Şimdi Ara

Bluetooth Hoparlör Fırsatları! (401. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.656
Cevap
393
Favori
1.384.769
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 399400401402403
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ürün arızalandığında veya bir sorunla karşışaştığınızda ürün allaha emanet şuan motomaxla cebelleşmekteyim sonucu buradan duyuracağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erds60

Merhaba, AliExpress üzerinden Mifa A10 aldım. Ancak kargo takibinde bir gariplik hissettim yardımcı olabilirmisiniz ? Yapmam gereken herhangi birşey varmı ?

Takip no: 959773669166

Son güncellemede ‘send item abroad’ demesi satıcıya gerimi gönderildi ?

ESB01AB, 【ESB01AB】Send item abroad (EDI-received)
    2018-11-28 10:20
    TURKEY, 【TURKEY】 Departed from local distribution center
    2018-11-27 08:20
    TURKEY, 【TURKEY】 Arrived at the local distribution center
    2018-11-27 08:20
    Ankara, 【Ankara】 The shipment is being forwarded, please wait patiently.
    2018-11-27 08:19
    ESB01AB, 【ESB01AB】The item was forwarded to the destination country (Otb)
    2018-11-26 14:19
    ESB01AB, 【ESB01AB】Consignment received at the PostNL Acceptance Centre
    2018-11-26 14:19
    ESB01AB, 【Oversea Distribution Center】 Arrived at Oversea Distribution Center
    2018-11-24 08:00
    ESB01AB, 【ESB01AB】The item is at the handover point from freight carrier to PostNL
    2018-11-24 08:00
    TURKEY, 【TURKEY】 Departed from local
    Bu resimde ki kodu Türkiyeden takip edebilirsiniz sizin kargo daha Hollanda posta hizmetlerinde

Bluetooth Hoparlör Fırsatları!

• casper1234 C kullanıcısına yanıt
    Üstad yeni takip numarasını nasıl buldunuz peki ? Birşey olursa yine yardımınızı ister sizi rahatsız ederim ozaman 😊

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim doss pro'da ukim'e girmiş maalesef. Bundan sonraki aşamalar nasıl oluyor arkadaşlar bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
  • abeslank kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun, umarım ben de sorun yaşamam :( Böyle durumlarda direkt firma ile irtibata geçmek faydalı olabiliyor, malum müşteri memnuniyeti yurtdışındaki firmalarda çok daha önemseniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erds60

Üstad yeni takip numarasını nasıl buldunuz peki ? Birşey olursa yine yardımınızı ister sizi rahatsız ederim ozaman 😊
    Önceki kampanya sonrası paylaşmıştım. Şimdi banada lazım oldu tekrar paylaşıyorum.

Bazı AE satıcıları standart shipping, SF eParcel gibi Çin içinde takip edilebilen ancak Türkiyede takip edilemeyen takip numarasıyla ürün gönderiyor. Bu paketler 7-10 gün içinde Çin'den yurtdışına sevk edildiğinde global takip numaraları (SE post, NL post gibi) veriliyor. Yakın zamanda bana gelen paketlerin takip numaralarıyla örneklendiriyorum.

Mifa satıcısının verdiği standart shipping no: LP00106100811127
    https://global.cainiao.com/

Bu takip sitesinde aratıldığında oluşan global takip numarası: LB158849460SE

Doss satıcısının verdiği SF eParcel takip no: 959759005858
    http://intl.sf-express.com/

Bu takip sitesinde aratıldığında oluşan global takip numarası: RU277550509NL

• KinGPiN20 kullanıcısına yanıt
    Firmanın telefon numarası var fakat cevap veren yok yani numara tırt mail adresi var oturtmuşlar başına birini bana vevap yazıyor gönderinde bakalım ... Sonuçlanınca uzun uzun burada anlatacağım bakalım

• ybektas55 kullanıcısına yanıt
    Vallahi bende üstatlık falan yok, sağolsun arkadaşlar bilgilerini ve deneyimlerini paylaşıyorlar bizde okuyup öğreniyoruz. Hepsinden Allah razımolsun. Bende cevap yazmak için girmiştim arkadaş sağolsun gerekli bilgiyi paylaşmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: abeslank

