< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
BLENDER TAVSİYESİ (6. sayfa)

-
-
daha iyi alternatif bulamadigim icin kargoyu teslim aldik mecbur. simdilik kullaniyoruz bakalim gittigi yere kadar gitsin. 400 lirayi cope attik gozuyle bakiyorum zira parcalarin garantisi yok diye sacmalayan servislere sahip bir marka Tefal.
-
4 bıçaklı blender arıyorum. Sete gerek yok. Tavsiyesi olan arkadaş varsa alabilirim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
bizde bu ürün var
kaç sene önce aldım hatırlamıyorum
ama sadece blenderını ve çırpma telini kullanıyoruz
tetik ayarlaması ilk başta zor ama el alışınca rahat
devir ayarı yok tetikle ayarlıyorsun deviri
bu biraz sıkıntı olabiliyor bazen
hem çocuk kilidini devre dışı bırakmaya uğraş hem çırpmaya çalış zor iş ilk başta
birde en büyük sıkıntısı blender takılıyken yere basmazsan çalışmıyor
havada birşey karıştıramıyorsun
resimdeki yeşil amortisör kısmı basması lazım
güvenlik için çok iyi ama bazen sıkıntı olabiliyor o yüzden iki elle kullanıyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackDaniels -- 15 Aralık 2020; 18:59:24 >
-
cevap için tesekkurler. çırpıcı parcadan memnun musunuz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: JackDanielsbizde bu ürün var
kaç sene önce aldım hatırlamıyorum
ama sadece blenderını ve çırpma telini kullanıyoruz
tetik ayarlaması ilk başta zor ama el alışınca rahat
devir ayarı yok tetikle ayarlıyorsun deviri
bu biraz sıkıntı olabiliyor bazen
hem çocuk kilidini devre dışı bırakmaya uğraş hem çırpmaya çalış zor iş ilk başta
birde en büyük sıkıntısı blender takılıyken yere basmazsan çalışmıyor
havada birşey karıştıramıyorsun
resimdeki yeşil amortisör kısmı basması lazım
güvenlik için çok iyi ama bazen sıkıntı olabiliyor o yüzden iki elle kullanıyoruz
Bizde de mq945 var neredeyse 2 sene oldu alalı her türlü aparatını kullandık. Büyük hazne eti çekmede çok başarılı. Küçük haznesi el rondosu olarak epey işe yarıyor. Bir mikseri etkili değil ama kek için zorlanmadı yani. Blenderin dediğiniz gibi yaptığını görmedim ben hiç havadayken de iyi vakum yapıyor aslında. Bahsettiğiniz amortisör çok işe yarıyor. Özellikle kışlık yaparken büyük kurtarıcı.
kullanmaya alışmak gerek ama dediğiniz gibi. Bu aralar ablama da araştırıyorum aynı seti ama fiyatlar uçmuş gidiyor. Biz aldığımızda 450-500 tl gibiydi şimdi birebir sete 1200 istiyorlar. Gerçekten abartı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
memnunuz bbir şikayetimiz yok
aslında bana göre tek olması daha mantıklı diğeriyle karıştırma kaplarında birşey çırpmak zor olur gibi
misal kabın içinde rahat hareket etmez ortada tutacan yoksa çarpar kenarlara
-
300 emi 350yemi ne almıştım kupon vs
valal bi daha bakarım ama misal mercimek çobsanını vururken yapamadık bi elimle amortisörü içeri basıyordum havada vurabilmek için
sonrasındada ne yapıyor evdekiler bakmadım
deiğim gibi bakarım yine oluyormu diye
geçen baktım fiyatlara herşey gibi oda uçmuş
fırsat doğdu satıcılara
nisan gibi grundig mutfak şefi bakıyordum
2000 olmuştuki 1-2 ay önce 1500 lerde idi
şuan 4000 olmuş
dolardan hızlı zam yapıyor namussuzlar
-
Bundan sonra tefal Korkmaz Karaca felan hepsinden uzak duracağım gidip Arçelik Beko alacağım.hem Türk malı hemde sahtekar değil adamlar.eşimin çeyizi komple Tefaldi.meshur calipso düdüklü sürekli buhar kaçırıyor her yıl 60 TL conta parası veriyoruz.zaten yaptırdığı gaz tasarrufu o kadardır.tefal firitöz erkenden bozuldu.tüm tavalar erkenden eskidi.tost makinesi bozuldu.blenderin ezici bıçağı göbek dağıttı.garanti dışı olduğu söylendi yenisi sıfır blender fiyatına.gidip Korkmazdan blender aldık.onunda ezici ayağı göbek dağıttı.yine aynı taktik garanti dışı dendi.ezici ayağın sıfırı yeni blender fiyatı.netten baktığımda bu sürekli bozulan ezici ayağın fiyatı en uygun Arçelik’te diğerleri resmen git yenisini al demek istiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün vatanın internet sitesinden philips hr/2546 aldım 520 liraya.
