Şimdi Ara

Bleach mı? One piece mi? Naruto mu? (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
676
Cevap
4
Favori
64.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hepsını ızledım sıralamaya gelırsek one pıece naruto bleach derım ama d gray man var bleach dan daha ıyıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: sano

Konu açılalı çok olmuş ama başka arkadaşlar için tavsiye vermek gerekirse, adı sayılan üç seri içerisinden her ne kadar animasyon şirketinden memnun olmasam da (kötü çizimler, dövüş sahnelerini uzatmak için yapılan filler sahneler vb.) One Piece'i tavsiye ederim. Ama şunu da söylemem lazım ki çizim kalitesi ve vs. sahneleri bakımından Bleach kraldır. Zaten bence Oda, Kishi ve Kubo arasından en karizma karakter tasarımlarını Kubo yapıyor ve animasyon şirketi de hakkını veriyor doğrusu. Yani sonuçta karizma karakterler ve göze hitap eden vs. sahneleri için Blech, konu derinliği ve duygusallık/komedi/aksiyonu bir arada yaşamak için One Piece, bu ikisini izledikten sonra vaktim var diyorsanız Naruto.

@systemwolf

Dostum tişörtü nerden aldın? İnternetten mi yoksa mağazadan mı?

Mağazadan aldım hocam taksimde girdiğim bir mağazada denk geldim aldım ama hiç mağazanın ismine bakmadım ama orijinal ürünü gidip 1-2 şey daha alıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: kasalik

quote:

Orijinalden alıntı: systemwolf

quote:

Orijinalden alıntı: kasalik

bende bleach diyorum.hocam bazı karakterler çok karizmatik bazıları unkarizmatik.vaizard ları ben hiç beğenmedim şahsen.espadalardada spoiler vermeyin kaçıncı olduğunu söyleyerek yaşlı adam vardı hiç karizma bulamadım. ucundan spoiler ucundan spoiler ucundan spoiler ucundan spoiler ucundan spoiler ucundan spoiler ucundan spoiler ucundan spoiler grimjow ilk espada olmalıydı

O yaşlı adama katılıyorum ama grimijow konusuna katılıyorum ayrıca spoiler olcak ama bu kadar erken ölmemeliydi hatta aizen e karşı savaşmalıydı diye düşünüyorum bir de dövüş tarzı falan gerçekten çok etkileyiciydi özellikle ilk ichigo dövüşlerinde çok hoşuma gitmişti

Birde bu arada geçenlerde bleach in tshirtünü aldım göstermekten gurur duyarım :
     Bleach mı? One piece mi? Naruto mu?

çok hoşuma gitti aldığım günden buyana

Bleach mı? One piece mi? Naruto mu?

oyunundan da bi görsel paylaşayım pek çekememişim ama

Bu arada Naruto da ki Kakashi Sensei 'yi çok beğeniyorum onu da demeden geçemicem seslendirmesini de sanırım Bleach 'te urahara 'yı seslendiren sanatçı yapıyor gerçekten güzel bi karakterdi

farkında olmadan yine spoilr yedim.

Bu t-shirt'i nerden satın aldınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Doqac.

Üçü de gereksiz animeler. Özellikle One Piece'i izlemek zaman kaybı.(bence.) Sırf aksiyon üzerine kurulu animelere nedense ısınamıyorum. Bleach desen "God Mode: ON", Naruto desen aşırı yavaş ilerleyen bir anime.
    One Piece izlerken harcadığım zamanı başka seriler bulup izlemeye harcasaydım şu anda anime listemde en az 50 tane fazladan seri olurdu. Anime demek sadece shonen demek ve bu üç "popüler" anime demek değil.

+1

Bleach şu aksiyon olayını fazla abartıyor. İchigo desen gazla çalışan makine gibi. Gazı verdikçe herif coşuyor. Gerçekten "God Mode : ON" havalarında takılıyor. Malum olayda anime dibe vuruyor zaten. Naruto bu konuda çok daha iyi ama dediğiniz gibi çok yavaş ilerliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyah.

quote:

Orijinalden alıntı: Doqac.

Üçü de gereksiz animeler. Özellikle One Piece'i izlemek zaman kaybı.(bence.) Sırf aksiyon üzerine kurulu animelere nedense ısınamıyorum. Bleach desen "God Mode: ON", Naruto desen aşırı yavaş ilerleyen bir anime.
    One Piece izlerken harcadığım zamanı başka seriler bulup izlemeye harcasaydım şu anda anime listemde en az 50 tane fazladan seri olurdu. Anime demek sadece shonen demek ve bu üç "popüler" anime demek değil.

