Şimdi Ara

Bleach mı? One piece mi? Naruto mu? (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
676
Cevap
4
Favori
64.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üçünü de seviyorum ama izlediğim Shounenler içinde en beğendiğim Hunter x Hunter'dır. Başlıktaki soruya cevap vermek gerekirse;

One Piece > Bleach > Naruto

Hepsinde güncele gelince fikrim değişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chrollo Lucilfer -- 24 Ocak 2015; 2:16:26 >
  • Totalde bleach'i beğenmiş herkes en doğru olanıda bleach'tir.
  • One Piece
  • Bleach ve naruto izledim narutodan başla shippuudene geldiğinde naruto vs pain savaşina kadar izle sonra noktala daha ileri gitmene gerek yok zirvede birak zira 85derece açiyla düşüşe geçiyor bu noktadan sonra bleach aksiyon hiç düşmüyor zevkle izlersin one piece en son giriş yoksa diğerlerini izlemeye ne vaktin ne de hevesi kalir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orijinalden alıntı: Hidan

Hocam sana tek bişi söylücem naruto ve naruto shippuden serilerinin hepsini bitirdim naruto da 2 tane düzgün karakter var 1 i kakashi diğeri itachi geri kalan hepsi sinir bozucu çizimler

Sana naruto ile Bleach arasında ki farkı gösterim

http://www.youtube.com/watch?v=juSWWgRFBGM

şu video yu izle narutonun hiçbir bölümünde böyle bir kalite olmaz arkadaşım sen ne dersen de ben oturup narutoyu sonuna kadar izledim.
    Bir kere narutonun o kadar konuşulan pain ile naruto dövüşü ile bu bleach in herhangi bir dövüşü yan yana bile gelemez o dönüşüm çizimi ne iğrenç birşey narutonun farkında mısın sen ?

Ayrıca üstte gösterdiğim videonun 2:33 'ncü sahnesine gel bakim öyle bir sahne hiç narutoda gördün mü çizim kalitesi anime karakter karizması

Birkere naruto japonya da en basitinden çocuk izleyici kategorisine alınmış bi animedir bleach yetişkin animesi olarak belirtilir hiçbişi bilmiyorsan otur biraz kategori farkına bak :)

• quote:

Orijinalden alıntı: NakeBenihime

Orijinalden alıntı: Hidan

Hocam sana tek bişi söylücem naruto ve naruto shippuden serilerinin hepsini bitirdim naruto da 2 tane düzgün karakter var 1 i kakashi diğeri itachi geri kalan hepsi sinir bozucu çizimler

Sana naruto ile Bleach arasında ki farkı gösterim

http://www.youtube.com/watch?v=juSWWgRFBGM

şu video yu izle narutonun hiçbir bölümünde böyle bir kalite olmaz arkadaşım sen ne dersen de ben oturup narutoyu sonuna kadar izledim.
    Bir kere narutonun o kadar konuşulan pain ile naruto dövüşü ile bu bleach in herhangi bir dövüşü yan yana bile gelemez o dönüşüm çizimi ne iğrenç birşey narutonun farkında mısın sen ?

Ayrıca üstte gösterdiğim videonun 2:33 'ncü sahnesine gel bakim öyle bir sahne hiç narutoda gördün mü çizim kalitesi anime karakter karizması

Birkere naruto japonya da en basitinden çocuk izleyici kategorisine alınmış bi animedir bleach yetişkin animesi olarak belirtilir hiçbişi bilmiyorsan otur biraz kategori farkına bak :)

Alıntıları Göster
    Neyse seninle tartışmaya girmek istemiyorum. Çünkü sonu yok bunun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hidan -- 19 Temmuz 2013; 21:17:09 >

• Bleach > One Piece > Naruto
  • one piece cocuklar icin olur mu lan hic mi *boing* gormediniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Fingolfin.

Sidik yarışı vol.54456456412.Sanki mangakalardan para alıyor adamlar serileri savunmak için.

İnsanlar sevdikleri şeyleri paylaşmak ve başkalarınında bilmesini ister. Bunun neresi yanlış?

Edit: Bazı arkadaşlar animeleri sadece çizimlerine göre değerlendirmiş, o zaman Code Geass izlemeyelim veya bir efsane olan Rurouni Kenshin'i bir kenara atalım.

