Şimdi Ara

Bluetooth Hoparlör Fırsatları! (600. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.601
Cevap
393
Favori
1.380.769
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 598599600601602
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kutudan hıyar çıkarsa emin olun paranızı geri alırsınız. Türk sitelerine benzemez, aliexpress orası, hıyar göndermek sıkar biraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    .. İlk gün izlenimler.

Çok estetik bağlantı geçişleri rahat.Ama bu hoparlör tam olarak müzik dinlemek için arkadaş. Bazen belki film.

Öyle gün boyu bilgisayarda cihazda takılı olsun haberleri ,youtube videolarını izleyeyim derseniz olmuyor Ben ayar yapabileceğim bir yardımcı program henüz bulamadım ,bas gayet fazla bunu zaman zaman kısmak iyi olurdu böyle standart videoları izlemek için.Çünkü hem sesi açamıyorsunuz hem bas iyi olduğu için çoğu zaman diyalogları yutuyor sesi açayım diyorsunuz o zaman sıkıntı oluyor.Apartmanda yaşıyorsanız tabi.

Memnunum tabi ama gün boyu bağlı kalacak ayrıca bir hoparlör almam şart diye düşünüyorum şu an.Böyle olmayacak çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

Arkadaşlar, benim pazartesi günü sipariş verdiğim Mifa A10 bugün Aras Kargo ile teslim edildi. Ama kesinlikle tavsiye etmem. Sonuçta kutudan hıyar falan çıkabilir. Ne olacağını bilemezsiniz. Zaten sitede yazilar tarzanca. Ayrıca gavur dilindeki alışveriş siteleriyle uğraşmayın derim. Mahallenizdeki bilgisayarcıdan görerek almak en mantıklısı. Belki 2,5 katını ödersiniz ama olsun, kazanan ümmet olur.

Bilgi paylasmaya degecek kullanıcılar için not: Ürünü Beylikdüzü depodan yolluyorlar. Sisteme girdikleri 092xxxx ile başlayan takip kodu Aras Kargo koduna benziyor ama sorgulamada çıkmıyor. Asıl takip kodunuzu öğrenmek için Aras Kargo MH arayabilir ya da subeye sorabilirsiniz. Onlar isimden bakip soyluyor. Ali’den bildirim geldiyse, paket Aras’a teslim edilmiştir.
    Hıyar çıkması Bizim burda olur hocam. Nerde hile hurda bizim.burda. Ayrıca 2.5 katını verip ümmet kazansın diyon da ümmet de senin aldığın fiyata alıp 2.5 katına satıyor.

• Daha önce Amazon Türkiye açıldığında hesaplı gelmişti JBL Charge 3 almıştım indirimde.

Şimdi de bir tanıdık Almanya’dan geliyor, baktım fiyatlar Amerika’dan bile hesaplı Xtreme 2 getirtiyorum(219€).

Kutudan falan çıkarmasına gerek var mı? Gümrükte sorun olur mu? Bilen gören duyan?

• Arkadaşlar Mac OS ve İOS için rahatlıkla ses ayarlarını yapacağım bir program önerisi var mı ? Tabi ücretsiz olsun mümkünse.Bas değerlerini düşürebileceğim bir ayar olsa hiç fena olmaz.
  • Arkadaşlar 350 TL bütçeyle alabilecegim bass lari iyi olan bir ürün tavsiye eder misiniz ?

• berkeeren B kullanıcısına yanıt
    D&R da Sony SRSXB2 var, 249 tl, deneyebilirsiniz
    Edit: bitmiş bile :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agtr -- 9 Ağustos 2019; 13:46:34 >
    şu an banggood'da a320s var onu tercih edebilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: agtr

D&R da Sony SRSXB2 var, 249 tl, deneyebilirsiniz
    Edit: bitmiş bile :)
    Tüh ya buda kaçtı

Şokta 30tl ye gelmiş bi tane onu mu alsam ki
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmand -- 9 Ağustos 2019; 18:24:2 >

• agtr A kullanıcısına yanıt
    dr göndermeyebilir onu :)
  • Arkadaşlar mifa a20 geldi.aras kargo ile :) satıcıya süper yorum vereceğim paketleme falan mükemmeldi gerçekten.

