Şimdi Ara

BLOKLAYANLARIN İSİMLERİ AÇIK EDİLMELİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok meraklı biriyimdir,hem bu hem de bir çok meseleden dolayı madem bloklayanların sayısını eklediniz üye istatistiklerine,her birinin ismini de bilmek hakkımız ki ona göre boşa vakit harcamayalım bize değer vermeyen insanlara.Konuya yönetici ve programcıların iştirakini bekliyorum!

Üye kardeşlerim de konuyu yukarıda tutarsa sevinirim.

Bu mesele bir isyan değil,serzeniştir;hak arayışıdır,bizi bloklayanları bilmek hakkımız.

• aynen bencede
  • Kim niye blockladigini aciklasin bari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet katılıyorum
  • blocklayanların yarısı forumu bırakmışsa?
  • Olmaz oyle. Sonra forum sen beni niye blokladin muhabbettine doner

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bencede öyle olması lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynen katılıyorum sorunu olan varsa da özelden halleder zaten foruma yansıtmaz, görüntü kirliliği de olmaz
  • Bloklayanı bloklarım diyen apaçiler sarar forumu.Zaten inci kültürüne kaymaya başladı forum yavaştan üzüyor bu durum beni
  • Görmek isterim ama olmaz öyle birşey
  • Destek bi ilgilenenin şununla lütfen 158 olmuş kimsiniz olum siz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield*

Aynen katılıyorum sorunu olan varsa da özelden halleder zaten foruma yansıtmaz, görüntü kirliliği de olmaz

Senle ciddi sorunlarımız var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mastergame

Olmaz oyle. Sonra forum sen beni niye blokladin muhabbettine doner

Bu nasıl bir düşünce,adam seni blokladı diye adam mı dövmeye gideceksin yani?Böyle bir şey olmaz,mantıklı bir düşünce değil.
  • oldu kardeş başka

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Platinum IV

Bloklayanı bloklarım diyen apaçiler sarar forumu.Zaten inci kültürüne kaymaya başladı forum yavaştan üzüyor bu durum beni

Bloklayanı bloklasın zaten,saf yerine konulmaktan iyidir.Madem böyle bir şey yaptılar kaç kişi blokladı diye böyle bir şey olacağını,isteyeceğimizi de öngörmeleri de lazım yukarıda tutun konuyu.Olmaz molmaz yazacaklar hiç yazmasın niye olmasın.Adamlara nikahıma alacağım seni demiyoruz ki onlara dokunan bir şey yok.Önemli konularda bilgilerimizi paylaştığımız,yardımlaştığımız bir çok mesajımız var görelim kimin rengi neymiş ona göre paylaşım yapalım veya hiç yapmayalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: jeodempp

Destek bi ilgilenenin şununla lütfen 158 olmuş kimsiniz olum siz

Biri benim
    quote:

Orijinalden alıntı: TORSION

quote:

Orijinalden alıntı: Platinum IV

Bloklayanı bloklarım diyen apaçiler sarar forumu.Zaten inci kültürüne kaymaya başladı forum yavaştan üzüyor bu durum beni

Bloklayanı bloklasın zaten,saf yerine konulmaktan iyidir.Madem böyle bir şey yaptılar kaç kişi blokladı diye böyle bir şey olacağını,isteyeceğimizi de öngörmeleri de lazım yukarıda tutun konuyu.Olmaz molmaz yazacaklar hiç yazmasın niye olmasın.Adamlara nikahıma alacağım seni demiyoruz ki onlara dokunan bir şey yok.Önemli konularda bilgilerimizi paylaştığımız,yardımlaştığımız bir çok mesajımız var görelim kimin rengi neymiş ona göre paylaşım yapalım veya hiç yapmayalım.

Kardeş niye bu kadar sorun ettin ki bir kişi mesajlarını görmek istemiyor sadece olay bu.Namus meselesine haline gelmesin bu olay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sweet Lemonade -- 13 Ağustos 2013; 19:42:32 >

• quote:

Bir bildikleri vardır sayende ben de blokladım
  • 2o oldu hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sgt.Gaz

quote:

Bir bildikleri vardır sayende ben de blokladım

hll knk
  • quote:

Orijinalden alıntı: TORSION

Selamlar gençlik,

Çok meraklı biriyimdir,hem bu hem de bir çok meseleden dolayı madem bloklayanların sayısını eklediniz üye istatistiklerine,her birinin ismini de bilmek hakkımız ki ona göre boşa vakit harcamayalım bize değer vermeyen insanlara.Konuya yönetici ve programcıların iştirakini bekliyorum!

Üye kardeşlerim de konuyu yukarıda tutarsa sevinirim.

Bu mesele bir isyan değil,serzeniştir;hak arayışıdır,bizi bloklayanları bilmek hakkımız.

Bu kişi blok listesinde "block" ve mesajı bloklandı.
    Bu kişinin mesajını görmek için bloğunu kaldır..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.