+1

Bleach şu aksiyon olayını fazla abartıyor. İchigo desen gazla çalışan makine gibi. Gazı verdikçe herif coşuyor. Gerçekten "God Mode : ON" havalarında takılıyor. Malum olayda anime dibe vuruyor zaten. Naruto bu konuda çok daha iyi ama dediğiniz gibi çok yavaş ilerliyor.

Bana göre de en iyisi bleach.Ben bunu tartışmam kesinlikle bleach ve one piece,naruto'ya göre daha büyük yaşa hitap ediyor.Mesela naruto bana çok çocukça geldi ve sırf anime kültürüm gelişsin 3 büyük animeyi izlerim diye izliyorum naruto'yu yoksa sevdiğimden değil.Bleach'i sevmeyen bleach'te ki felsefeyi anlamaz.One piece desen efsanedir sevmeyen olabilir sevenide alkışlarım.Op ve Bleach büyük yaşa hitap eder.

• Naruto küçük yaşa hitap ediyor lafınıza katılmıyorum. Belki ilk seri öyle olabilir ama Shippuuden'in küçük yaşa hitap ettiğini düşünmüyorum. Shippuuden serisi gayet büyük yaş grubu kitlesini de etkileyebilecek bir yapım bence... Japonya'da 55 yaşındaki dedelerimiz mangasını takip ediyor. Ayrıca neye dayanarak bunu söylediniz ilk seri desek hadi karakterleri küçük olduğundan anlarım da... Shippuuden'in daha küçük yaşa hitap ettiğini düşünmenizin sebebi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChanOfRight

Bencede bleach biraz daha büyük yaşa hitap edemiyor kimse aksini iddia edemez ama malasef narutonun çizimleri bleach'e göre çok çocukça kalıyor.
    Üzgünüm ama yaptığın fanboyluktan başka birşey değil. Yukarıdaki arkadaş sana gerekli şeyleri zaten söylediği için benim ekstra birşey yazmama gerek yok ama madem bleachi bu kadar çok seviyorsun yukarıya neden böyle yazdın ? Ayrıca şu bleach büyük yaşa hitap eder tezini de bir kenara koy artık. Seversin, saygı duyarım ama bleachteki mantıksızlıkları da görmezden gelemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx

Naruto küçük yaşa hitap ediyor lafınıza katılmıyorum. Belki ilk seri öyle olabilir ama Shippuuden'in küçük yaşa hitap ettiğini düşünmüyorum. Shippuuden serisi gayet büyük yaş grubu kitlesini de etkileyebilecek bir yapım bence... Japonya'da 55 yaşındaki dedelerimiz mangasını takip ediyor. Ayrıca neye dayanarak bunu söylediniz ilk seri desek hadi karakterleri küçük olduğundan anlarım da... Shippuuden'in daha küçük yaşa hitap ettiğini düşünmenizin sebebi nedir?

Totalde söylemiştim.Zaten naruto'yu kimse diyemez büyük yaşa hitap ediyor diye,gerek karakterin küçüklüğü,gerek espriler(Benim şahsi düşünceme göre bleach'te ki espriler daha büyük yaşa hitap ediyor),gerekse çizimler.Şu konuda haklısınız Shippuuden'de bu yaş olayı kalktı ama yinede benim için en azından kendim için söylüyorum bleach bana daha çok hitap ediyor.Tabi şunuda göz ardı etmemek lazım arc'ı olsun konuları olsun,şuan ki çizimi olsun bize laf düşmez.

@Siyah.

Diğer konuya gelecek olursak,Orda edemiyor yanlış yazmışım ediyor yazacağıma mazur görün ,bizde insanız olur öyle hatalar.Yine dediğim gibi ama arc'ı iyi,Ama konusu iyi,Ama şuan ki çizimleri iyi,yinede benim için bleach'in(özellikle 200'den sonraki çizimleri daha iyi)bleach benim için her zaman öndedir.Tabi şöylede bir durum var herkesin zevki ayrıdır,kimi için en iyi bleach'tir.kimi naruto der,kimi op,kimi dt der,kimi ft der,kimi d gray man der.Zevkler ve renkler tartışılmaz.Hatta anime diyip sadece ecchi,hentai izleyenler bile var.Yani tamamen göreceli bir kavramdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DDE054007 -- 1 Temmuz 2013; 15:32:24 >

