Şimdi Ara

Bluetooth Hoparlör Fırsatları! (601. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.604
Cevap
393
Favori
1.380.950
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 599600601602603
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    muhtemelen ae mifa official türkiye deposu. 35 dolara düşmüştü, hatta 3 dolar da çek vardı sanırım
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    211 tl görünüyor bende ve kuponda yok sanırım. Şu fazla bass olayı kafamı meşgul ediyor. Hocam birde bazı bluetooth hoparlörler için gecikme nedeniyle film izlenmiyor diyor.
  • selmand kullanıcısına yanıt
    35 dolara bitane gri aldım ben, a10 da 23 dolara falan düşmüştü 2 gün önce üyelik tipine göre özel indirimle. şuan 39 sanırm mobilden 38 e düşüyor.

gecikme olayı pc ile vs alakalı olabilir. bendeki tronsmart azcık gecikme yapabiliyor bir süre sonra, izlediğim şeyi durdurup devam ettiriyorum normale dönüyor. bi ara telefonla denicem ama unutuyorum hep :)
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    tron smart daha iyi sanırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

35 dolara bitane gri aldım ben, a10 da 23 dolara falan düşmüştü 2 gün önce üyelik tipine göre özel indirimle. şuan 39 sanırm mobilden 38 e düşüyor.

gecikme olayı pc ile vs alakalı olabilir. bendeki tronsmart azcık gecikme yapabiliyor bir süre sonra, izlediğim şeyi durdurup devam ettiriyorum normale dönüyor. bi ara telefonla denicem ama unutuyorum hep :)
    aldıgız urunun link rica edebilirim
  • selmand kullanıcısına yanıt
    aileye 2 tane lazımdı o yüzden flip 3 ardından bir tanede a20 aldım. bugun kargodan aldıktan sonra biraz daha dinleme fırsatım oldu,kumsalda denedim. açık konuşayım cihaz güç kuvvet olarak flip 3 ü öttürüyor.

basslar oldukça yerinde ve kuvvetli. netlik bir tık flip 3’ten aşağıda derken biraz daha açayım konuyu,tam güçte ses kesinlikle boğulmuyor ancak jbl flipte tam güçte sesi daha temiz alıyorsun. Sonuçta jbl flip 3 aynı güçte ses veremediği için elma ile elmayı mukayese etmiş olmuyorsun. bence bu bassla alakalı çünkü flipte a20 deki bass dolgunluk kesinlikle yok. bir tık kısarsan aynı temizlikte ses alıyorsun.bu demek değilki a20de ses bozukuyor neyse müzikalite kişiye göre değişir. a10 ilede arada 5$ fark olduğu a10 u düşünmedim bile.

Eğer ilk a20 yi alsaydım ve flip 3 le test etme imkanım olsaydı flip yerine 2 tane a20 alırdım kesinlikle flipe 500 tl vermezdim. güç ve kalite olarak a20 daha üst segmentte.jbl flip 3 kapalı ev yazlık için oldukça yeterli fakat açık havada (plajda mesela) a20 kadar güçlü değil.ayrıca full baslı bir parça dinlemiyorsanız jbli her türlü eziyor en azından flip 3’ü diyelim sonuçta jbl inde daha üst segment cihazları var ama rakamlar ortada ortalıkta gezdireceğim bir hoparlör için 1500-2000 vermem.

Aliexpressten aldım 48 saat içinde aras kargo ile geldi.ben aldığımda 33$ dı şimdi 38$ olmuş. gani gani helal olsun.

benim son kararım mifa a20>jbl flip 3’tür: fiyat olarak zaten bana maliyeti 180 tl ye 499 tl :)

Size kolay gelsin bu başlığa şöyle bir uğramıştım bi dahada gelmem :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı olmaz hocam eğer 1 kaç tane alıp gelmeyecekse
    Ben nerdeyse tüm elektronik eşyalarımı Almanyadan alıp geliyorum bi kaç defa Türkiyede girişte sordular neden kutulu falan diye (emin değilim ama ticari amaçla getirmek yasak)
    Bende kendime yeni aldım kutusuyla getirdim deyince hiç bakmadılar bile

