Şimdi Ara

Blizzard'ın yeni oyunu Hearthstone: Heroes of Warcraft (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.015
Cevap
11
Favori
37.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turexx

HS key: 6921222945238869912597444

Arkadaşın vermiş olduğu key tarafımdan kullanılmıştır. Kendisine teşekkür ederim.
  • beta key isteyen pm atsın ilk atana vericem
  • quote:

Orijinalden alıntı: duolckrad

beta key isteyen pm atsın ilk atana vericem

yollandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

Size bir matematik sorusu:

Rakibin yerde 6 minionı var ve Paladin ile Avenging Wrath atıyoruz. Minionların hiç birinin ölme ihtimali olmadığını düşünürsek rakip heroya en az 1 kez vurma şansı nedir ?

Kartı bilmeyenler varsa rastgele 8 damage vuruyor Mage'deki Arcane Missile gibi. Merak eden varsa evet vurmadı

73/100

O kartı o kadar çok minyon varken kullanılmasını tavsiye etmiyorum.( Rakibin sağlığı 1 veya 2 değilse)
    Tüm minyonların sağlığını 1 e düşüren kartla kullansaydın 2 tane garantiydi ( rakip minyonda divine shield yoksa)

Equality ile birlikte gelmedi maalesef. O %73 şans tutmadı fakat ondan sonraki gel gelecek olan 17 karttan 3 tanesi maçı kazandırıyordu, diğerlerinde kaybediyordum. Maçı kazandıran geldi

• quote:

quote:

quote:

Size bir matematik sorusu:

Rakibin yerde 6 minionı var ve Paladin ile Avenging Wrath atıyoruz. Minionların hiç birinin ölme ihtimali olmadığını düşünürsek rakip heroya en az 1 kez vurma şansı nedir ?

Kartı bilmeyenler varsa rastgele 8 damage vuruyor Mage'deki Arcane Missile gibi. Merak eden varsa evet vurmadı

73/100

O kartı o kadar çok minyon varken kullanılmasını tavsiye etmiyorum.( Rakibin sağlığı 1 veya 2 değilse)
    Tüm minyonların sağlığını 1 e düşüren kartla kullansaydın 2 tane garantiydi ( rakip minyonda divine shield yoksa)

Equality ile birlikte gelmedi maalesef. O %73 şans tutmadı fakat ondan sonraki gel gelecek olan 17 karttan 3 tanesi maçı kazandırıyordu, diğerlerinde kaybediyordum. Maçı kazandıran geldi

Birazda şans lazım. bugün ranked maçta paladin ile oynarken 1 hp kalmıştı. Karşımda shaman 25hpli ve ortada 6 minyonu var. bütün minyonları all minion 1hp + consec kombosuyla temizledim ve oradan oyunu çevirdim.

battletag : forjustice#2550 ekleyin arada oyun atarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 20 Aralık 2013; 20:14:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: turexx

quote:

Orijinalden alıntı: Nihonto

dün key geldiğini görmemle başladım oyuna, basic bi deck de oluşturdum eğleniyorum şuan, saatlerce yugioh izlemiş insanlarız biz

bundada yenilmez Exodia gibi bir kart olsa 3-4 kartı birleştirip ortaya muazzam güclü bir kart cıksa

Sonrada arkadan birde sheep atacaksın
  • Bi bana gelmedi şu beta keyi yaElinde bi tane key olan var mı acaba open beta öncesi biraz oynayayım
  • oyun ile ilgili bir alt başlık olmadığından buraya yazıyorum;

Arkadaşlar düello yaptığım zamanlarda benim önümde duran kartlar belli süre sonra bitiyor. Hamle sırası bana geldiğinde hiç bir alternatif yol düşünemeden, önüme hangi kart gelirse onu oynamak durumunda kalıyorum. Sırf bu nedenle düelloları kaybediyorum. Bunun sebebi nedir? Mevcut olan kartlardan kendim de bir deste oluşturdum fakat bunun sebebini anlayamadım. Gözümden kaçmış bir detay varsa lütfen beni aydınlatın. Ayrıca bu konu içinde daha önce konuşulduysa kusura bakmayın. Çeşitli aramalar yaptım ama konu içinde gözümden kaçmış olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gordon Freedos

oyun ile ilgili bir alt başlık olmadığından buraya yazıyorum;