• "Objektif" !!! olarak bakıldığı zaman bu üç animeye şöyle bir durum ortaya çıkıyor:

One Piece: Dram, hikaye çok iyi. Fakat savaşlar dışındaki sahnelerde gerek espriler, gerek hareketler (daha doğrusu gereksiz hareketler) ve gerek konuşmalar bakımından anime çocuklara yöneliyor resmen Bu izlenebilirliği ve anime kalitesini düşürüyor. Fakat hikayenin bazı yerlerde çok iyi olması bunu dengeleyebilir. Ama bir başka bakış açısı olarak çizim ve animasyonda yine sınıfta kalıyor. Naruto ve Bleach'teki dövüş sahnelerinde tamamen realistik vuruşlar (tekmeler ve yumrukların havada süzülüşü, çarpışı, kılıcın savruluşu filan) oluyor. Fakat One Piece'te dikkat edin mesela Luffy yumruk atıyor, kol tam adama çarptığı sırada ekran milisaniyelik kararıyor ve sonra gelen görüntüde yumruk çarpmış ve gitmiş haldeki bir görüntü oluyor ve yumruğun çarptığına dair bir titreme efekti vermişler görüntüye Sen tut 600.bölüm çiz ,hâlâ şu dövüş animasyonlarını çizme

Bleach: Sadece animeyi izleyenler için Ichigo biraz tanrının oğlu gibi duruyor. Ve hikaye One Piece kadar iyi değil. Fakat animeden sonra devam eden mangayıda olaya katarsanız hikaye konusunda kendini temize çıkarıyor Bleach. Tüm sorular cevaplanmaya başlıyor, IChigo'nun neden çok güçlü olduğu anlaşılıyor. Bu arada aklıma gelmişken şun diyeyim: SPOİLER: Ichigo'nun ölümsüz iksiri içmiş gibi olmasına laf atanlar aynı durum Naruto ve One Piece'te de var ve şunu iyi dinleyin, Naruto'nun annesi 9kuyruklunun eski taşıyıcısı, babası hokage, Uzumaki klanından gelme, annesi de şu rinneganların soyundan gelme Luffy'nin babası Dragon, Dedesi Monkey D.Garp, şeytan meyvesi var, kralın hakisi var Luffy'de de çok iyi bir karışım var. Bırakın Ichigo'da da annesi quincy babası shinigami ve annesinden gelen hollow olsun artık Çizim ve animasyon konusnda diyecek birşey yok zaten. Kubo kendisini kanıtladı. Adam 300 bölümde müthiş geliştirdi kendini. Karakter tasarımları bi ayrı zaten.

Naruto: Hikaye ve dram yine One Piece gibi çok iyi. Çizimler ve animasyondan da sınıfı geçiyor. Luffy ve Ichigo'daki olan kan bağı ve ultra güçlü akraba karışımları bunda da mevcut Fakat ana savaşlar ve olaylar dışında bu animede One Piece gibi çocuklaşıyor Bu çocuklaşma konusunda birtek Bleach'te sıkıntı yok O iş kötü oluyor işte. Naruto'ya diyecek pek birşey kalmadı yukarda yazılmış oldu zaten. Ama genel olarak sıralamada OP ve Bleach'ten sonra gelir. OP ve Bleach de ne dersek diyelim herkese göre değişiyor hangisinin daha iyi olduğu :)

• Dediğim buydu işte gel gör ki,Naruto daha popüler ve bu popülerliğin çoğunu 18- çocuklar alıyor.Anime izleyipte naruto'yu izleyen 18+ çok az tandığım verdikleri cevap genelde çocukça kalıyor.Çok doğru tabikide naruto fanları bunu savunacak çok doğal bir durum.Bana göre de bleach ile naruto kıyaslanmaz bleach her zaman 1 dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChanOfRight

Dediğim buydu işte gel gör ki,Naruto daha popüler ve bu popülerliğin çoğunu 18- çocuklar alıyor.Anime izleyipte naruto'yu izleyen 18+ çok az tandığım verdikleri cevap genelde çocukça kalıyor.Çok doğru tabikide naruto fanları bunu savunacak çok doğal bir durum.Bana göre de bleach ile naruto kıyaslanmaz bleach her zaman 1 dir.

