Şimdi Ara

Bluetooth Hoparlör Fırsatları! (270. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
15.920
Cevap
375
Favori
1.334.356
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ohol Oula kullanıcısına yanıt
    daha önceki mesajlarda kinpsi bağlayıp mifayı bağlayamayanlar vardı.
  • Mifa aldım 10 dk sonra satışa koyup sattım

    Sesi gerçekten kötü arkadaşlar, biraz kalite arıyorsanız kesinlikle almayın.Jbl le karşılaştıranları anlayamıyorum şaka olmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugun benimde knips'im geldi. ilk hoparlörüm o yüzden karşılaştırma yapamayacağım. çok beğendim, son sesi benim için yeterli. ses çok kaliteli çıkıyor. cihazı eline aldığında kaliteli izlenimi veriyor. öneren arkadaşlara teşekkür ediyorum. cihaz 8 günde trabzona geldi. 152 tl ye aldım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dEsPeRaDo's

    bugun benimde knips'im geldi. ilk hoparlörüm o yüzden karşılaştırma yapamayacağım. çok beğendim, son sesi benim için yeterli. ses çok kaliteli çıkıyor. cihazı eline aldığında kaliteli izlenimi veriyor. öneren arkadaşlara teşekkür ediyorum. cihaz 8 günde trabzona geldi. 152 tl ye aldım.
    Hocam nerden aldınız

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ohol Oula

    Hocam bluetooth özellikli bir televizyonunuz varsa eğer Kinps ile bağlantı kurmayı dener misiniz? Ben Jbl Go ile bluetooth bağlantısı kurabiliyorum ama Mifa A10 ile anca Aux kablo aracılığıyla bağlantı sağlayabiliyorum.



    Bluetooth sorunsuzsa alacağım Kinps'i.
    tv ne marka aux ile baglantiyi kulaklık cikisi ile mi yoksa arkadaki renkli cikislardan mi yapıyorsunuz?
  • mcroses kullanıcısına yanıt
    Arçelik. Arkada renkli çıkışlar yok. Kulaklık girişine bağlıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seyyah1984 kullanıcısına yanıt
    ilk sayfadaki linkten amazon.com
  • sony srs-xb30 im geldi bugun. izlenimlerim şöyle: ses çok dolgun. en yüksek ses beklediğim kadar yüksek olmasada bi odayı tamamen doldurur(elimde flip 2 var onun sesi daha yüksek ama ikisini karsılastırınca flip 2 treble ı sonda bi ürün gibi duruyo) odadan cıkıp baska odaya gectıgımde icerde ses sistemi var gibi ses geliyo bi bluetooth hoparlor sesı gıbı degıl bass ı flan cok ıyı hıssedebılıyosunuz ses konusunda laf edılcek bsyı yok. 466 ya aldım idefixde 430 satılıyo ben mediamarkt dan almıstım.bu ürünün flip 4 den iyi olduguna şüphe yok ses manasında.flip4 bunu bi tek tasınabılırlık manasında gecer. charge 3 den iyi diyenlerde var kötü diyenlerde. karsılastıramıyorum charge 3 um yok.acıkcası fıyat performansı cok iyi yanı charge 3 ıle kapısacak urunu bu fıyata baska bulamazsınız tahmınımce yerli piyasada.aynı paraya anca flip 4 alırsınız. power bank olarak kullanımı var. sarj aletı farklı kı şöyle dusunuyorum bu urunu usblı olsa bılgısayaardan flan sarj et et dolmaz. adaptor cıkısı 3A .charge 3 2.3A cıkıslı belkı bu yuzden özel bır sarj adaptorunu tercıh etmıslerdır. IPX5 var ama zaten amacım suya fılan sokmak degıl yeter ev ıcın .öyle küçük sımarıklıklarım yoktur. freefalcon hocama tesekkur ederım yardımları ıcın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingodisco09 -- 1 Mayıs 2018; 2:42:25 >




  • QCY A10 alınır mı sizce ? Yoksa biraz bütçe arttırıp Mifa mı alınmalı ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar
    Motorcu ve bisikletçi iphone kullananlar için önereceğiniz bluetooth kulaklık nedir?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • uzun zamandır iş seyahatindeydim, eve geldiğimde beni bekleyen 3 paket vardı