Ürüne gelecek olursak açık konuşayım geçen hafta jbl flip 3 stealth edition almıştım, bass olarak kesinlikle flip 3 ten iyi. Fakat basslar yoğun olduğu için netlikte flip 3 e göre 1 tık daha altta kalıyor. Özetle bass sevenler için kesinlikle jbllere boşuna para vermeyin. 499 tl lik jbl’in 33$ lık a20 den su geçirmeme hariç bana göre hiç bir artısı yok.hatta a20 tasarım kasa malzeme kalitesi olarak daha bile iyi. tabi jbl dlip 3 ün kafaları daha yumuşak kauçuktan üretilmiş buda taşınabilirlik anlamında bir tık daha mukavim anlamına gelir. a20 daha çok masa üstü gibi.boyutları aşağı yukarı aynı ancak geometrileri farklı.

• Kru3gerBey kullanıcısına yanıt
    Hocam tavsiye için teşekkürler ürünü araştırmalarım sonucu beğendim ve aldım Banggood tan. Takip numarası kısmında takipsiz diye bir ibare var Türkiye hızlı kargo(vergiler dahil) seçeneğini seçtim ürünün takibini nasıl yapabilirim bilen bir arkadaş varsa yardımcı olabilir mi ?

kargoya verilince takip numarası çıkacak. siteye girip bakman yeterli, tr ye girince de yurtiçinden takip edebilirsin. yurtiçi kargo uygulamasını kur, üye olduğun bilgi kargo bilgisi ile uyuyşuyorsa takip edilebilir duruma geldiğinde otomatikman çıkıyor uygulamada.
    Hayırlı olsun hocam o fiyata güzel cihaz. Alan herkes memnun kaldığını söylüyor umarım sizde memnun kalırsınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 103 tl, gg dede 99 tl

• bu arada, as2 ile kargo sildiriyor diye sj9000 diye çakma bi kamera almıştık, ben böyle dandik kamerayı en son tost makinemizde gördüm. bunu aksiyon kamerası diye satanı dolandırıcılıktan hapse atmak lazım 40 liraya geldi ama o bile çok çok fazla. insan bunu satmaya utanır.

bide fb guruplarında bikaç genco millet bunu alsın diye reklamını yapıp durdu, cehenneme bilet almışlar resmen :D
  • preo mm02 nasıl 79 tl teknosa da
  • selmand kullanıcısına yanıt
    Ben aldım çalışmadı iade ettim

• Mifa A20 Türkiye'den gönderim 212 lira şuan AE'de. İyi fiyat mı yoksa düşer mi, iyi hoparlör mü yoksa artık daha iyi ürünler var mı? A10 ile aradaki farka değer mi? Yorumlarsanız çok sevinirim arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: YEY

Arkadaşlar mifa a20 geldi.aras kargo ile :) satıcıya süper yorum vereceğim paketleme falan mükemmeldi gerçekten.

Ürüne gelecek olursak açık konuşayım geçen hafta jbl flip 3 stealth edition almıştım, bass olarak kesinlikle flip 3 ten iyi. Fakat basslar yoğun olduğu için netlikte flip 3 e göre 1 tık daha altta kalıyor. Özetle bass sevenler için kesinlikle jbllere boşuna para vermeyin. 499 tl lik jbl’in 33$ lık a20 den su geçirmeme hariç bana göre hiç bir artısı yok.hatta a20 tasarım kasa malzeme kalitesi olarak daha bile iyi. tabi jbl dlip 3 ün kafaları daha yumuşak kauçuktan üretilmiş buda taşınabilirlik anlamında bir tık daha mukavim anlamına gelir. a20 daha çok masa üstü gibi.boyutları aşağı yukarı aynı ancak geometrileri farklı.
    Hocam flip3 bence şu anda en iyilerden siz ondan sonra neden bir tane daha aldınız. Birde sesin netliğide önemli müzik dinlerken baslar iyidir belki ama tizler ne alemde veya film izlerken boğuk boğuk ses çıkıyorsa sıkıntı olur. Siz mifa a20yi nerden almıştınız?

• 
Sayfa: önceki 598599600601602
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.