Şimdi Ara

Bluetooth Hoparlör Fırsatları! (402. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.656
Cevap
393
Favori
1.384.763
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 400401402403404
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ön iki ayak kauçuk yükseltmek için. Arka ikisi ise yeşil mercimek büyüklüğünde silikon. İyi düşünülmüş. Bu sayede cihaz yukarı açıda ses yayıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    Ürün görselinizin arkasında görünen el yazılı etiketli olarak mi geldi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shackill kullanıcısına yanıt
    Takipli geldi. e-postamada bilgileri geldi. Gümrükte beklemesine rağmen 14 gün sonunda teslim aldım. 5.10 TL bakma bedeli ödedim. Ürün ise kelepir fiyatını bile hak etmiyor. Fiyasko.

Bluetooth Hoparlör Fırsatları!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_tezer -- 29 Kasım 2018; 7:44:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_tezer

Ürün görselinizin arkasında görünen el yazılı etiketli olarak mi geldi?
    Yok hocam el.yazılı etiketli gelmedi sizin.öyle.Mi geldi.

Ben de beyaz almıştım

• m_tezer M kullanıcısına yanıt
    Ben satış sonrasından bahsediyorum. İlk ürünü alırken bende sizin gibi aldım
    ikinci alışverişimde pil kapağında tornavida izi vardı kablosu sargısından çıkarılmış pili yarıya kadar dolu geldi.çizik vardiye mail attım, o çizik kutuda kendiliğinden oluşmuştur diye cevap geldi. Şimdi elyaf çantaya sarılı bir ürün kendi kutusunda sadece pil kapağında nasıl çizilir. Kendiliğinden oluşmuş olsa bile. Ben çizik ürün istemiyorum. Ezik vuruk olsa derim kargoda taşıma esnasında oldu. Gerizekalı yerine koyulmayı sevmiyorum...
    Mail atmışlar karşı ödemeli gönderin bakalım dediler. gönderdim. Mng kargodan bir telefon geldi firma karşı ödemeli kargo kabul etmiyormuş 10 lira ödemezsem kargo 18 liraya bana geri gelecekmiş. Motomaxa bir mail daha attım. Dalga mı geçiyorsunuz diye. Cevaben mail adresimdeki isimle kutudaki isim örtüşmüyotmuş. Bende tekara sordum. Siz işlemleri maildeki isme göre mi yoksa faturada ki isme göre mi yapıyorsunuz?
    Benim sıkıntım satış sonrası satış öncesi değil.
    Kutudan çıkan çizik ürünü siz olsanız kabul edermisiniz?
    Ben ürünün değişmesini istiyorum. Ürünü alalı bir hafta olmadı ve açık net bir şekilde ürünün değişimini istiyorum. Sonucu burdan yazacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abeslank -- 29 Kasım 2018; 10:21:25 >

• abeslank kullanıcısına yanıt
    ben de 1 tane daha turuncu alacaktım ama ürünler sıkıntılı görünüyor. çok teşekkürler uyarı için...

durum netleştiğinde son durumu aktarır mısınız? turuncu renkte düzgün bir ürün gönderebiliyorlar mı, gönderemiyorlar mı?

ben de ona göre turuncu alacağım ya da almayacağım.

ama sanırım yalan oldu artık bu iş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 29 Kasım 2018; 9:55:37 >
  • abeslank kullanıcısına yanıt
    hocam kutusu gayet korunaklı (2 karton tabaka var, strafor var, sırf çizilmesin diye tül var) o çiziğin kutuda oluşması imkansız bir şey... yalan söylüyorlar.

düzgün turuncu t3 gönderebiliyorlarsa göndersinler, yoksa paranızı iade etsinler bence...

bu arada alacak arkadaşlar için tekrar ediyorum; n11'den aldığım ürün 2 kutunun içinde geldi... 1) orijinal renkli baskılı kutu 2) koli şeklindeki dış kutu...

evet, başka bir arkadaşın yazdığı gibi jelatin kaplama falan yoktu ancak ürünün orijinalinde 2 tane üst üste kutusu var. yani aşağıdaki videoda görülen renkli kutunun üstünde bir de koli olarak kutu var ve bu kutu aşağıdaki videoda görülmüyor. demek ki adam kutusundan çıkarıp videoyu öyle çekmiş:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 29 Kasım 2018; 10:33:5 >

• quote:

Orijinalden alıntı: m_tezer

Takipli geldi. e-postamada bilgileri geldi. Gümrükte beklemesine rağmen 14 gün sonunda teslim aldım. 5.10 TL bakma bedeli ödedim. Ürün ise kelepir fiyatını bile hak etmiyor. Fiyasko.

