Şimdi Ara

Bloodborne [ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.739
Cevap
160
Favori
683.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
162 oy
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • RPG tarzı oyunlara alışkın değilim ama içimden bir ses bu oyunu çok seveceksin diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uncle Trevor -- 24 Mart 2015; 21:05:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: game07

Günde 1 saat civarı oynama imkanım var bu şekilde oynanır mı oyun? Olmadı satarım paketi açmadan önsiparişi verdim çünkü.

Beyler cevap verecek yok mu?

@false shepherd ben d&r dan aldım kargoya verildi yazıyo.

• Oyunda tecrube edinmis arkadaslara bi sorum olacak. Su parry isini nasil yapiyoruz yaa? Tam hamle yapacagi sirada silahla durdurup r2ye basiyorum bildigin bodoslama daliyor ben istiyorum ki cigerini soksun. Bilen arkadaslar aydinlatirsa super olur.

Nintendo 3DS Kullanıcıları Kulübü

PSN: mesukruyalcin
  • quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

D&R'dan önsipariş eden arkadaşlara sorum olacak:

Sipariş takibinde, büyüteç simgesinden detaylara baktığınızda, hala "Ürün(ler) Paketlendi" mi yazıyor?

Aynen bende de o durumda şuan bakalım inşallah yarın gelir oyun

• Bu arada ortak bi duyuru yazayim da oyunu henuz oynamamislar nasiplensin. Oncelikle belirteyim arkadaslar siz de benim gibi souls tarzi oyunlara yabanciysaniz acayip zorlanacaksiniz. Bambaska bir dovus mekanigi var cunku. Dusmanlari da savusturmak o kadar kolay degil. Ayni yerde 20 kere ölünebiliyor. Ama oyun kotu mu kesinlikle hayir. Sabirla oynamak gerekiyor. Suan tek sikinti ölünce gelen bekleme ekrani (ona da guncelleme gelecek, bir ayar cekecekler yani) ayrica sikca sorulan bir diger soru ingilizcem yok ingilizce alirsam zevki kacar mi zorlanir miyim evet dostum hem zevkini alamazsin hem zorlanirsin. Sevgiler.

• quote:

quote:

Günde 1 saat civarı oynama imkanım var bu şekilde oynanır mı oyun? Olmadı satarım paketi açmadan önsiparişi verdim çünkü.

Beyler cevap verecek yok mu?

@false shepherd ben d&r dan aldım kargoya verildi yazıyo.

Bende de öyle yazıyor; ancak yandaki mavi büyüteçe tıklayıp detaylara baktığımda, "Ürün(ler) Paketlendi" yazıyor.

@DeLyWar

Evet var. (Demon's Souls'tan beri var.)

Almadan önce tekrar ölürsen, kalıcı olarak kaybediyorsun.
    Eğer exp'lerinin yakınında düşman varsa veya seni düşman öldürmüşse, ele geçirebiliyor. Geri almak için öldürmen gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 24 Mart 2015; 21:31:26 >

I'll get all the memory chips. You'll be left with skyrocketing RAM and SSD prices. And AI slop.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kurt.

Bu arada ortak bi duyuru yazayim da oyunu henuz oynamamislar nasiplensin. Oncelikle belirteyim arkadaslar siz de benim gibi souls tarzi oyunlara yabanciysaniz acayip zorlanacaksiniz. Bambaska bir dovus mekanigi var cunku. Dusmanlari da savusturmak o kadar kolay degil. Ayni yerde 20 kere ölünebiliyor. Ama oyun kotu mu kesinlikle hayir. Sabirla oynamak gerekiyor. Suan tek sikinti ölünce gelen bekleme ekrani (ona da guncelleme gelecek, bir ayar cekecekler yani) ayrica sikca sorulan bir diger soru ingilizcem yok ingilizce alirsam zevki kacar mi zorlanir miyim evet dostum hem zevkini alamazsin hem zorlanirsin. Sevgiler.