Arkadaşlar düello yaptığım zamanlarda benim önümde duran kartlar belli süre sonra bitiyor. Hamle sırası bana geldiğinde hiç bir alternatif yol düşünemeden, önüme hangi kart gelirse onu oynamak durumunda kalıyorum. Sırf bu nedenle düelloları kaybediyorum. Bunun sebebi nedir? Mevcut olan kartlardan kendim de bir deste oluşturdum fakat bunun sebebini anlayamadım. Gözümden kaçmış bir detay varsa lütfen beni aydınlatın. Ayrıca bu konu içinde daha önce konuşulduysa kusura bakmayın. Çeşitli aramalar yaptım ama konu içinde gözümden kaçmış olabilir

Draw card özellikli olan kartlar mevcut onları kullanarak bu sorunu çözebilirsin. Ayrıca mana yetiyor diye kartları oynamamak gerek belli bir strateji yakalayıp onun üstünden gidin. Konumuzdan da yardım alabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_85405819/f_//tm.htm#85405819

• Tesekkur ederim. Actiginiz konuya da ayrica goz atacagim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gordon Freedos

Tesekkur ederim. Actiginiz konuya da ayrica goz atacagim.

Önemli değil hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bende denemek istiyorum fakat key gelmedi hala bayadır bekliyorum Elinde key olan varsa gönderebilirmi bana çok iyi olur
  • Ragnaros-Ysera ve golden gelbin mekkatorque betada olsa süper zevk veriyor bu 3 legend karta sahibim
  • legendary kartlardan bazılar ciddi ciddi çok op. ragnaros ve alextrasza mesela.
  • Elinde beta key olup gönderen olursa çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: injection

legendary kartlardan bazılar ciddi ciddi çok op. ragnaros ve alextrasza mesela.

Ama o kartları yok edebilecek çok kart var.
    Big Game Hunter, Emperor Cobra, Tinkmaster Overspark ve classların kendilerine özgü kartları vb..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 23 Aralık 2013; 15:50:32 >
  • quote:

quote:

Big Game Hunter, Emperor Cobra, Tinkmaster Overspark ve classların kendilerine özgü kartları vb..

Mantıksız. Olay kartı yok etmek değil. Dun karşıma Warrior geldi benim 30 hp varken adamın 8 hpsi vardı önce warsong Commander oynadı ben oyunu bitirmeye bakıyorum ardından alex çıkardı önce hpyi 15 e düşürdü sonra charge olduğu için 8 vurdu sonraki elde de oyunu aldı zaten. Aynı şekilde ragnaros silence atsan atak yapıyor atnasan daha fena ysera da öyle dragon familyasını kökünden kaldırsınlar :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Mantıksız. Olay kartı yok etmek değil. Dun karşıma Warrior geldi benim 30 hp varken adamın 8 hpsi vardı önce warsong Commander oynadı ben oyunu bitirmeye bakıyorum ardından alex çıkardı önce hpyi 15 e düşürdü sonra charge olduğu için 8 vurdu sonraki elde de oyunu aldı zaten. Aynı şekilde ragnaros silence atsan atak yapıyor atnasan daha fena ysera da öyle dragon familyasını kökünden kaldırsınlar :D

Mümkün olduğunca ortada rakibin kartını bırakmamaya çalışın. Wariorla oynarken ortada warsong Commander bıkıyorsanız (elinizde olmayan sebeplerden dolayıda olabilir)
    alex e falan gerek bile kalmaz.
    Inner Rage
    Cruel Taskmaster
    Rampage
    Windfury Harpy bu komboyla 22 vuruyor.

• Beta keyi olup da gönderebilecek olan varsa çok mutlu olurum
  • Oyun gittikce bagimli yapiyor. Zaman gecirmek icin harika bir cozum. Ozellikle tablete ciktiginda tadindan yenmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.