Şimdi Ara

Blizzard'ın yeni oyunu Hearthstone: Heroes of Warcraft (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.015
Cevap
11
Favori
37.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gokg

Deste öneremem açıkcası ama basic card'ları açtıktan sonra deneye yanıla kendi desteni bulmanı tavsiye ederim. Önce bir desteyle 3-4 maç atarsın Play'de, sonra oynadığın oyunlarda hangi tür kartlara ihtiyaç duydun hangilerini kullanmana gerek kalmadı ona bakarak gerekli ekleme çıkarmaları yaparsın.

Yok illa deste tavsiyesi isterim dersen "hearthstone mage deck build" googlelayarak başlangıç deste tavsiyeleri bulabilirsin.

hm teşekkürler bu konuda haklısınız bugun oyunda farkettim herkesin oyun stili farklı kendim oluşturacağım.
    Keyi soran bir arkadaş vardı blizz yollamış mailime bende 1 hafta sonra farkettim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Westside26

Merhaba arkadaşlar bana mage için sağlam bir deste önerebilecek var mı yeni başladım yardımlarınız bekliyorum.

hocam sağlam deste yok stratejin neyse ona gore ornek veriyorum Druid destem full taunt ağırlıklı rakibi cok zorlar ama yenilmez değil
     Blizzard'ın yeni oyunu Hearthstone: Heroes of Warcraft

orn Hunter Beast ağırlıklı

magede 2 strajeji var bir secret kartlar ve secret aktif oldukca bufflanan savaşcı kartlar gercekten muthiş güclü oluyorlar digeri spell ağırlıklı

• Keyim gelmiş beyler bekleyenlerde mailini kontrol etsin blizzard 1 posta atmış bugün
  • şuanda keylerin fiyatı ne kadar tahmini olarak beyler?
  • Elimde bir adet Hearthstone beta keyi mevcuttur, ilk pm atana yollayacağım ve 10dk sonra burada da paylaşacağım.
    Edit : Birisini [__Zahid__]' adlı arkadaşa verdim ama bir başka mailimde daha buldum onu da buraya ekleyeyim
    4067131549177232730238220

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nadeje. -- 19 Aralık 2013; 17:25:57 >
  • Elimde bir adet Hearthstone beta keyi mevcuttur, ilk pm atana yollayacağım ve 10dk sonra burada da paylaşacağım.
    edit: zydan nickli üye aldı keyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 19 Aralık 2013; 17:39:04 >
  • Arkadaşlar yeni konumuz açılmıştır. Oyunu merak eden, desteler hakkında yardım edebilecek ve yardım alabilecek herkes buyursun. Bu sayede zorluk çekmeden oyunu rahat bir şekilde oynayabiliriz.

http://forum.donanimhaber.com/m_85405819/f_//tm.htm#85405819

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElwinVanDyke -- 19 Aralık 2013; 18:45:49 >
  • Altbaşlık bekliyoduk biz Neyse sağol yine de
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokg

Altbaşlık bekliyoduk biz Neyse sağol yine de

Uzun süredir yardım alıcak pek bir yer bulamadım mecbur konu açayım dedim. Alt başlık açılırsa daha iyi olur.
  • Fazladan keyi olan varsa verebilir mi ? :(
  • Allahini seven üstüme beta key atsin yav

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde 2 adet beta key var, ihtiyacı olan pm atabilir.
    Edit : Keyler gönderildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nadeje. -- 20 Aralık 2013; 18:24:15 >
  • Size bir matematik sorusu:

Rakibin yerde 6 minionı var ve Paladin ile Avenging Wrath atıyoruz. Minionların hiç birinin ölme ihtimali olmadığını düşünürsek rakip heroya en az 1 kez vurma şansı nedir ?

Kartı bilmeyenler varsa rastgele 8 damage vuruyor Mage'deki Arcane Missile gibi. Merak eden varsa evet vurmadı
  • 0RK kullanıcısına yanıt
    En azında oyunda becerisizlik kavramı yok. Kim kötü oynasa şanssızlık/kart gelmedi diyor
  • dün key geldiğini görmemle başladım oyuna, basic bi deck de oluşturdum eğleniyorum şuan, saatlerce yugioh izlemiş insanlarız biz
  • http://eu.battle.net/hearthstone/en/blog/12070972

Opt-ins for the closed beta test will end on January 7; we plan to invite everyone who opts in by that date to the closed beta test at some point before the open beta begins. So keep playing, testing, and amassing your Hearthstone collection, as we do not plan on performing another card data wipe.

Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihonto

dün key geldiğini görmemle başladım oyuna, basic bi deck de oluşturdum eğleniyorum şuan, saatlerce yugioh izlemiş insanlarız biz

bundada yenilmez Exodia gibi bir kart olsa 3-4 kartı birleştirip ortaya muazzam güclü bir kart cıksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: turexx

quote:

Orijinalden alıntı: Nihonto

dün key geldiğini görmemle başladım oyuna, basic bi deck de oluşturdum eğleniyorum şuan, saatlerce yugioh izlemiş insanlarız biz

bundada yenilmez Exodia gibi bir kart olsa 3-4 kartı birleştirip ortaya muazzam güclü bir kart cıksa

onun gibi düzgün online bi kart oyunu olsa tadından yenmez aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

Size bir matematik sorusu:

Rakibin yerde 6 minionı var ve Paladin ile Avenging Wrath atıyoruz. Minionların hiç birinin ölme ihtimali olmadığını düşünürsek rakip heroya en az 1 kez vurma şansı nedir ?

Kartı bilmeyenler varsa rastgele 8 damage vuruyor Mage'deki Arcane Missile gibi. Merak eden varsa evet vurmadı

73/100

O kartı o kadar çok minyon varken kullanılmasını tavsiye etmiyorum.( Rakibin sağlığı 1 veya 2 değilse)
    Tüm minyonların sağlığını 1 e düşüren kartla kullansaydın 2 tane garantiydi ( rakip minyonda divine shield yoksa)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 20 Aralık 2013; 10:38:18 >

• HS key: 6921222945238869912597444
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.