Şimdi Ara

Blizzard'ın yeni oyunu Hearthstone: Heroes of Warcraft (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.015
Cevap
11
Favori
37.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gokg

quote:

Orijinalden alıntı: CentilmenKoala

quote:

Orijinalden alıntı: cokbaska

quote:

Orijinalden alıntı: CentilmenKoala

Oyun oynamak isteyen olursa ekleyebilirsiniz arkadaşlar.

Koala#2886

aslında dh grup yapsak beraber oynarız hep

ekledim seni
    bu da benim ekleyin kapışalım ckbs#2136

Grup kurabiliyorsak turnuva bile yapılır aslında. Turnuva kuralları ve organizasyonunu yapabilirim. Hatta maçları kaydedebiliriz.

Ah bi altbaşlık açılsa... Tepki vermiyorlar adamlar

Benim kanalıma imzadan ulaşabilirsiniz, her ne kadar acemi olsam da oyunu tanıtmaya çalışıp yaptığım maçları koymayı düşünüyorum.

• hani dhden gelen giden yok , kapışalım hadi

oyun hiç adil değil lvl 30 warlockum var ama bi tane expert kart daha çıkmadı
    100win yaptım az önce 300gold verdi 1 pack 100 gold
    arena için günde 150gold istiyor euro karşılığı 1.79euro
  • US'de oynayan varsa oray#2440. US daha ucuz ilerisi icin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cokbaska

hani dhden gelen giden yok , kapışalım hadi

oyun hiç adil değil lvl 30 warlockum var ama bi tane expert kart daha çıkmadı
    100win yaptım az önce 300gold verdi 1 pack 100 gold
    arena için günde 150gold istiyor euro karşılığı 1.79euro

Activision saolsun bi doymadılarki cod dan kazanıyorlar wow dan kazanıyorlar adamların işi gücü para olmuş. Hs de aynı şekilde para tuzağı aslında casual oynayan biri gold biriktiremez çok zor kaç maç atacakta anca 100 gold ölme eşşeğim ölme.Ya gidip benim yaptığım gibi 40 destelerden alacaksın yada uğraş dur bi deste için.Aç gözlü activision a teşekkürler.

• pyroblast bir tek bana mı op geliyor. Adam koyuyor iki tane destesine bakıyor keyfine. Hiç bir şekilde counterlanmıyor direk 20 hasarı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hydralisk

pyroblast bir tek bana mı op geliyor. Adam koyuyor iki tane destesine bakıyor keyfine. Hiç bir şekilde counterlanmıyor direk 20 hasarı var.

sadece pyro mu? ayni zamanda butun aoe freeze kartlari da OP.
    yakinda nerf gelecek mage'e merak etme, bu sekilde oynanmiyor zaten beta diyip geciyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyzard

quote:

Orijinalden alıntı: Hydralisk

pyroblast bir tek bana mı op geliyor. Adam koyuyor iki tane destesine bakıyor keyfine. Hiç bir şekilde counterlanmıyor direk 20 hasarı var.

sadece pyro mu? ayni zamanda butun aoe freeze kartlari da OP.
    yakinda nerf gelecek mage'e merak etme, bu sekilde oynanmiyor zaten beta diyip geciyoruz

adam minion atmadan yeniyor deli ediyor beni.
  • hani dh oyuncuları ekleyin ckbs#2136 kapışalım sohbet etsekte olur

biraz önce @SuRmert ile oynadık tokatladım onu

Blizzard'ın yeni oyunu Hearthstone: Heroes of Warcraft
  • iyi bare rezilliğim fazla belli olmamış ss de :D
  • Hadi gözünüz aydın mage'in freezelerine nerf gelmiş

http://us.battle.net/hearthstone/en/blog/12047542
  • Nerf geldi de 1 gb patch mi lazım doğru düzgün bug fix bile olmadığı halde. Neyse bekleyecez artık
  • Merhaba arkadaşlar bana mage için sağlam bir deste önerebilecek var mı yeni başladım yardımlarınız bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Westside26

Merhaba arkadaşlar bana mage için sağlam bir deste önerebilecek var mı yeni başladım yardımlarınız bekliyorum.

Hocam keyi nasıl buldun ? Bende başlamak istiyorum ama bir türlü bulamıyorum şu lanet şeyi ya oyuna para vermekte aşırı saçma parayla da almak istemiyorum ..
  • Pend0s kullanıcısına yanıt
    Nerde okudum hatırlamıyorum ama bu ay içinde açık betaya geçiyor olması lazım.
  • Westside26 kullanıcısına yanıt
    Deste öneremem açıkcası ama basic card'ları açtıktan sonra deneye yanıla kendi desteni bulmanı tavsiye ederim. Önce bir desteyle 3-4 maç atarsın Play'de, sonra oynadığın oyunlarda hangi tür kartlara ihtiyaç duydun hangilerini kullanmana gerek kalmadı ona bakarak gerekli ekleme çıkarmaları yaparsın.