• quote:

Orijinalden alıntı: Ns Glow

Sıkıntı olmaz hocam eğer 1 kaç tane alıp gelmeyecekse
    Ben nerdeyse tüm elektronik eşyalarımı Almanyadan alıp geliyorum bi kaç defa Türkiyede girişte sordular neden kutulu falan diye (emin değilim ama ticari amaçla getirmek yasak)
    Bende kendime yeni aldım kutusuyla getirdim deyince hiç bakmadılar bile
    Kargo yetişmediği için bu sefer alamadım, sonra getirecek arkadaş. Sorun olmaz o zaman kutulu getirsin, çok iyi bilgi oldu teşekkürler
  • Ns Glow kullanıcısına yanıt
    Tax free ler hep kutulu ve faturalı, acemidir o, defalarca bu tür eşya getirdim, hiç denk gelmedim niye kutulu diyene

• Vintage tarz, ahşap görünümlü plastik küçük ergonomik, radyo çekimi kaliteli tok, hoparlörü kaliteli bass gücü iyi bluetooth hoparlör arayanlara tavsiye ederim, boyuna göre sesi çok güzel, kendimce kısa bir video çektim izleyebilirsiniz, pilinin değişiyo rolması çok iyi, 18650 3200 mahlık panasonicle şarj etmeyi unutuyor insan

R917 bluetooth fm radyo

köksal ÖZASLANyoutube
    R917 vintage bluetooth audio fm radio speaker
    https://youtu.be/vpqYdHlIPZY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zimilanga -- 11 Ağustos 2019; 17:25:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zimilanga

Vintage tarz, ahşap görünümlü plastik küçük ergonomik, radyo çekimi kaliteli tok, hoparlörü kaliteli bass gücü iyi bluetooth hoparlör arayanlara tavsiye ederim, boyuna göre sesi çok güzel, kendimce kısa bir video çektim izleyebilirsiniz, pilinin değişiyo rolması çok iyi, 18650 3200 mahlık panasonicle şarj etmeyi unutuyor insan

R917 bluetooth fm radyo

https://youtu.be/vpqYdHlIPZY
    Hocam link var mı

• Saati de olaydı keşke

• eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    Aliexpresste modeli yaz bir sürü satan var kardeşim gerçi ucuz da değil 100tl civarı, vergi de var şimdi, ama bana göre eder çok mini ses kuvvetli, radyo çekimi ve ses kalitesi çok güzel, pilinin değişmesi de harika, pil ile geliyor bu arada ama değişince pil randıman veriyor, pilinde 2200mah yazıyor ama inandırıcı gelmedi

• Arkadaşlar arabada kullanmak için max100 liraya kadar önerebileceğiniz bir model var mı?

• Arkadaşlar

Anker SoundCore Flare

nasıldır ? Alınır mı ?
  • Anker soundcore flare 279 tl şu anda hb de, 2 saatlik indirim.

• Philips bt110 Pixelpop bluetooth hoparlör 99.9 TL D&R‘da mağazalarda mevcut. Herhangi bir mağazasına gittiğinizde yoksa hangi mağazada olduğuna sistemden bakıp söylüyorlar.

• Merhabalar.Kampta kullanmak üzere BT hoparlör almayı düşünüyorum.Öğrenci işi tavsiye edebileceğiniz bir model var mı ? (100-200 max) Bir de bu gümrük işleri nasıl oldu acaba ? Elinden çıkarmayı düşünen varsa PM'de bırakabilir.Teşekkürler.
  • Vtin R2 Bluetooth Hoparlörü satıyorum.İlgilenenler ikinci el veya dükkanım kısmından ulaşabilir.
  • Knips Soundcircular ı incele bi, aklına yatarsa pm atarsın :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 599600601602603
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.