Şimdi Ara

BLU-RAY FAN CLUB --- Pc'de En Yüksek Kalitede Mkv Nasıl İzlenir? (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
717
Cevap
4
Favori
97.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: unknownmesenger

Sinnersin riplediği 2. sezon Blurayını da tavsiye ederim çok iyi iş yapmış.

Alıntıları Göster
    Onu da indirdim. Toplam 26,2 gb. Yalnız DTS değil AC3 kodlamışlar.

3. sezonu bekliyorum daha çıkmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

Onu da indirdim. Toplam 26,2 gb. Yalnız DTS değil AC3 kodlamışlar.

3. sezonu bekliyorum daha çıkmadı.

Alıntıları Göster
    Dexter gerçekten iyi bir dizi ama benim asıl dizim lost ayın 16 sında 1 ve 2. sezonların Blurayları çıkıyor 3. ve 4. sezonların bluray ripleri var geri kalanlar Hdtv rip .İlk 2 sezon bluray çıktığında 1. için prodjinin hazırladığı ve 2. içinde bir arkadaşımın hazırladığı ac3 5.1 ses dosyalarını senkronlayıp tüm diziyi baştan seyredeceğim.

• quote:

Dexter gerçekten iyi bir dizi ama benim asıl dizim lost ayın 16 sında 1 ve 2. sezonların Blurayları çıkıyor 3. ve 4. sezonların bluray ripleri var geri kalanlar Hdtv rip .İlk 2 sezon bluray çıktığında 1. için prodjinin hazırladığı ve 2. içinde bir arkadaşımın hazırladığı ac3 5.1 ses dosyalarını senkronlayıp tüm diziyi baştan seyredeceğim.

Alıntıları Göster
    Aynı şekilde bende de mevcut. Ancak 1-2 indirmedim. Sadece S1E1 var. Kalitesine baktım ve pek beğenmedim. Sağda yeşil çizgi var. Blurayleri çıkacağı için indirmekten vazgeçtim.

Bu arada bir şey sorayım. Stereo sesi 5.1 ac3 ya da 5.1 dts'ye çeviren bir program biliyor musun? 720p filmlerimdeki stereoları genişletmek istiyorum.

• quote:

Aynı şekilde bende de mevcut. Ancak 1-2 indirmedim. Sadece S1E1 var. Kalitesine baktım ve pek beğenmedim. Sağda yeşil çizgi var. Blurayleri çıkacağı için indirmekten vazgeçtim.

Bu arada bir şey sorayım. Stereo sesi 5.1 ac3 ya da 5.1 dts'ye çeviren bir program biliyor musun? 720p filmlerimdeki stereoları genişletmek istiyorum.

Alıntıları Göster
    Evet böyle programlar var ama stereo ses zaten kayıplı,sıkıştırılmış sestir bunu 6 kanal yapmanın mantığı nedir? 5.1 sesler ac3,dts 6 adet mono waw dosyasından oluşur;ac3 ses dtsin mp3 hali gibidir.elindeki ses dosyasını 6 adet mono waw dosyası olarak kopyala sonrada besweet'le ac3,SurCode CD Pro DTS'le de dts yapabilirsin.Ama bu sanal dts olur her kanaldan aynı ses alınır.

• quote:

Evet böyle programlar var ama stereo ses zaten kayıplı,sıkıştırılmış sestir bunu 6 kanal yapmanın mantığı nedir? 5.1 sesler ac3,dts 6 adet mono waw dosyasından oluşur;ac3 ses dtsin mp3 hali gibidir.elindeki ses dosyasını 6 adet mono waw dosyası olarak kopyala sonrada besweet'le ac3,SurCode CD Pro DTS'le de dts yapabilirsin.Ama bu sanal dts olur her kanaldan aynı ses alınır.

Alıntıları Göster
    O zaman sadece tek artısı bütün hoparlörlerden ses almak oluyor. Değmez o zaman uğraşmaya. Surround efekt veremedikten sonra neye yarar demi.

• quote:

O zaman sadece tek artısı bütün hoparlörlerden ses almak oluyor. Değmez o zaman uğraşmaya. Surround efekt veremedikten sonra neye yarar demi.

Alıntıları Göster
    Eger yapmak istediğin yabancı dizilere türkçe stereo sesi ac3 veya dts olarak eklemekse o olabilir ve yapılıyor zaten ama bahsettiğin bir müzik parçası ise surrond ses imkansız.

Eger yapmak istediğin yabancı dizilere türkçe stereo sesi ac3 veya dts olarak eklemekse o olabilir ve yapılıyor zaten ama bahsettiğin bir müzik parçası ise surrond ses imkansız.