    Bluetooth Hoparlör Fırsatları!
    Bluetooth Hoparlör Fırsatları!
    Bluetooth Hoparlör Fırsatları!

    elimde daha önceden ilk bt hoparlörüm olan mifa a10 vardı, sesini çok beğendiğim için sadece dağda bağda çayırda kullanmak için mifa a1 aldım, aliexpress den 19 dolara, 10 günde geldi, ses kalitesi ve bass ları 75 TL lik bir alet için çok iyi bence yüksek su ve toz dayanıklılığı olduğu için dış ortamlarda çok kullanışlı olacağa benziyor.

    tribit i oluv un yüksek tavsiyeleri üzerine amazon dan aldım, 35 dolar + 10 dolar kargo toplam 45 dolara geldi, 10 günde adrese teslim edildi. ürün cidden küçük ve ses kalitesi ile bass ları çok çok iyi. tabi ki doğal olarak, mifa a10 ile kıyas kabul edemez.

    harman kardon onyx mini yi, @freefalcon un önerisi ve oluv un inceleme videoları üzerine amazon dan aldım, 69 dolar ürün + 13 dolar kargo + 13 dolar vergi toplam 95 dolara 9 günde geldi. ürünün ses seviyesi çok yüksek, son seste evde dinlenmez bence, komşularla çok büyük problem çıkartır, bass ları aşırı kuvvetli.

    karşılatırmaların tamamını düşük ses seviyesinde yaptım, genelde 4 hoparlörün de ses barı 15-16 civarında, ben genelde yarıdan da düşük 3-4 ses barı seviyesinde müzik dinliyorum, garip bir şekilde bazı şarkılarda tribit bariz daha iyi, bazı şarkılarda onyx mini bariz daha iyi.

    henüz tam detaylı olarak inceleyip karşılaştıramadım ama tribit i olan biri için onyx mini biraz lüks gibi sanki.

    pc den bağlantı yapınca, ekolayzır ın da yardımıyla ses kalitesi çok farkediyor, iphone un standart player ında alamadğın verimi alabiliyorsun.

    biraz daha zaman geçsin, tecrübelerimi paylaşırım.

    not: önceki sayfalarda bir arkadaş tribit için düşük ses seviyesinde bir tıslama yapıyor demişti, bende böyle bir tıslama olmadı.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kezzo1964

    freefalcon hocam tribit i sony XB20 ile kıyaslarsanız hangisi iyi sizce
    Aynı ses seviyesinde Tribit daha iyi kalite olarak. XB20 nin ses gücü baya fazla ama bass olarak Tribitten geride. Arada çok boyut farkı da var şekil benzerliğine rağmen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: STND

    Mifa A10 la yakın fiyatlardalar. Cihazı deneyimledinizmi hocam daha evvel?

    Alıntıları Göster
    Rock pek kaliteli bir sese sahip değil vasat denilebilir ama ses gücü, kasası ve pil ömründen dolayı bu fiyata iyi bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: agtr

    Sanırım batt %20 ye düşünce ses yarıya düşüyor
    Ben yüksek seste dinlediğimden mi bilmiyorum daha çabuk düşüyor gibi geldi. Çalarken şarj olsa powerbank ile idare edilirdi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: paranoi

    Mifa aldım 10 dk sonra satışa koyup sattım

    Sesi gerçekten kötü arkadaşlar, biraz kalite arıyorsanız kesinlikle almayın.Jbl le karşılaştıranları anlayamıyorum şaka olmalı.
    A10 dan Flip 4 performansı mı bekliyordunuz ki? A10 halen kendi fiyat seviyesinde en iyi ürün ve gidip 5-10 katı fiyattaki ürünlerle kıyaslamadığınız sürece kötü değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefalcon -- 1 Mayıs 2018; 13:10:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kingodisco09