Dostum oldugunde olmeden kazandigin explere ne oluyor. Cunku kayit etmedin oyunu

Orijinalden alıntı: Epsilon

quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

Orijinalden alıntı: Souvrock

quote:

Orijinalden alıntı: offbeat_ninja

insight nasil artiyor?

Boss öldürerek arttırıyorsun onu, hatta Coop olarak öldürürsen daha çok + veriyor.

Abi coop mantığı hakkında fikir edinebildin mi ? Arkadaşla beraber bitirmeyi düşünüyoruz çünkü.

Eğer sistem önceki souls oyunlarında olduğu gibiyse, her boss'u 2 kez öldürmeniz gerekicek hocam. Yani arkadaşımla sabah başlayayım, akşama kadar yardırayım diye bir şey yok. Ya o senin dünyana gelicek sana yardım etmek için, ya sen onun dünyasına gidiceksin yardım için. Ortaklaşa bi senaryo modu oluşturmak diye bir şey yok yani. Umarım anlatabilmişimdir

Yardımlaşma üzerine kurulu o zaman oyun bide herhalde co op olayı sadece bosslarda oluyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: DeLyWar

Beyler ölünce exp kaybı oluyor mu? Lof gibi olunce kaybedilen expi gidip aliyoruz gibi bir olay var mi?

Ölünce çoğu şey sıfırlanıyor.Seni öldüren adamı öldürünce geri alıyorsun.

quote:

Orijinalden alıntı: Kurt.

Bu arada ortak bi duyuru yazayim da oyunu henuz oynamamislar nasiplensin. Oncelikle belirteyim arkadaslar siz de benim gibi souls tarzi oyunlara yabanciysaniz acayip zorlanacaksiniz. Bambaska bir dovus mekanigi var cunku. Dusmanlari da savusturmak o kadar kolay degil. Ayni yerde 20 kere ölünebiliyor. Ama oyun kotu mu kesinlikle hayir. Sabirla oynamak gerekiyor. Suan tek sikinti ölünce gelen bekleme ekrani (ona da guncelleme gelecek, bir ayar cekecekler yani) ayrica sikca sorulan bir diger soru ingilizcem yok ingilizce alirsam zevki kacar mi zorlanir miyim evet dostum hem zevkini alamazsin hem zorlanirsin. Sevgiler.

Dostum oldugunde olmeden kazandigin explere ne oluyor. Cunku kayit etmedin oyunu

Ruhlarina fatiha hocam.

• Souls serisinden aldığım hazzı hiçbir oyundan alamadım. Şu an konuyu büyük bir iştahla takip ediyorum. Adana civarı ödünç Ps4 verebilecek olan var mı?

quote:

quote:

quote:

quote:

insight nasil artiyor?

Boss öldürerek arttırıyorsun onu, hatta Coop olarak öldürürsen daha çok + veriyor.

Abi coop mantığı hakkında fikir edinebildin mi ? Arkadaşla beraber bitirmeyi düşünüyoruz çünkü.

Eğer sistem önceki souls oyunlarında olduğu gibiyse, her boss'u 2 kez öldürmeniz gerekicek hocam. Yani arkadaşımla sabah başlayayım, akşama kadar yardırayım diye bir şey yok. Ya o senin dünyana gelicek sana yardım etmek için, ya sen onun dünyasına gidiceksin yardım için. Ortaklaşa bi senaryo modu oluşturmak diye bir şey yok yani. Umarım anlatabilmişimdir

Yardımlaşma üzerine kurulu o zaman oyun bide herhalde co op olayı sadece bosslarda oluyor ?