Alıntıları Göster
    Müzik değil. Film sesi.

Yapmak istediğim, hd 720p mkv dual (tr-eng) filmlerde bulunan ve 5.1 olmayan yani stereo olan tr veya ing sesi 5.1 ac3 veya 5.1 dts yapmak. Öncelikle filmden sesi ayırıp, daha sonra işlem yapmak gerekiyor ama sorun ne şekilde nasıl yapılmalı. Onu öğrenmek istiyorum.

• quote:

Müzik değil. Film sesi.

Yapmak istediğim, hd 720p mkv dual (tr-eng) filmlerde bulunan ve 5.1 olmayan yani stereo olan tr veya ing sesi 5.1 ac3 veya 5.1 dts yapmak. Öncelikle filmden sesi ayırıp, daha sonra işlem yapmak gerekiyor ama sorun ne şekilde nasıl yapılmalı. Onu öğrenmek istiyorum.

Alıntıları Göster
    Zor ama yapabilirsin kısaca:
    1- Mkv extract Gui ile istediğin filmin ses dosyasını dışarı al
    2- Besweet ile bu ses dosyasını 6 kanala ayır
    3- Merkez yani center konuşmaların olduğu kanalı sil
    4- Elindeki stereo türkçe sesi mono waw yap
    5- Sony Vegas ile elinde orjinal sesten kalan 5 mono waw dosyasını ve elindeki türkçe centeri birleştir
    6- Senkron yaptıktan sonra farklı kaydet deyip ac3 448 kbps olarak kaydet.

%99 türkçe ses alırsın ama eğer yan kanallardan konuşma geliyorsa nero wave editörle düzelteceğin mono kanalı açıp türkçe mono kanaldan türkçe sesi copy/paste yapıp teker teker düzeltmen gerekir.

• quote:

Zor ama yapabilirsin kısaca:
    1- Mkv extract Gui ile istediğin filmin ses dosyasını dışarı al
    2- Besweet ile bu ses dosyasını 6 kanala ayır
    3- Merkez yani center konuşmaların olduğu kanalı sil
    4- Elindeki stereo türkçe sesi mono waw yap
    5- Sony Vegas ile elinde orjinal sesten kalan 5 mono waw dosyasını ve elindeki türkçe centeri birleştir
    6- Senkron yaptıktan sonra farklı kaydet deyip ac3 448 kbps olarak kaydet.

%99 türkçe ses alırsın ama eğer yan kanallardan konuşma geliyorsa nero wave editörle düzelteceğin mono kanalı açıp türkçe mono kanaldan türkçe sesi copy/paste yapıp teker teker düzeltmen gerekir.

Alıntıları Göster
    Bu yöntem ile günde bi filmi zor düzenlerim. Hakketten zor iş. İlk madde zaten bilindik bir şey ancak diğer maddelerdeki aşamaları tek bir programla aşamalar halinde ya da bir seferde yapabilsek keşke, daha güzel olurdu. Yarın vaktim olursa bi deneyeceğim. Sağolasın.

• quote:

Bu yöntem ile günde bi filmi zor düzenlerim. Hakketten zor iş. İlk madde zaten bilindik bir şey ancak diğer maddelerdeki aşamaları tek bir programla aşamalar halinde ya da bir seferde yapabilsek keşke, daha güzel olurdu. Yarın vaktim olursa bi deneyeceğim. Sağolasın.

Alıntıları Göster
    Rica ederim forumların amacı bu zaten bilgi paylaşımı,ben sadece pulp fiction filmine yaptım böyle birses dosyası gayet iyi oldu toplam 4 saatimi aldı ses dosyalarını ayrıştırılması birleştirilmesi uzun sürüyor bekliyorsun.

• quote:

Rica ederim forumların amacı bu zaten bilgi paylaşımı,ben sadece pulp fiction filmine yaptım böyle birses dosyası gayet iyi oldu toplam 4 saatimi aldı ses dosyalarını ayrıştırılması birleştirilmesi uzun sürüyor bekliyorsun.

