Bildirim
Blender Benchmark (Güncel) (30. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
x3440 3.8 ghz 1.04.62
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNGamer -- 9 Mayıs 2019; 22:4:1 > -
resimde bir sıkıntı olmuş ama resimli sonuçlara ekledim.siteden kaynaklı olabilir problem. -
-
eklendi.
her türü işlemci sonucu beklerim sen birincisin sen sonuncusun yok.hatıra olsun bu işlemcide diye bile atardım ben olsam. -
-
merhaba, sonuçlar eklendi.
bunun aslında daha yeni versiyonda bmw testi var o popüler ama biraz daha uzun sürüyor.2700x vs 3700x karşılaştırma başlığında yapmıştım. -
-
eklendi.medeni cesaretinden dolayı tebrik ettiğim arkadaştır millet bir dakika sonuç göstermeye utanırken arkadaş 4 dakika sonuç göstermiş.sonuçta bitirmiş mi ben ona bakarım.eski bir notebook ile 21 dakika gösteren arkadaş bu konuda mıydı? -
-
rica ederim. fikir olması açısından katkım olsun istedimquote:
Orijinalden alıntı: Jake Lockley
eklendi.medeni cesaretinden dolayı tebrik ettiğim arkadaştır millet bir dakika sonuç göstermeye utanırken arkadaş 4 dakika sonuç göstermiş.sonuçta bitirmiş mi ben ona bakarım.eski bir notebook ile 21 dakika gösteren arkadaş bu konuda mıydı? -
-
-
hocam bu şekilde oyun oynadınız mı? aynı işlemci bende de var. payback'de 20fps veriyor donup duruyor. darboğaz yiyorum illa ki ama bu 4.5'lara ulaşırsam azalır mı? -
Merhabalar evet bir süre oynamıştım biraz katkı sağlamıştı fakat geçmiş zaman hatırlamıyorum, çift çekirdek olduğu için darboğaz yüksek oluyor. -
-
2 çekirdekli bir işlemciyle mı kasıyor sadece acaba? ekran kartım rx480 20fps veriyor :D
zaten oyun açılmıyordu. dual core inject diye bi programla açıyorum. -
senin ekran kartın daha güzel sabit 60 oynatması lazım vsync açık ama tek çekirdeği iyi bişi x4 kurtarır bence atıyorum i5 6500.benim işlemci 8 çekirdek ama tek çekirdekte tırt olunca düşmeler oluyor yoksa 1050 ti de sabit oynatır bu oyunu.anakartına uyumlu i5 bak diyecem ama eskidikçe fiyatın düşmesi diye bir şey yok intelde maalesef yoksa 6500 dediğimin falan şimdi sakız olması gerekirdi ama 700 800 lira yazık.1650 lira gibi ryzen 1600 anakartı rami toplarsın ama elindeki ikinci elde 600 700 eden bir şey değil.öyle olunca ryzen seçeneği de çok para ama bir yandan da elindeki karta yazık ediyorsun. -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X