Şimdi Ara

Bluetooth Hoparlör Fırsatları! (403. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.657
Cevap
393
Favori
1.384.832
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 401402403404405
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MacGyver.

beyazın vidaları da beyaz o sebeple tornavida izi olsa dahi tespit etmek çok zor... diğer renkteki ürünlerin ise vidaları siyah olduğu için bir müdahale varsa kolaylıkla belli oluyor.

bu arada zaten eğer sorunsuz kullanıyorsan hiç keyfini kaçırma, bu fiyata o kalitedeki bir hoparlör bedava...
    Bende şuan gri renkte var.

zaten donanım haberde motomax üzerinden ilk t3ü ben aldım ve tavsiye ettim on numara beş yıldız

İkinci aldığım turuncu renkte çizik ve kendi kendine kapanma var. Motomaxın bana karşı tavrı tutumu açıklamaları sanki ben gerizekalıyım. Kutuda bir ürünün çizilip çizelemeyeceğini anlayacak kapasitede değilim. Eğer bu ürün değişmezse tüketici haklarına vereceğim ayrıca mahkemeye vermeyi düşünüyorum. Sitelerinde yazdıkları iade değişim yoktur yazısının mesafeli satış sözleşmesine aykırı olduğunu tüketici haklarından öğrenmem fazla uzun sürmedi. Ben aldığım ürün yada parada değilim artık. Bu iş büyüyecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abeslank -- 29 Kasım 2018; 10:40:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MacGyver. kullanıcısına yanıt
    Kesin öyledir. İlla ki daha iyi bir ürünün yanında Aomais yavan gelecektir ama pek çok yerde Best Budget Speaker olarak lanse edilen bir hoparlörü de bu kadar gömmeye gerek yok.

• freefalcon kullanıcısına yanıt
    üstad zaten amazon fiyatlarını kıyasladığınızda 40 dolara satılan hoparlörle 200 dolara satılan hoparlörü mukayese etmenin de bir mantığı yok... kaldı ki t3 kapalı mekan hoparlörü, öteki her koşulda çalışmaya uygun.

bu ikisini kıyaslamak tam elma-armut kıyası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 29 Kasım 2018; 12:48:18 >
  • Arkadaslar benım aomis ukimde ordan oraya gidiyor ptt is yerine ukime yine girmiş- aynı gün ukim zimmet alın mıs napıyo bunlar ukim de

• zaten fiyatına göre t3 gerçekten çok çok iyi ama ürün teşhir ise belirt bunu kardeşim sıkıntı değil ki ben zaten o paraya yine alırım , sanırım şu anda hepsiburada kampanya yapmış o bile 800 TL ,
  • ybektas55 kullanıcısına yanıt
    hocam ben de düşünüyorum doss xl almayı. Şu anda 75 dolar aliexpress fiyatı. Bu fiyatın uygun olmadığını mı düşünüyorsunuz. Ben pek takip edemedim fiyatlandırmaları eğer daha uygun bir fiyat beklentiniz varsa ben de bekleyebilirim o seviyeleri.

yardımınız için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

Kesin öyledir. İlla ki daha iyi bir ürünün yanında Aomais yavan gelecektir ama pek çok yerde Best Budget Speaker olarak lanse edilen bir hoparlörü de bu kadar gömmeye gerek yok.
    Hocam aomois plus geldi mi? Yorumlarınızı merak ediyorum.

• soar S kullanıcısına yanıt
    Benimki de şimdi UKIM e girmiş... PTT şikayet sistemine yazıp hemen çıkmasını sağlayacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: ybektas55

2 ihtimal var. 1. paket kontrol ücretiyle geçer (5.10TL) 2. %20 vergi + paket kontrol ücreti.

SG post ile gelen paketlerin büyük bölümü UKİM'e gidiyor. Bu sebepten son kampanyada Doss satısından sipariş vermedim fiyatlarıda çok cazip değildi.

Alıntıları Göster
    Hocam bugün siteden baktığımda şu şekilde bir ücret çıkmış. Bu ücreti biz kapıda mı ödüyoruz yoksa ptt'nin yerine mi gidip ödememiz lazım?