Hagngisinden bahsediyorsunuz acaba aomaisten memnun kalmadiniz mi? Forumda cok tavsiye edilen bir urundu aslinda.

o etiket ya teknik servis etiketi, ya da mağazalarda açılmış ürünleri kayıt altına almak için yapıştırılan etiket.

yani o ürün ya outlet ya da refurbished...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayberk_09

Hagngisinden bahsediyorsunuz acaba aomaisten memnun kalmadiniz mi? Forumda cok tavsiye edilen bir urundu aslinda.

Alıntıları Göster
    önceki mesajında t3'ten çok memnun kaldığını söylemiş. aomais'ten bahsediyor yani...

muhtemelen arkadaş t3'ten hemen sonra deneyince diğerinin sesi çok yavan geldi. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

önceki mesajında t3'ten çok memnun kaldığını söylemiş. aomais'ten bahsediyor yani...

muhtemelen arkadaş t3'ten hemen sonra deneyince diğerinin sesi çok yavan geldi. :D

Alıntıları Göster
    Arka sayfada kadar baktim ama goremedim ne yazik ki. Ben de forumdaki tavsiyelere guvenerek aldim aomais'i. Umarim bahsettigi kadar kotu degildir.

• quote:

o etiket ya teknik servis etiketi, ya da mağazalarda açılmış ürünleri kayıt altına almak için yapıştırılan etiket.

yani o ürün ya outlet ya da refurbished...
    Bende yoktu o etiket. Benimkisi gerçekten pırıl.pırıl geldi şansıma

turuncu muydu sizinki?

kenarda dursun diye bi tane de turuncu alalım dedik şu hale bak...
  • MacGyver. kullanıcısına yanıt
    Beyaz aldım hocam.

• cihazlar yurtdışından tamir görüp alınan ürünlerdir,zaten yurtdışı fiyatına bakınca %50 ucuz satılıyor,motomax firması ürünleri kendi getirip satıyorsa etik olmayan şekilde ticaret yapıyorlar,ve yalan söylüyorlar,belliki kelepir bir kaynak bulup bu haparlörleri toplamışlar,çünkü bunun gümrüğü+karı+kdv si v.s. 50.-usd civarı alışlarının olması gerekiyor,bu cihaz yurtışında bile 200.-usd,burdan hareketle her ucuz şeye hemen atlamamak lazım,audio pro ingiliz meşeili ciddi bir hoparlör üreticisidir,öyle bizim ikitelli sanayide toplanmış hoparlör gibi vida izi,çizikler v.s. olmaz.
    Etiketi boşver. ürünü kullanırken bir sıkıntın var mı? Benim ürün kendi kendine kapanıyordu.

• complete_ kullanıcısına yanıt
    Fabrikasında, geri gelen ürünleri tamir edip piyasaya geri sürmüş olabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abeslank -- 29 Kasım 2018; 10:25:31 >
    beyazın vidaları da beyaz o sebeple tornavida izi olsa dahi tespit etmek çok zor... diğer renkteki ürünlerin ise vidaları siyah olduğu için bir müdahale varsa kolaylıkla belli oluyor.

bu arada zaten eğer sorunsuz kullanıyorsan hiç keyfini kaçırma, bu fiyata o kalitedeki bir hoparlör bedava...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 29 Kasım 2018; 10:30:27 >
  • quote:

beyazın vidaları da beyaz o sebeple tornavida izi olsa dahi tespit etmek çok zor... diğer renkteki ürünlerin ise vidaları siyah olduğu için bir müdahale varsa kolaylıkla belli oluyor.

bu arada zaten eğer sorunsuz kullanıyorsan hiç keyfini kaçırma, bu fiyata o kalitedeki bir hoparlör bedava...
    Büyüteç ile bakayım.gidince :-) merak ettim

• Bence Addon pro t3 alamayanlar doss xl baksınlar. Doss xl da fiyatına göre mükemmel başka şu bu hoparlör diye araştırmaya bile gerek.yok açık ve net

• 
Sayfa: önceki 400401402403404
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.