Teğmen
13 Haziran 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme
Toplam: 81 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Tremors of the Tandem Storm - Disruptor x2 – 80TL (RARE)

Golden Sullen Sanctum - Necrophos x2 – 100TL (VERY RARE)

Golden Seclusions of the Void - Templar Assassin x2 – 80TL (VERY RARE)

Twilight Legions - Night Stalker x2 – 60 TL (RARE)

Jewels of Anamnessa - Medusa – 100 TL (VERY RARE)

Blastmitt Berserker Bundle - Bristleback x2 – 70TL (RARE)

Molten Bore - Mars – 200 TL (VERY RARE)

Mindless Slaughter - Pudge- 150TL Collector’s Cache

Master of the Searing Path - Ember Spirit - 250TL Collector’s Cache

hediye edilebildikleri için 1 ay arkadaş kalmamız gerekiyor. havale yada değerinde dota itemi olarak verebilirsiniz.

https://steamcommunity.com/profiles/76561198150176029

Golden Sullen Sanctum - Necrophos  – 100TL (VERY RARE)

Tremors of the Tandem Storm - Disruptor  – 80TL (RARE)

Blastmitt Berserker Bundle - Bristleback  – 70TL (RARE)

Golden Infernal Cavalcade - Centaur x2 – 100TL (VERY RARE)

Molten Bore - Mars – 200 TL (VERY RARE)

Hounds of Obsession - Chen 50TL Collector’s Cache

Chines of the Inquisitor - Faceless Void 70TL Collector’s Cache

Forgotten Station - Terrorblade - 70TL Collector’s Cache

Angel of Vex - Invoker - 250TL (RARE) Collector’s Cache

https://steamcommunity.com/profiles/76561198069575285

Arkadaşlar dün yeni güncellemeyle dota 2 hediye dağıtıyor. gaben reis hiç yapmadığı bir şeyi yaptı  

Bir aylık Dota Plus.

Seviye 1 Mücadele Bileti. Zaten Mücadele Bileti sahibiyseniz 24 Mücadele Seviyesi almak için kullanılabilir.

Dota 2 mağazasında mevcut olan gizemli eşyalardan istediğiniz bir tanesi.

arcana hediye edilmiyor ve takas edilmiyor.

hiç dota oynamamış kişiler 10 oyun atarak bunu aktif edebilirler. turbo sayılıyor.

sistemde çok yoğunluk var. o yüzden biraz geçikmeler yaşanıyor.

iyi dotalar.

s.a arkadaşlar. 2tane 8gb xpg d60g DDR4 3600mhz ram aldım. anakartım msi z170a gaming m5. fakat biosdan 3600mhz de çalıştırmayı başaramadım. 3200mhz de bile çalışmadılar. biosdan kaydedip çıkınca hata verip geri biosa atıyor. sadece 3000mhz de çalışıyor. sorun nedir. acaba ram voltaj filan gibi ince ayar mı ayarlamam gerekli.

Eşyalar sadece hediye edilebiliyor. Hediye gönderilmeden önce 1 ay arkadaş olmamız gerekiyor. havale yada dota itemi olarak verebilirsiniz. ekleyip itemi rezervasyon yapıp 1ay sonra item gönderip yada havale yaparak alabilirsiniz. eğer referansınız varsa itemi önce bende gönderebilirim.

(ultra rare) pudge - Abscesserator - 400TL

Lifestealer - Dark Maw Inhibitor - 50 TL - 1 adet

Night Stalker - Shadow of the Dark Age - 50 TL - 1 adet

Witch Doctor - Awaleb's Trundleweed - 50 TL - 1 adet

Magnus - Eyes of Ardenok - 50 TL - 1 adet

Medusa - Fate of Hydrophiinae - 50 TL - 2 adet

Sven - Vigil Odyssey - 50 TL - 2 adet

Warlock - Warden of the Hellborn - 50 TL - 1 adet

steamdan ekleyebilirsiniz.

https://steamcommunity.com/id/theteno

Selamün aleyküm arkadaşlar hesapda hiç bir sıkıntı filan yoktur gönül rahatlı ile alabilirsiniz.

hesapda prestij imortallar, çocuk invoker, takas edilemeyen birçok set, ember Cinder Sensei (70dolar fiyatı var) ve Gothic Whisper (55dolar) pa'nın very rareleri mevcut resimlerde görebilirsiniz.