Göklerden gelen edit: Aralarında sürekli aynı döngüye sıkışıp kalmayan, ichigo veledi gibi her düşmana karşı poweruplar almayan, naruto gibi sonradan tüm güçlerin soyundan geldiği öğrenilmeyen, ölmesi gerekenlerin ölüp saçma sapan geri dönmediği, ana karakterinin her dövüşte en güçlü olabilecek potansiyeli olmadığı, güç dengesinin en iyi ayarlandığı anime One Piece'tir bence. Bir arkadaş +25 yaşındaysanız Bleach en iyisi demiş, hocam her dövüşte ichigonun power up alıp işi bitirmesi ve her arcta ichigonun bir arkadaşının kaçırılıp olayların onun üzerine başlaması üstüne kurulu sonsuz döngülü bir kurgunun neresi +25? Tamam OST'leri harika ötesi hatta fma'dan sonra en iyi ostlere sahip bence, izlediğim zamanları hatırlayınca beni duygulandıran, aqua timez openingiyle kalbimde yeri olan bir anime ve çizimleri çok iyi ama neden +25 için en iyisi dediğini anlamadım adam sürekli power up alıp god moda çıkıyor ve herkesi yeniyor işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi von Hohenheim -- 22 Temmuz 2013; 3:43:49 >

• Bleach öneririm diğerleri daha çocuksu kalıyor özellikle naruto 15dakika konuşuyorlar sikintidan patlarsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Lfecyd

Bleach öneririm diğerleri daha çocuksu kalıyor özellikle naruto 15dakika konuşuyorlar sikintidan patlarsin

Konuşmalardan sıkılmak yetişkinlik mi oluyor? Ben çocuklar daha sabırsız olur diye biliyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Snefru

quote:

Orijinalden alıntı: Lfecyd

Bleach öneririm diğerleri daha çocuksu kalıyor özellikle naruto 15dakika konuşuyorlar sikintidan patlarsin

Konuşmalardan sıkılmak yetişkinlik mi oluyor? Ben çocuklar daha sabırsız olur diye biliyordum.

Her yetiskin sabırlı değil herkesi kendin gibi sanma bende herkes gibi fikrimi söyledim bunu eleştirmek sana dusmez

• Bu konu bir tartışma konusu değil mi? O zaman herkes ben eleştirmeyeceğim bu bana düşmez diyerek sadece fikrini belirtip bir daha konuya girmesin. Ayrıca bleachi diğerlerinden daha yetişkin animesi yapan tek şey aksiyon sahneleri veya az konuşma olması mı? Ben kötü bir ortam yaratmaya çalışmıyorum sadece soru soruyorum eğer sana da uygunsa tartışabiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Bleach > One Piece > Naruto

Ooo hocam seni buralarda görmek ne hoş
  • Bleach'in yeri her zaman ayrıdır...
  • burada hiçbir animeyi kötülemiyorum,çünkü üçünü de sıkılmadan takip ediyorum.ama sana şöyle bir tanımlamayla yardımcı olacağım.

one piece'in hikayesi evren ise,bleach galaksidir,naruto ise birkaç köyden öte değildir.kararını sen ver.

dipnot:böyle bir benzetmeyi yapmamın sebebi hikayenin bulunduğu duruma yöneliktir.narutonun nedense daha fazla ömrünün olduğunu düşünmüyorum ben.ama one piece daha 600'lü bölümlerde olmasına rağmen önü açık olan bir anime.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurosaki_Ichigo -- 23 Temmuz 2013; 4:07:57 >
  • Hepsi Cok iiy ama narutonun yeni bölümleri cok berbat geliyo bana one piece şu ana kadar hiç sıkmadı beni bleach da mangası suan cok iyi bana göre

Bleach>one piece>naruto
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roguegamer_93

burada hiçbir animeyi kötülemiyorum,çünkü üçünü de sıkılmadan takip ediyorum.ama sana şöyle bir tanımlamayla yardımcı olacağım.

one piece'in hikayesi evren ise,bleach galaksidir,naruto ise birkaç köyden öte değildir.kararını sen ver.

dipnot:böyle bir benzetmeyi yapmamın sebebi hikayenin bulunduğu duruma yöneliktir.narutonun nedense daha fazla ömrünün olduğunu düşünmüyorum ben.ama one piece daha 600'lü bölümlerde olmasına rağmen önü açık olan bir anime.

Naruto mangası 2014 ün sonlarına doğru bitecek diye biliyorum.

Konuya gelirsek aralarından bana göre en izlenebilir olanı One Piece. Narutoyu fillerlarından dolayı direk eliyorum konusu itibariyle de çok saçma olmaya başladı spoiler vermemek için yazmıyorum.

Bleach için karakterler çok hızlı gelişiyor yani olaylar çok kötü giderken hop biri birden gelişiyor ve olayı bitiriyor bu olayı haricinde çok güzel bir animedir ama dediğim gibi olaylar hep ani oluşuyor bir süre sonra da monotonlaşmaya başlıyor ve sıkılıyorsun.

One Piece ise ilk 3-4 bölümü zorlanarak izledim ama sonradan anime birden açılmaya başladı ve animenin en sevdiğim yönüyse olaylar çok karışık oluyor. Yani sen biraz izliyorsun şöyle şöyle olur diyorsun ama anime başka bir olaya bağlanıp ordan devam ediyor neyin gerçekleşeceğini tam olarak kavrayamıyorsun ve bu da animeyi daha da ilgi çekici bir hale getiriyor.

Bana göre One Piece > Bleach > Naruto

• one piece ezer.
  • Bleach ezmiş konu kilit + forum kapatılsın.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.