    sony srs-xb30 im geldi bugun. izlenimlerim şöyle: ses çok dolgun. en yüksek ses beklediğim kadar yüksek olmasada bi odayı tamamen doldurur(elimde flip 2 var onun sesi daha yüksek ama ikisini karsılastırınca flip 2 treble ı sonda bi ürün gibi duruyo) odadan cıkıp baska odaya gectıgımde icerde ses sistemi var gibi ses geliyo bi bluetooth hoparlor sesı gıbı degıl bass ı flan cok ıyı hıssedebılıyosunuz ses konusunda laf edılcek bsyı yok. 466 ya aldım idefixde 430 satılıyo ben mediamarkt dan almıstım.bu ürünün flip 4 den iyi olduguna şüphe yok ses manasında.flip4 bunu bi tek tasınabılırlık manasında gecer. charge 3 den iyi diyenlerde var kötü diyenlerde. karsılastıramıyorum charge 3 um yok.acıkcası fıyat performansı cok iyi yanı charge 3 ıle kapısacak urunu bu fıyata baska bulamazsınız tahmınımce yerli piyasada.aynı paraya anca flip 4 alırsınız. power bank olarak kullanımı var. sarj aletı farklı kı şöyle dusunuyorum bu urunu usblı olsa bılgısayaardan flan sarj et et dolmaz. adaptor cıkısı 3A .charge 3 2.3A cıkıslı belkı bu yuzden özel bır sarj adaptorunu tercıh etmıslerdır. IPX5 var ama zaten amacım suya fılan sokmak degıl yeter ev ıcın .öyle küçük sımarıklıklarım yoktur. freefalcon hocama tesekkur ederım yardımları ıcın.
    Hayırlı olsun. Eğer deneyimleyebilirsen tek şarjla kaç saat kullandığını paylaşırsan sevinirim.(ses düşmeden öncesine kadar) Eksilerine rağmen 8000mah gerçekten çok büyük bir pil, rakibi Charge 3 den daha fazla bu nedenle problem olmayabilir sanki çalma ömrü de uzunsa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • renzokuken kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, Tribit gerçekten çok iyi bir ürün. Kinps de aynı şekilde. Bunlar marka isimlerle satılsa çok daha pahalı olabilecek ürünler gerçekten. Onyx Mini 55 dolarlara satılıyordu bir ara sonra düzenli olarak arttı fiyatı. Şu an F/P olmaktan uzaklaştı biraz ama yine de üst seviyelerde tercih edilebilecek bir ürün halen. Rakipler arttıkça özellikle de Tribit gibi F/P ürünler çıkmaya devam ederse büyük firmalar da fiyat kırmak zorunda kalacak. Tabi fiyatı önemsemeden direk alım yapan marka fanatikleri de var özellikle Bose,B&O ve Marshall gibi Bizim paylaşımlarımız Türkiye şartlarında ve Sıcak fırsatlarda F/P ürünleri olmaya devam edecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Miharbi

    Forumdaki yorumlara istinaden, daha önceden tecrübem etmemiş olmama rağmen ve fiyatı da indirime girmiş diye MIFA A20 siparişi geçtim dün. A10 yorumları özellikle epey iyi forumda, A20'nin belki bir nezbe daha iyi olacağını ümit ettim fakat videodaki karşılaştırmalarda kaybeden taraf olmuş hep. Bir nevi hayal kırıklığı ile beklemeye başladım ürünü. Umarım karşılaştıracak başka bir cihazım olmadığı için tatmin eder...

    Alıntıları Göster
    Oluv'un incelemesi sonrası siparişini birkaç gün önce vermiş olmaktan pişman olduğum Mifa A20'yi satıcının da henüz işlem yapmamış olmasından istifade ederek iptal ettim. O günden beridir de benzer fiyatlarda ürün arayışımı sanırım nihayete erdiriyorum.

    Yine Oluv'un incelemesi ile tatmin edici bulduğum DOSS Traveler hoparlörü Amazon'dan 39.99$ fiyat ile satan aşağıdaki satıcı 5$ kupon da sunuyor alıcılara. Böylelikle ürünün fiyatı 34.99$'a iniyor. Kargo ve gümrük masrafları sonunda 56.32$ ücret ile sanırım bugün siparişini vereceğim. Farklı olsun diye ürünün yeşil rengini almayı istiyordum fakat sadece siyah rengini Türkiye'ye gönderiyorlar.

    Oluv https://www.youtube.com/watch?v=K4Rfxbzz3LA

    Siparişhttps://www.amazon.com/gp/product/B0798GLLGL/

    Bluetooth Hoparlör Fırsatları!




  • A20 indirime girmiş, linki ilk mesajda olan ürün



    Bluetooth Hoparlör Fırsatları!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • agtr A kullanıcısına yanıt
    Siz aldınız mı bunu yoksa düşünüyor musunuz hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.