Firmanın telefon numarası var fakat cevap veren yok yani numara tırt mail adresi var oturtmuşlar başına birini bana vevap yazıyor gönderinde bakalım ... Sonuçlanınca uzun uzun burada anlatacağım bakalım
    Ben firmayla verilen telefon üzerinden şans eseri iletişime geçebilen şanslı biriymişim demek. Daha önce ürün alan bir arkadaş hoparlörün arka vidaları açılmış gibi deyince ulaşıp cihazlar tamir görmüş mü, o yüDen mi ucuza satıyorsunuz diye bilgi almak için aramıştı. Sesi gençten bi çocuk açtı; abi hepsi sıfır kapalı ve faturalı ürünler dedi ama tabiiki bu telefon konuşması ne kadar güvenilir bilinmez. Umarım yaşadığınız sorunu kısa sürede halledersiniz. Bilgi ve deneyiminiİ bizimle de paylaşırsanız memnun oluruz. İyi akşamlar dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yepyepcool

Motomax güvenilir bir site mi?
    Benim siparişim problemsiz geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: İstanbul Beyefendisi

Benim doss pro'da ukim'e girmiş maalesef. Bundan sonraki aşamalar nasıl oluyor arkadaşlar bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
    2 ihtimal var. 1. paket kontrol ücretiyle geçer (5.10TL) 2. %20 vergi + paket kontrol ücreti.

SG post ile gelen paketlerin büyük bölümü UKİM'e gidiyor. Bu sebepten son kampanyada Doss satısından sipariş vermedim fiyatlarıda çok cazip değildi.
  • bluENight kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.Bende vifa Helsinki aldım.İnşallah benimkinden sorunsuz bir şekilde gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: yepyepcool

Teşekkürler.Bende vifa Helsinki aldım.İnşallah benimkinden sorunsuz bir şekilde gelir
    Güzel günlerde kullanın hocam gelince yorumları bekliyoruz

• casper1234 C kullanıcısına yanıt
    Bu benim aldığım 2. Ürün ilk ürün sorunsuz mükemmel. 2. Ürünün kutusu benden önce açılmış kullanılmış her halinden belli oluyordu. Sorun şu ki ilk ürün pili bomboş gelmişti şarj edip açtım on numara beş yıldız. 2. Ürün pili yarıya kadar dolu geldi yinede şarzj ettim açtım şarkı çalarken kendi kendine kapandı açıp tekrar denedim yine kapandı bu sefer cihazı incelemeye başladım pil japağında tornavida izi vr pil kapağını açma mandalında aşınma farkettim . Belliki tornavida ile pili açılmış. Daha sonra altındaki minik beyaz ayakların sökülüp yerine yan olarak takılmış olduğunu gördüm. Şarkı çalarken pil göstergesi sürekli düşüp yükseliyor ve sonundada tamamen kapanıyor. Sorunlu ürün turuncu renk. Benim tek istediğim ürünün değişimi

• arkadaşlar motomax üzerinden aldığım t3 geldi . yalnız fotosunu çektiğim yerde 4 tane ayak olması gerekmiyor mu acaba ? son foto

• Benim doss pro başakşehir pim e gelmiş gümrüge girmemiş galiba gümrük vergisi dmaga 0 yazıyo herhalde haftaya anca gelir buraya

• ybektas55 kullanıcısına yanıt
    sağol
  • Beyler bunun gümrüge girip girmicegi bellimi yada vergi çıkıp çıkmıcagı yoksa durumu yenimi belli olcak yani ukim ve pim de noluyo bilen varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: bluENight

arkadaşlar motomax üzerinden aldığım t3 geldi . yalnız fotosunu çektiğim yerde 4 tane ayak olması gerekmiyor mu acaba ? son foto

Hayır 2 tane hocam. Ben de beyazını aldım. Arkasına bakınl çizik vs var mı ? Tornavida izleri falan. Benimki şansıma gerçekten sıfır geldi tornavida izi bile yok.

