Şimdi Ara

Bluetooth AUX Adaptör Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba;
    Yıllar önce B&W Zeppelin Air hoparlör almıştım. Çok kaliteli bir hoparlör ama bağlantı olanakları kısıtlı. Evdekiler de rahatça bağlanabilsin istiyorum. Bluetooth üzerinden bağlanabilmek için aux bağlantısı olan bir Bluetooth adaptör arayışım var. Önerebileceğiniz bir marka ve model var mıdır acaba?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >



  • Philips'in gayet kaliteli bir BT adaptörü vardı AEA2000 diye ama artık satılmıyor sanırım. Pahalı ve kaliteli bir şey arıyorsanız Sennheiser'in BT-T100 adaptörü var ama bir BT adaptör için pahalı ve bence gereksiz. Ben APT-X ve APT-X HD desteği olan Bluetooth 5.0 bir adaptör öneririm. Hatta en iyisi LDAP desteğinin de olması ama öyle adaptör ben görmedim, varsa bile ben bilmiyorum. O nedenle şöyle bir şey önerebilirim:


    Ugreen Bluetooth 4.2 APTX Destekli Alıcı Verici Ses Adaptörü, Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik


    Hem TX hem de RX modunda çalışabiliyor. Diğer adaptörlerin çoğu sadece RX modunda çalışıyor. Bunun ayrıca APT-X desteği de var. Çin menşelidir ama kaliteli sayılabilecek bir Çin malıdır.






  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben Qualcomm CSR8675 çipli spdif çıkışlı bir kart kullannıyorum DAC'ımda. Harici anten ile çok iyi çekiyor. Yine analog RCA çıkışlılarıda mevcut. Sanırım benzer kartları kutulayıp Facebookta Özcan Arsan isimli bir arkadaş satıyor, kullanılan çipi öğrenip değerlendirilebilir. Bağlantı kurarken iki taraftaki cihazında standartları önemli, eski bir standart destekleyen cihazda ses kalıtesi düşüyor. Aptxhd, LDAC, AAC denedim aman aman bi fark yok. Kablolu bağlantıya yakın bir kalite geliyor %90 civarı diyebiliriz. Tabi ben digital bağlantıda denedim analog performasları için bir şey diyemeyeceğim.

  • ben logitech audio adaptör kullanıyorum memnunum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu bluetooth adaptörü amfiye bağladığımız zaman, amfiye bağlı kaset çaları dinlerken sadece ses açıp kapatabiliyor muyuz cep telefonu üzerinden? yoksa illa müziği de telefondan mı yollamak gerekiyor. bana kumanda görevi gören böyle bir şey lazım...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.