Evlenirken küçük ev aletlerinde hemen her şeyi fakir tercih etmiştik, ( her ne kadar siemens,bosh veya philips alalım desem de ikna edememiştim) temmuzdan bu yana küçük ev aletleri konusunda şikayetimiz olmadı ama fakirin blenderlarında çok şikayet var. Ben de philips aldım. Dip fiyat gibi görünüyor.
Ütü,tv,traş makinesi de philips. Hatt ğowerbankım dahi philips
Neyse, philips blender Amazonda hep 600e yakın fiyatı.
Şuraya linki bırakayım, sepette 520ye düşüyor.www.vatanbilgisayar.com
PHILIPS HR2546/00 DAILY COLLECTION PROMIX EL BLENDER SETİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/philips-hr2546-00-daily-collection-promix-el-blender-seti.html
-
Daha önceden braun rendeli 2 doğrama kaplı multiquick aldım 6 -7 yıl kullandım.sonunda motor kısmında yanma oldu.350₺ başlık fiyatı dendi bende bu kadar paraya gider sıfır alırım dedm .gittim grundigin rendeli blendırını aldım.almaz olaydım kaşar rendelemiyor,küçük birşey rendeleyeceğim koca kabında yapıyorum zaten temizlemesi var.2 kere motoru yandı.bunu satıp şimdi yine braun alacağım aynısından 2 kabı olan.çünkü braundan sonra diğer blenderlar sınıfta kalıyor bana göre.
-
quote:
Orijinalden alıntı: gcb1903Braun kara borsa gibi. Zamanında 600 liraya pahalı diye aldığımız mq9045 set bugün korkunç rakamlara satılıyor. Geçtiğimiz ay tesadüf mediamarktta yaklaşık 600 liraya hem de kapalı kutuda mq785 bulmuştum ama o gün kredi kartım yanımda olmadığı için alamamıştım. Geçen haftasonunun ardından pazartesi gittiğimde fiyatı 780 lira olarak güncellemişler hem de kapalı kutu da gitmiş teşhir duruyodu. Sordurdum bilen eden yok fiyatta yapabileceğimiz ancak 730 lira dediler. 3 günde bu artış olamaz dedim sinirlendim gittim siemense. Şansıma rendeli robotlu set indirimdeydi içinde çırpıcı yoktu bende ekstra eklettim bi de mini doğrayıcı ile blenderi 720 lira 6 ay vadeyle aldım(model mq67185).
biraz pahalıya geldi parça ekleyince ama sonuçta braunun sıfırına 1200 küsür biçtiği blender setini ben 720 liraya aldım. Fark olarak bence sadece blender başlığı fark ediliyor. Ses ve güç aynı ancak braunun blender başlığı daha konforlu. En azından fikir olabilir diye paylaşmak istedim.
-
Ben de 6 taksit aldım hocam mecbur. Ürün güzel çünkü. 15 sene gidiyor Braun. Süpürgeye baktım 3 yıl önce almıştım arkadaşa Miele'nin bir modelini 500 liraya. Şimdi 1200 lira olmuş. 3 yılda bu kadar fark olması çok acı bir durum.
-
Braun harika gerçekten. Büyük mutfak robotlarına taş çıkarır. Ablamlarla yıllardır ortak kullanırız özellikle kışlık hazırlarken bir kazan domatesi tek seferde çektiğimiz oluyor. Kendi evimize de ayrıca alayım dedim fiyatları beni çok soğuttu markadan ama. Şimdilik siemensten memnunuz bakalım. Aynı konfor mümkün değil de aynı süre dayansın yeter bize :D
Buz kırıcı özelliği olan yani donmuş meyveleri parçalayabilecek bir blender önerisi olan var mı? -
Hangi markayı aldınız? Memnun kaldınız mı? -
arkadaslar son durum nedir. fiyat olarak taksite böleceğim. uzun omurlu ne olur? araştıran kullanan yazarsa sevinirim teşekkürler
-
Yaklaşık 10 senedir kullandığım Philips Hr1337 az önce son görevini yapamadan elimde dumanlar çıkartarak ömrünü tüketti… çok memnundum. Her tür görevi bunca sene başarıyla yaptı. Aynısından alayım diye fiyatına baktım ki!! 2095 TL ! Çok pahalı. Bana aslında sadece el blender kısmı lazım, diğer aparatları sağlam, ancak öyle de satılmıyor gördüğüm kadarıyla.
Eğer bütçenize uyuyorsa Philips in bahsettiğim modelini 100% tavsiye ederim.
Ancak, benim bütçemin üstünde kaldığından sizden tavsiye istiyorum. Philipsimi aratmayacak, motoru canavar gibi blender seti tavsiye eder misiniz?
Genel olarak yaptıklarım: çorba karıştırmak, kek malzemesi karıştırmak, limonata yapmak için donmuş limon ve portakal çektirmek( bunun için büyük hazne kısmı kullanılıyor)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X