Şimdi Ara

..::Bluetooth&blue soleil vista yardım::..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bita ne bluetoth aldık evdeki makinada vista var geitirdik kurduk kendi tanımadı içinden çıkan driver xp görmedi doğal olarak blue soleil in vista driverını indirdik ondada 5 mb kota koymuşlar resim felan gidiyor ama mp3 yollayınca tele gitmiyor galiba blue soleil orjinal satın almak lazm buna alternatif bir pragram biliyormusunuz nasıl aşarız bu problemi

Ayarlarda Bluetooth cihazının adresi "22:22:22:22:22:22" (aynı rakamın tekrarı) ise cihaz illegal (kanunsuz-kaçak) olabilir:http://www.bluesoleil.com/support/index.asp?topic=faq 11 nolu soruda belirtilmiş

Ülkemzide ucuza adı sanı duyulmamış birçok Bluetooth cihazı satılıyor, bende bir yakınımın 10 ytl'ye satın aldığın sahte-kaçak-garantisiz bir tanesi ile uğraştım sonuç hüsran. Adı duyulmuş bir marka alınca tüm sorunlar çözüldü.

Turanlı şirketi sahte Bluetooth cihazları ile ilgili bir sayfa yapmış, bence gayet bilgilendirici:http://www.turanli.com.tr/sahte.asp

quote:

Orjinalden alıntı: fubo

arkadaşlar bita ne bluetoth aldık evdeki makinada vista var geitirdik kurduk kendi tanımadı içinden çıkan driver xp görmedi doğal olarak blue soleil in vista driverını indirdik ondada 5 mb kota koymuşlar resim felan gidiyor ama mp3 yollayınca tele gitmiyor galiba blue soleil orjinal satın almak lazm buna alternatif bir pragram biliyormusunuz nasıl aşarız bu problemi

• forumda da sahte Bluetooth cihazları ile ilgili bir başlık açılmış:http://forum.donanimhaber.com/m_16765069/tm.htm
  • teşekürler bende bluesoleil indirdim ama 5mb sınır koymuşlar ama bir şekilde çözüüldü marka dediğin gibi adı duyulmamış bir şey işin kötüsü bir arkadaşım istemişti benden alıp getirmiştim çocuğa şimdi mahcup olduk neyse saolasın

teşekürler bende bluesoleil indirdim ama 5mb sınır koymuşlar ama bir şekilde çözüüldü marka dediğin gibi adı duyulmamış bir şey işin kötüsü bir arkadaşım istemişti benden alıp getirmiştim çocuğa şimdi mahcup olduk neyse saolasın

Bu 5 mb meselesi ile ilgili daha önce de bir arkadaşın sorunu olmuştu. Halletti mi halledemedi mi hatırlayamadım ama.
    Daha Fazla Göster
  • NAsıl?
    quote:

ben hallettim arkadaşlar 5.mb sorununu teşekürler yardımlarınız için
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.