat aralığındaki en iyi hoparlörlerden biri. Biraz ağır ama boyut olarak taşınabilir. Taşımayı düşünüyorsanız Teknosa'da vs. teşhirde oluyor bir bakmanız iyi olur.

• Kru3gerBey kullanıcısına yanıt
    kullanan yorum yapabilirmi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bana monitör altına konumlandırabileceğim usb kabloya sahip soundbar lazım.Öneriniz var mı? Bluetooth özelliği olmasın kullanmıycam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çiğküfte Ç kullanıcısına yanıt
    Samsung hw-t400 kullanıyorum oldukça memnunum incele işini görür belki optik giriş ile bağlı bende ama aux bluetooth ve usb okuma özellikleride var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ev kullanımı için bluetooth höparlör mu soundbar mı? Müziğin kaliteli gelmesi ve blutooth bağlı ve çalmıyorken dip ses gelmeyecek bir cihaz lazım.

• Ev kullanımı için dual harman kardon onxy studio düşünüyorum. Önemli olan sesin temiz olması. Hangi modeli önerirsiniz. Onun dışında farklı bir ürün önerisi de olabilir.

• çiğküfte Ç kullanıcısına yanıt
    Creative Stag Air v2

• Bu üründe 1 Alana 1 Bedava var sizce nasıldır, ortaklaşa alınabilir mi ?

• 
Sayfa: önceki 781782783784785
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.