Şimdi Ara

blu-ray film alacağına DVD izle...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sony'nin yeni update1.80 ile dvd leri yüksek çözünürlükte izleyebiliyoruz. blu-ray film ne gerek var,demekki bu tarz olaylar yazılım ile halledilebiliyor...artık DVD formatında filmleri (HD) çok makul bi fiata izleyebilcez...

• nasıl bir olay o?
  • kopya dvd ler biliyosun beş lira
  • kesinlikle yanliş bir kanı.

hiç bir alet dvd filmi 1080p blu ray bir filmin görüntü ve ses kalitesine yaklaştıramaz bile.

çok az bir iyileştirme yapıyor.(öyle bir dvd player aldım ordan biliyorum)
  • 1.5 senedir oyle yapıyoruz 360 da...720p de izliyoruz dvd leri
  • toshiba hd dvd sine bu olay var....şu an türkiyede satışta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evey koray doğru.Alet 1080p olsun ona da upscale ediyor.İlk başta görüntü neden daha iyi diyordum ben sonradan çözmüştüm
  • her şey donanım değil ilaki yazılımlada haledilebiliyor
  • ps3 te dvd izlemeye karşıyım.şöyleki dvd ile blu ray lensi zamanla bozulabilir.sadece blu ray disc okutmaktan yanayım.ayrica illa dvd izlemek isteyenler 50 ytl gibi bir fiyata dvd player alabilir...hiç olmassa 1 500 ytl lişk ps3 e zarar varmez...
  • 720 veya 1080p film seyretmeyenler aradaki farkı bilemezler tabi. sd dvd görüntüsü gerçekten çok kötü kalıyor hd görüntülerin yanında. öyle yazılımla olacak bişey değil bu. keşke olsaydı. birde kelto bey bişey olmaz temiz dvd koy ps3e hiç düşünme. çok süper bir dvd player aynı zamanda.
  • Bende dvd fazla dvd oynatmama taraftarıyım.Ps3 ü uzun ömürlü kullanmak istiyorsan (aslında lensini) dvd fazla oynatmicaksın.
    Kendim için konusursam bana 2 yıl dayanmıyo dvd playerlar ondan hem 1500 ytl werip hem dvd player olarak kullanmak bilmiorum
  • Aynen öyle.Yazılımsal interpolasyon ile yapılıyor.Ha kötümü? Değil.Yüksek çözünürlüklü full hd panellerde biraz daha belirgin bir iyileşme olur o kadar.Gerisi tamamen hurafe.
    quote:

Orjinalden alıntı: xanty

kesinlikle yanliş bir kanı.

hiç bir alet dvd filmi 1080p blu ray bir filmin görüntü ve ses kalitesine yaklaştıramaz bile.

çok az bir iyileştirme yapıyor.(öyle bir dvd player aldım ordan biliyorum)

• 1,500 milyar para ver sonra git 2.5 milyona dandik dvd okutacam diye uğraş. alkışş :)
  • Boş bluray lar ortaya saçılsın ona da saldırırız merak etme
  • Blu ray süper bir şey.. adamlar oyunun içine ekstra olsun diye film koymuş, evet bildiğiniz film
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozcan_84

sony'nin yeni update1.80 ile dvd leri yüksek çözünürlükte izleyebiliyoruz. blu-ray film ne gerek var,demekki bu tarz olaylar yazılım ile halledilebiliyor...artık DVD formatında filmleri (HD) çok makul bi fiata izleyebilcez...

olurmu oylesey . sadece 1080p ye upscale yapiyor.

*DVD film : maksimum 720 × 576 boyutunda kaydedilir. tek katman 4.7gb , cift katman 8.5gb kapasite. Video Bitrate 9.8 Mbit/s .
    *HDDVD film : maksimum 1920x1080 boyutunda kaydedilir. tek katman 15gb , cift katman 30gb kapasite. Video Bitrate 29.4 Mbit/s .
    *Bluray film : maksimum 1920x1080 boyutunda kaydedilir. tek katman 25gb , cift katman 50gb kapasite. Video Bitrate 40 Mbit/s .

Yani demek oluyorki bu tarz seyler yazilim ile halledilmiyor. Olay studyo kayitlarina bakiyor. 720x576 boyutununda kaydedilmis bir filmi istedigin kadar 1080 yap. Asla hddvd veya bluray kalitesine ulasamazsin. sadece upscale yaparak olaya azcik keskinlik katarsin okadar.

• 2 tür HD film olur piyasada. Birisi remastered denilen ve eski görüntünün yenilenip HD formatına uydurulmuş olması, gayet iyi sonuç verir, bir diğer esas olan HD ise HD kameralarla çekilmiş filmlerdir ki bu da esas HD görüntüsüdr, kalite inanılmazdır. Tecrübe ile sabittir..

PS3 ve 360'ın yaptığı ise standart dvd çözünürlüğünü 720p ve 1080p'ye yükseltmektir, upscaledir. Bu da çok güzel bi işlemdir ama diğer ikisiyle karşılaştırılamaz bile.. Ama benim gibi elinde 20 küsür dvd film ve bir o kadar da oyuna sahip biriyseniz böyle bi işlemi çok sevebilirsiniz.
  • yaklaşık 300 filmlik dvd arşive sahip olan birisi için ne ps3 te dvd film izlerim nede denerim.yazık günah lense.
  • kelto,

Orjinal medya olduktan sonra hiçbir sorun olmaz ki. Kopya devrindeydi o lens sorunları. 6 yıldır orjinal dvd film izliyorum alette, oyun oynuyorum. Bana mısın demedi. İhtiyacım olsa müzik cd'si de koyup dinleyeceğim ama gerek kalmadı hiç Yani orjinal kullandıktan sonra sorun olmaz, bu aletler bunun için üretiliyor zaten hocam...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.