fiyat 2300tl düşünüyorum pazarlık olur. detaylı bilgi isteyenler 05548259466 cep numaram

steamcommunity.com
Steam Community :: ScorPiano
https://steamcommunity.com/profiles/76561198059063532

pudge arcana'ya 145tl verebilirim. Alay hareketi de steam'da 25tl ona da 17tl verebilirim.

buradan yada steamdan iletişime geçebilirsin.

https://steamcommunity.com/id/umitefe

merhaba arkadaşlar
yeni dark prestige kasa aldım. Önünde 2x20cm arkada 12cm fan var ve bunlar kontrolcüsüne bağlı.

anakartım z170a m5 rgb destekli değil dolayısıyla resimdeki kablonun sadece pwm'sini anakartın sysfan1'ine takıyorum.
power yazan kablosunu da molex'e bağlıyorum. fakat biosda hızları gözükmüyor. anakartdaki 3 sysfanlarıda denedim.

aldığım yere sorunca şu cevabı verdiler bir şey anlamadım.
"Kontrolcüde kartlarda fan dönüş hızını göremezsiniz. Hızı ayarlamak için anakartta bağlantı yaptığınız fan yuvasını BIOS üzerinden pwm alınız. Sonrasında custom, standart, permormance vb. ayarları yaptığınızda bu ayara göre fanlar çalışacaktır."

madem hızını kontrol edemiyorum ozaman neden kasa ile birlikte pwm kablosu geliyor?
bu kasayı kullanan arkadaşlar fan hızını kontrol edebiliyor mu? çünkü sitesinde fan hızını kontrol edebiliyorsunuz diyor.

yeterince açıklamaya çalıştım. Ben bunların hızını nasıl görüp ayarlıyabilirim. yardım edermisiniz.
merhaba arkadaşlar
yeni dark prestige kasa aldım. Önünde 2x20cm arkada 12cm fan var ve bunlar kontrolcüsüne bağlı.

anakartım z170a m5 rgb destekli değil dolayısıyla resimdeki kablonun sadece pwm'sini anakartın sysfan1'ine takıyorum.
power yazan kablosunu da molex'e bağlıyorum. fakat biosda hızları gözükmüyor. anakartdaki 3 sysfanlarıda denedim.

aldığım yere sorunca şu cevabı verdiler bir şey anlamadım.
"Kontrolcüde kartlarda fan dönüş hızını göremezsiniz. Hızı ayarlamak için anakartta bağlantı yaptığınız fan yuvasını BIOS üzerinden pwm alınız. Sonrasında custom, standart, permormance vb. ayarları yaptığınızda bu ayara göre fanlar çalışacaktır."

madem hızını kontrol edemiyorum ozaman neden kasa ile birlikte pwm kablosu geliyor?
bu kasayı kullanan arkadaşlar fan hızını kontrol edebiliyor mu? çünkü sitesinde fan hızını kontrol edebiliyorsunuz diyor.

yeterince açıklamaya çalıştım. Ben bunların hızını nasıl görüp ayarlıyabilirim. yardım edermisiniz.
Fiyat performans olarak uygun bir işlemci önerebilir misiniz.
şuan üzerinde g4400 var. Geliştirmek istesem neler alabilirim.
9100f nasıl bir işlemci, uygunmudur. pinleri 1151 ama emin olamadım.
saygılar.
bende logitech f310 gamepadı titreşimsiz modeli var. içini açtığımda bağlantı yerlerinden titreşim tuşuna kadar heryeri yapmışlar. ben bu kolun içine titreşim aparatlarını taksam çalışır mı? driverla ilgili bir sıkıntı olurmu. sonuçta pcye takınca f310 diye görüyor.

bir de sarı tuşu zorlayarak basınca işliyor. neden acaba. tam basmak gerekiyor bastırarak
Hakkında
İlgi Alanları: xbox pc
Forum İmzası:
i5 6600k + Aerocool Pulse L240F
msi z170a gaming m5 anakart
16gb xpg d60g DDR4 3600mhz
msi 1660ti 6gb gaming ekran kartı
750watt aopen 80+
Performax Warmech beyaz kasa
Monster Aryond 31.5" 165Hz 1ms monitör
Hakkımda:
iki çocuk babası oyun düşkünü :)
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
intel
Operatör
turktelekom
Oyun Platformu
xboxone
Takım
Beşiktaş
Anakart
MSI
Ekran Kartı
MSI
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 160
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 1.543 (Bu ay: 340)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 15 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.