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar hiç bu dosyayı ( Suspiria.1977.720p.BluRay.x264-CiNEFiLE) HD.BİTS.RO.'dan indireniniz varmı acaba? Bendeki arızalı çıktı ondan soruyorum tekrar indirme imkanımda olamadı maalesef zira Ratiom çok iyi olmasına rağmen aylık 10GB DL kotasını tutturamadığımdan banlanmıştım. Çok sevdiğim kaliteli bir film idi. Her sahnesinde atlama yapıyor Rip çok güzel ama ne yazık ki bozuk. BSPlayer-MPCHC-VLC Hepsi ile denedim aynısını yaptı uzun zamanda UL yapmıştım dosya sağlam kabul ediyordu program demekki. Bunu düzeltmenin bir yolu varmıdır acaba? MKV Extract Gui ile Encode yaptım yine olmadı. Yardımlarınızı bekler saygılar sunarım.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: eresgü

merhaba arkadaşlar mkv leri video convert le dvd çevirip dvd cd kaydetmek mümkünmüdür acaba

varsa bildiğiniz video convert programı kullandıınz nedir tavsiyelerinizi bekliyorum

VSO ConvertX To DVD hem son derece kaliteli biçimde mkvyi dvd olarak ripliyor hemde son derece kolay bir kullanımı var.

Alıntıları Göster
    tavsiyen için teşekür gerçekten güzel bir dönüştürücü VSO ConvertX To DVD

quote:

Orjinalden alıntı: unknownmesenger

quote:

Orjinalden alıntı: eresgü

merhaba arkadaşlar mkv leri video convert le dvd çevirip dvd cd kaydetmek mümkünmüdür acaba

varsa bildiğiniz video convert programı kullandıınz nedir tavsiyelerinizi bekliyorum

VSO ConvertX To DVD hem son derece kaliteli biçimde mkvyi dvd olarak ripliyor hemde son derece kolay bir kullanımı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: akkaynak

Merhaba arkadaşlar hiç bu dosyayı ( Suspiria.1977.720p.BluRay.x264-CiNEFiLE) HD.BİTS.RO.'dan indireniniz varmı acaba? Bendeki arızalı çıktı ondan soruyorum tekrar indirme imkanımda olamadı maalesef zira Ratiom çok iyi olmasına rağmen aylık 10GB DL kotasını tutturamadığımdan banlanmıştım. Çok sevdiğim kaliteli bir film idi. Her sahnesinde atlama yapıyor Rip çok güzel ama ne yazık ki bozuk. BSPlayer-MPCHC-VLC Hepsi ile denedim aynısını yaptı uzun zamanda UL yapmıştım dosya sağlam kabul ediyordu program demekki. Bunu düzeltmenin bir yolu varmıdır acaba? MKV Extract Gui ile Encode yaptım yine olmadı. Yardımlarınızı bekler saygılar sunarım.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: akkaynak

şimdi baktım hd-bitse. Kaldırılmış maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: Estheim

quote:

Orjinalden alıntı: akkaynak

şimdi baktım hd-bitse. Kaldırılmış maalesef.

Alıntıları Göster
    Orjinal bluray rip türkce dts kodlu bildiğiniz film varmı.

Bende sadece 3 maymun filmi dts olarak var.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpxtreme

Orjinal bluray rip türkce dts kodlu bildiğiniz film varmı.

Bende sadece 3 maymun filmi dts olarak var.

Alıntıları Göster
    TR yapımı zaten sadece 3 maymum var.

DTS TR dublaj olarakta kendi arşivimden örnek vereyim:

Quantum of Solace 720p ve Transformers 1080p var.

1-2 film daha çıkmıştı yanılmıyorsam dts olarak. King Kong ve Mirror'un 1080p versiyonları.

• quote:

1-2 film daha çıkmıştı yanılmıyorsam dts olarak. King Kong ve Mirror'un 1080p versiyonları.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

Yani bu filmler orjinal 1536kpbs?

Bu ay birde Kabadayı filminin blurayi çıkacak demişlerdi ama.

Saydığın filmlerin hepside bende var.

Bunları upload eden varmı(rip). Yoksa sadece bluray lerimi var?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

Yani bu filmler orjinal 1536kpbs?

Bu ay birde Kabadayı filminin blurayi çıkacak demişlerdi ama.

Saydığın filmlerin hepside bende var.

Bunları upload eden varmı(rip). Yoksa sadece bluray lerimi var?

Alıntıları Göster
    Quantum of Solace dışındakiler öyleydi. Boyutları 15gb. Yani Bluray rip.

İlgili sitelerde linkleri bulabilirsin.

• quote:

Quantum of Solace dışındakiler öyleydi. Boyutları 15gb. Yani Bluray rip.

İlgili sitelerde linkleri bulabilirsin.

Alıntıları Göster
    @Execalibur Teşekürrler

• quote:

@Execalibur Teşekürrler

Alıntıları Göster
    Rica ederim. İyi arşivler.

Rica ederim. İyi arşivler.

Alıntıları Göster
    Neuview ve z5500 kullanan varmı aranızda. Neuviewden bir türlü z5500 e ses gönderemiyorum.

Hışırtı çıkıp duruyor.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.