• quote:

Orijinalden alıntı: onuruno99

hocam ben de düşünüyorum doss xl almayı. Şu anda 75 dolar aliexpress fiyatı. Bu fiyatın uygun olmadığını mı düşünüyorsunuz. Ben pek takip edemedim fiyatlandırmaları eğer daha uygun bir fiyat beklentiniz varsa ben de bekleyebilirim o seviyeleri.

yardımınız için şimdiden teşekkürler.
    Doss XL 11.11 de kuponla daha avantajlı oluyordu fakat gönderimi kapattılar alamadık.
    Bu haliyle alınırsa kargo dahil 77$ buna 13$ gümrük vergisi çıkar 90$ olur.
    Bundan sonraki büyük kampanya Mart sonunda olması lazım. Biz bunu Ağustos sonu kampanyasında 55$ civarı kargo dahil almıştık.

Gearbest'te de satılıyor bu ürün fakat daha pahalı. Global sitede 78$ + 4$ kargo.
    Birikmiş puanlarım vardı 22$ değerinde. Puanlar yanmasın diye onları kullanarak buradan sipariş verdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: İstanbul Beyefendisi

Hocam bugün siteden baktığımda şu şekilde bir ücret çıkmış. Bu ücreti biz kapıda mı ödüyoruz yoksa ptt'nin yerine mi gidip ödememiz lazım?

Alıntıları Göster
    Kapıda teslim anında PTT görevlisine ödüyorsunuz.

• Sefakay S kullanıcısına yanıt
    Sonraki aşamada belli olur.
  • quote:

Kapıda teslim anında PTT görevlisine ödüyorsunuz.

Alıntıları Göster
    Hızlı geri dönüşünüz için teşekkürler.
  • quote:

Doss XL 11.11 de kuponla daha avantajlı oluyordu fakat gönderimi kapattılar alamadık.
    Bu haliyle alınırsa kargo dahil 77$ buna 13$ gümrük vergisi çıkar 90$ olur.
    Bundan sonraki büyük kampanya Mart sonunda olması lazım. Biz bunu Ağustos sonu kampanyasında 55$ civarı kargo dahil almıştık.

Gearbest'te de satılıyor bu ürün fakat daha pahalı. Global sitede 78$ + 4$ kargo.
    Birikmiş puanlarım vardı 22$ değerinde. Puanlar yanmasın diye onları kullanarak buradan sipariş verdim.

Alıntıları Göster
    Geçen baktığımda kargo yok diyordu aliexpresste doss xl için. Acaba anlık değiştiriyoe mu bilmiyorum

Tl olarak 350 Yazıyordu ve kargo yoktu

• quote:

Orijinalden alıntı: eyozgurluk

Geçen baktığımda kargo yok diyordu aliexpresste doss xl için. Acaba anlık değiştiriyoe mu bilmiyorum

Tl olarak 350 Yazıyordu ve kargo yoktu

Alıntıları Göster
    Doss satıcısı ne hikmetse kampanya döneminde bu ürünün gönderimini kapatıp kampanya bitince açıyor.
  • quote:

Doss satıcısı ne hikmetse kampanya döneminde bu ürünün gönderimini kapatıp kampanya bitince açıyor.

Alıntıları Göster
    türklere kıl kapmış sanırım,pahala alacaksanız alın,ucuza size ekmek yok diyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: complete_

türklere kıl kapmış sanırım,pahala alacaksanız alın,ucuza size ekmek yok diyor..

Alıntıları Göster
    Bende ona kıl kaptım. Kampanyada Xl ve 2 tane Pro alacaktım XL gönderimini açmadığı için Pro yerine 2 tane Mifa A30 aldım.
  • yılın hoparlörlerinden dostyle sd806 isteyen varsa başka deryalara açılmak için elden çıkaracağım,foruma özel fiyatla satıyorum.

https://forum.donanimhaber.com/dostyle-sd806--128497485#128497485
  • m_tezer M kullanıcısına yanıt
    Maalesef AOMAIS Spor II + Bluetooth Hoparlör.

• eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    Etiketsiz geldi.

• 
Sayfa: önceki 401402403404405
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.