Yok illa deste tavsiyesi isterim dersen "hearthstone mage deck build" googlelayarak başlangıç deste tavsiyeleri bulabilirsin.
  • Hearthstone Closed Beta Patch Notes - 1.0.0.4217
    şu an america server'ında indirime başladı dosya boyutu 1gb yenilikleri türkçe anlatmaya çalışayım
    *rank sistemi değiştirildi:

toplam 25 rank(rütbe,derece) bulunmaktadır oyuncular 25. rütbeden başlayarak oyun kazandıkça bir üst rütbeyee yükselmek için yıldız kazanır.20. rank yani rütbede işler biraz daha zorlaşıyor ve kaybettiğiniz maçlardan yıldız kaybediyorsunuz ve rütbe düşebiliyorsunuz.eğer 1. ranka gelirseniz adınıza 5 yıldız ekleniyor eğer yine oyun kazanırsanız 1 üst seviye olan legendery rank (efsane rütbe) almaya hak kazanıyorsunuz ve turuncu kristal beliriyor.turuncu kristalin ortasında yazan yazı oynadığınız bölgede tüm hearthstone oyuncuları arasında kaçıncı sırada olduğunuz yazılıyor.legend rank'a 10.000 kişiye kadar sıralama yapıyor eğer legend ranka gelip kaçıncı sırada olduğunuz yazmazsa kazanmaya devam edin listede kayıdınız tutulacaktır ve yeterli kazanma sayısından sonra numara işlenecektir

**isterseniz günlük questlerin 1 tanesini iptal edebilirsiniz iptal ettiğiniz günlük questin yerine aynı gün içinde farklı bir quest(görev) daha eklenecektir.
    **Yeni aklenen özellik:Recently played Opponent(en son oynanan rakip):arkadaş listenizde en son karşılaştığınız rakibinizi isterseniz arkadaş olarak ekleye bilirsiniz.böylece o kişiyle oynayıp zevk aldığınız karşılaşmayı ilerleyen zamanlardada aynı kişiyle yapabilmenize olanak sağlanacak.
    **Yeni eklenen özellik:Players Near Me (oyuncular benim yanımda:eğer local yani yerel ağınızda hearthstone oyuncusu varsa onları arkadaş listenizde görebileceksiniz.
    **dükkan harcamalarındaki ebeveyn kontrolü etkisiz hale getirildi
    **eğer oyunu pencereli oynuyorsanız orn web sitesini dolaşırken arka planda oyunun sesi hala gelecek
    **play modda oyundan günlük kazandığınız altın sayısı 100 ' ü geçmeyecek.(aynı gün arena quest(görev) ve kazandığınız başarı altınları dahil değildir).adil oyunculuk bizim için öenmli olduğu için oyuncuların gün içinde kazandığı altınlar sürekli kontrol edilmeye devam edilecektir.
    **rank sistemi her ay başı resetlenecektir
    **arenada kazanılan mac sayısı 9 dan 12 ye yükseltilmiştir
    **arena ödül sistemi yenilenmiştir
    **Golden card'lar (altın kartar) şimdi animasyonlu olmuştur.
    **Ysera,King Krush,Al’Akir the Windlord kartlarındaki animasyonlar geliştirildi.
    ** Blizzard mana 5 ten 6 ya yükseltildi

**Cone of Cold manası 3 ten 4 e yükseltildi

**Frost Nova manası 2 den 3 e yükseltildi

daha once klaslarla ve kartlarla ilgili değişiklikleri arka sayfalarda belirtmiştim oradan bakabilirsiniz .
    çeviri tamamen bana aittir türkçe karakterlerde hatam olduysa affola hepinize iyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turexx -- 19 Aralık 2013; 13:57:35 >

• turexx kullanıcısına yanıt
    Patch numarasına bakarsak bu eskisi gibi. Daha yenisi çıktı dün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokg

Patch numarasına bakarsak bu eskisi gibi. Daha yenisi çıktı dün.

1 öncekinin numarası 1.0.0.4243 idi
  • turexx kullanıcısına yanıt
    Tamam senin eklediğininki de 1.0.0.4217 Ama bunları da bilmiyordum eline sağlık
  • forjustice#2550 rank15 paladin oynamak isteyen eklesin.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.