Şimdi Ara

Blue Eye Samurai (2023) | Netflix

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Michael Green (Blade Runner 2049, Logan, American Gods, A Haunting in Venice) ve Amber Noizumi’nin yaratıcısı ve yazarı oldukları Blue Eye Samurai, Edo dönemi Japonya'sında geçiyor ve annesinin ölümünün intikamını almak için yola çıkan ve ömrünü gizlenerek geçiren melez kılıç ustası Mizu’nun (Maya Erskine) öyküsünü anlatıyor.

Sınırların dış dünyaya kapalı olduğu 17. yüzyıl Japonya’sında vatandaşlar, nadir görülen yasa dışı ticaret durumları dışında asla Japon olmayan bir yüz göremezdi. Kahramanımız Mizu, doğduğunda Japonya’da sadece dört beyaz adam olduğunu biliyor ve kendisini “utanç verici bir yaratık” haline getiren, belki de biri babası olan bu adamları öldürmek için yola çıkıyor. Ancak intikam kadınlar için bir seçenek olmadığından Mizu, hem cinsiyetini hem de mavi gözlerini saklayarak intikam arayışını sürdürmek zorundadır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben izledim, boş vakitte izlenebilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Son zamanlarda izlediğim en iyi animelerden biri. 2.sezonu sabırsızlıkla bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyiydi. Keşke Japonca seslendirmesi olsaydı. Direk TR dublaj izleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgü® -- 11 Kasım 2023; 23:49:20 >
  • Özgü® kullanıcısına yanıt

Japonca dublaj var.

• Asahi Breweries kullanıcısına yanıt

Tv uygulamasında cıkmıyor Japonca sadece ingilizce ve türkçe seçenekleri çıkıyor çok ilginç. Pcden bakınca varmış JP altyazı siz diyince farkettim.

• Özgü® kullanıcısına yanıt

PC’den Japonca dublaj yapıp TV’den devam edebilirsiniz :)

• Tsk.

Giriş - Sıkıcı

Gelişme - Harika

Sonuç - Sıkıcı

Başarılı bir çalışma olsa da başı ve sonu izleyici olarak hiç tatmin etmedi.

Kaliteli bir prodüksiyon fakat başrol biraz fazla süpernatural'e bağladı.

• Muhtesem olmus tek kelimeyle,karakterler cok iyi aksiyon sahneleri cok iyi ayrica turkce dublaj kusursuz olmus

• 4. bölümü izledim en son, tek kelimeyle kusursuz.

• Guzel gidiyor ikinci sezonu bekliyoruz

• Diziyi yeni bitirdim. Ps5 e apple music uyeligi bedavaymis gireyim dedim karşima bu samuray kilikli adam çikti koptum

• İzlemeyenlere onimusha animesinide öneririm (yeni çıkan). Ufak tefek mantık hataları olsada, sonu daha iyi olabileceksede çok güzel bir yapım. Türkçe düblajda efsane.

• İlk sezon bitti ve sardı beni. İkinci sezonu bekleyeceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bitirdim bende

Özellikle 5.bölüme bayıldım

Yeni sezonu umarım arcane gibi geç gelmez

• Herkes övünce izleyeyim dedim. Abartıldığı kadar olmasa bile güzel bir anime olmuş. Sezon finali gayet iyiydi. İkinci sezonu merak ediyorum.

• 2.sezon onayı aldı mi? 2.sezon ne zaman gelir.

• 2.sezon onayını aldı.

x (formerly twitter)
    Netflix (@netflix) on X
    https://twitter.com/netflix/status/1734362712417656911?s=20

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 12 Aralık 2023; 13:17:48 >
  • pek anime izlemeyen biri olarak ilk 4 5 bölümü izledim, gayet begendim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.