Bu firma tahminimce iade edilen ya da kullanılan tanirmedilwn Ürünleri yolluyor

• abeslank kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Forumda Audio Pro Addon T3 i 489.50 tl ye tavsiye eden siz ve diğer kişilere minnettardım. Kesinlikle hi-fi ve hi end dinleyicileri tatmin eden ürün. Ben cihazın beyaz rengini aldım. Fiyatı aşırı ucuz olduğu için ürünün ne durumda olduğuyla ilgili sorularım vardı. Firma yerel mağazası olan eski firma olduğu için tereddüt etmeden satın aldım. Siparişimi gününde kargoya verdiler. Koli özenli idi. Eksiksiz düzenlenmiş fatura ve sevk irsaliyesi ile teslim aldım. Ürün kutusu kaplamasız idi. ( orjinalininde kaplamasız olduğunu düşünüyorum. Ek link ve görsel ) Kutunun altına yapıştırılan alarm bantı sökük idi. ( bununda nedenini tahmin ediyorum ) Kutuyu açtım, kesinlikle ilk açanın ben olduğumu delillerinden anladım. Ürün kesinlikle refurbished değil. Refurbished ürüne üreticinin yeni siyah cıvata takması gerekir. Sıfır civataları da eskitilmiş görünümlü. Bunuda firmanın orijinal görselinde gördüm. Ürünün kolisi güvenliği ve kitapçıklarının maliyetli kağıt olması ön kaliteyi yansıttı. İlk açılışta şarj sıfır gösterdi. Beni şaşırtan ise ortalama 2.5 saat gibi sürede şarj olması idi. 23 saat kullanım sonrarısı %50 kullanımda 1. Ledi gösterdi. Sıra geldi sizi rahatlamaya.
    1: Tedarikçinin 2. ürünü ayıplı olarak göndermesi etik değil. Bu iyi haber. İade aldıkları anlaşılıyor. Zaten e-mağazasında kanun gereği yayınlayıp uygulamak zorunda oldukları sözleşme yer alıyor. "
    www.motomax.com.tr
    Satış Sözleşmesi
    https://www.motomax.com.tr/satis-sozlesmesi.shtm
    "
    2: e-ticaret mağazası ödemeyi kredi kartı, havale,eft, kapıda ödeme olarak alıyor. Ben eft yapmak istedim, ancak seçenek sadece kredi kartı olduğu için bankanın aldığı ek hizmet bedeli olan 49 TL yi fazladan ödemek zorunda oldum. Ürünü taktir ettiğim ve kaçırılmayacak fırsat olduğundan 1 tane daha almak için ödeme sayfasına geldiğimde havale-eft butonun aktif olduğunu gördüm. Firma muhasebesinden Esra hanımla bu konuyu konuştum beni yormadan sorunu çözdü. Sorun çözümü; bildik muhasebe işlemi. Ben 498.50 TL EFT yaptım. Muhasebe de kredi kartı ödememi bankaya iade etti. Aynı gün bana e-faturamı gönderdiler.

Burada başlayacak olan audio pro outlet satış günü haberini yorumlamanız için paylaştım.

https://m.facebook.com/audiopro/
    Outlet satış tarihi:

Sonuç; kendinizi üzmeyin elimizde detaylı kesilmiş fatura var. Tüketici için bu fatura yeterli.(garanti belgesi olmadan da ) Esra hanım iş bitirici. Benim yaşadıklarım budur. Audio Pro Addon T3 imizi kulak ve ruh sağlığımız için arıza yaşamadan dinleyelim.

N11 deki motomax mağazasına sorduğum soru ve yanıtı ise;

Merhaba. dh forum da, sizden bu ürünü satın alan memmun kullancılar, ürünün "refurbished" olduğunu düşünüyorlar. Sattığınız Audio Pro Addon T3 Portable Bluetooth hoparlörler refurbished midir?
    19/11/2018

Merhabalar, Hiç bir ürünümüz kesinlike işlem/servis görmüş ürün değildir. Üretimden vidalar o şekilde gelmiş olabilir. Dolayısı ile sizin de vereceğiniz sipairşteki ürün o şekilde gelme ihtimali olabilir. Biz hiç bir amabalajı servis için açmıyoruz/açtırmıyoruz.. Saygılar
    19/11/2018

Bu yazışmada motomax in forumu takip ettiğini anlıyorum.
    Kaliteli müzikler dinleme dileğiyle.Bluetooth Hoparlör Fırsatları!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_tezer -- 29 Kasım 2018; 5:3:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 399400401402403
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.