Bu oyunu hiç oynamadım, yine eski oyunlara dayanarak cevap vereyim;

Sadece bosslarda oluyor diye bir şey yok. İster sadece boss'u, ister tüm bölgeyi + bossu öldürürsün. Ama arkadaşın boss öldüğü an kaybolur gider. Sonraki bölge için arkadaşını yeniden çağırman gerekir.
    Mesajlarını dikkate almadığım üyeler: aftermath666, AlfieLowis, alpererez, ankarali0606x, Arkadiusz Milik, Arthur.Morgan, Automatic Gun Fire, b0Ni, BeyazBüyü, Bisikletçi76, denizgoren, derttücarı, EfsaneManx, esdarking, F355 Challenge, FatihTSFC, ferhatakdag4545, fransızee, Guest-1DF3AA226, Guest-225FEBD6D, Guest-7F117DFD2, Gunpower-storm, haydar., Heisenbergin asistanı, Hunyadi Matyas, iaaynaci, iyi birisiydim, Kabus00, KelKodVer, KievKarambolü, kingofbet, Kobe Bean Bryant, KrallŞaplakçı, KYRA C5, Luffy1907, Lynessa, MacGyver., Machoo_, Marangoz Almond, Maraz Alinin Sağ Kolu, MaximillianFoe, meola147of, mkmdesign, mrslimshady, napolyon07, Naughty Dog, Neverwinter81, NurullahHormanci, olishernandez, oMeR24, OnLiNe MaNaGeR, orhanyor, pakaji2, Philipp_Plein, pilotaFerrari, Playstation5, PoisonedPurple, PURECAUCASIANWHITE, QRX, rainy00, RASYONALIST, Reaper87, RichardB, royal_sm, RustinCohleTD, S.T.A.L.K.E.R., SacredDivinity, Scorpioleo, secotti2007, shad0w, Sucuk_Ağacı, Super Meat Boy, TEHET, tekir21, the__executioner__, tonimotto, Toyoda, Traxen, UCL, unraveling, xgrabyourglocks, YigitErkin20, Yılmaz1907, zLucas, Zombie_Benz

• Yorumları okudukça gözüm korktu.Dark Souls serisine yabancıyım , ingilizcem az , aldığım oyun türkçe değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uncle Trevor -- 24 Mart 2015; 21:25:17 >

Farewell, good hunter. May you find your worth in the waking world.
  • quote:

Beyler ölünce exp kaybı oluyor mu? Lof gibi olunce kaybedilen expi gidip aliyoruz gibi bir olay var mi?

Ölürsen xp'lerin öldüğün yere düşüyor, hatta seni öldüren düşmana geçiyor. Tekrar geri almak için ya yerdeyken, ya da seni öldüren düşmanı bulup alman lazım. Hangisinde olduğunu anlamak içinse gözlerine bak, beyaz ışık olan almış demektir.

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

insight nasil artiyor?

Bu oyunu hiç oynamadım, yine eski oyunlara dayanarak cevap vereyim;

Sadece bosslarda oluyor diye bir şey yok. İster sadece boss'u, ister tüm bölgeyi + bossu öldürürsün. Ama arkadaşın boss öldüğü an kaybolur gider. Sonraki bölge için arkadaşını yeniden çağırman gerekir.

Anladım olayı. Sonuç olarak benim dünyama gelirse benim oyun ilerlemiş olur ben onun dünyasına gidersem onun oyun ilerler.

• hocam temel bir rehber hazırlamyı düşünür müsünüz itemler craft sistemleri xpler silah geliştirmeleri güç kaznımı vs vs hakkında

Orijinalden alıntı: french press

hocam temel bir rehber hazırlamyı düşünür müsünüz itemler craft sistemleri xpler silah geliştirmeleri güç kaznımı vs vs hakkında

Henüz her şey açılmadı oyunda, spoiler olmasın diye netten de bakamıyorum. Biraz daha ilerleyeyim hazırlarım her türlü.
  • Benim ilk rpg oyunum lords of the fallen. İyi ki Bloodborne'dan önce almışım diyorum. Lords of the fallen türe alışmamı sağlayan bir oyun oldu. Mantığını anladım ve Bloodborne'un tadını çıkarmayı bekliyorum. Dediğim gibi bu türe ilk adımınızsa Bloodborne ile başlamayın böyle diyorum çünkü ilk kez başlanınca ölmekten çıldırmaya hatta oyunu satılığa çıkarmaya kadar gidiyor bu iş. Nereden biliyorsun çok bilmiş diyeceksin. Kendimden.

Ama çok şükür alıştım ve çatır çatır oynuyorum.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.