Dediğinde haklısın. En basitinden Türkiye'nin en büyük online anime izleme sitesi olan TurkAnime'ye girersen görürsün ne kadar liseli olduğunu. Ve oradaki sohbete 2 dk bakarsınız nasıl bir kalite olduğunu anlarsınız
  • Bence Bleach
  • Keşke anket yapsaydın
  • Uzun Uzun Yazmak isterdim ama istemiyorum şu an ancak şöyle bir durum mevcut kısaca bleach ve naruto konusunda,op u 100 lerde filan bırakıp d.gray-man e geçmiştim geri döneceğim sonra.

Ağır Spoiler İçerir

Naruto: naruto çalışır didinir uzun süre güçlü bir jutsu elde eder,sasuke hemen power up alır örnek vermek gerekirse narutonun 9 kuyruklu tilkiyi yenmesi güçlerini alması daha sonradan anlaşmaları ve tam formu kullanması bu olaylar mangada neredeyse 50-60 bölümdür var savaşın başlarında başladı daha yeni tam olarak kullanabiliyor. buna karşılık sasukeye hemen mangekyou sharingan yapıştırıldı hani artık sasuke yeni birşey yapınca heyecanlanmıyorum bile.

Bleach: Karakterimiz ichigo güç konusunda o kadar çok power up+ lose aldı ki millet bayıldı artık,shinigami güçlerini aldı ilk bölümlerde kılıcı büyüktü hani ruhsal enerjisi büyük filan dendi hani rukia yı ezep geçen hollow a tek filan attı ağzımız açık izledik 20-30 bölüm sonra byakuya geldi herifi şamar oğlanı yaptı sonra bu herif uruharayla çalıştı kendi kılıcını aldı böyle havalı girişler filan millet oo çok güçlü dedi sonra bu herif soul society e gitti birsürede yine maymun ettiler yine şaşırdık kaldık sonra gitti ban-kai sini açtı öyle bir verdilerki bize o arayı sanırsın ichigo ışık hızında hareket ediyor tüm kaptanlar şokta filan vaay olduk birsüre sonra oda yetersiz geldi sonra hollow mask verdiler buna sonra oda yetersiz geldi sonra gitti final getsuga tenshou yu açtı tamam ulan oldu bu sefer dedik bu sefer güçlerini kaybetti O.o daha sonra buna tekrar güçlerini verdiler düzkontak yapar gibi sonra aslında o güçlerin kendi güçleri olmadığı ortaya çıktı zangetsu aslında bunun kılıcı değilmiş filan şimdi kendi kılıcını aldı lan yeter artık dedik bunda ve sürekli mangada ve animede herkes şaşırıyor power up aldığında sanki tanrının oğlu olmuş gibi 30 bölüm sonra fıs edince kimse şaşırmıyor yine bu power up alıyor yine aynı tepki.

sıkan konuları bunlar ha izlettiriyormu kesinlikle :D ama cidden bu olay hiç hoşuma gitmiyor benim d.gray-man i izleyebilirsiniz orada en azından alttan alttan çaktırmadan güçlendiriyor karakterimizi ve manganın içinde ilah gibi gezmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArkariaN -- 2 Temmuz 2013; 19:27:09 >

• hepsini izle beyin bedava
  • TheDarkDefender kullanıcısına yanıt
    Bleach in devamını getiremedim açıkçası ama nerdeyse 10 yıl olacak one piece ve naruto. Öyle yada böyle uzun animeler her zaman seyredenleri sıkar çünkü konu olmaz saçmalarlar konu olur ama anime uzun olsun diye uzattıkça uzatırlar.

Misal eskiden atv de dragon ball vardı derken şeytanlı bölüme kadar geldim sonra atv göstermedi aradan uzun yıllar geçti devam edeyim dedim sarmadı üstüne üstlük aradan GT ve Z geçti. öHH dedim sıktınız .
  • bu soruya cevap olarak: ''naruto, bleach'ten kat kat daha iyidir.'' diyen insanları hayatım boyunca anlamayacağım :)

FATAL ERROR
  • arkadaşlar fan olmak ile alakası yok.

yukarıdakı tartısmalarınızı okudum, uzun zamandır bıldıgım bır bılgıyı sızınle paylasmak ıstedım.

Tv tokyo - naruto'yu cocuk, bleach'i ise yetişkin kategorisinde ayırdı.

bunu bılmıyor olmanıza sasırdım.

bu malesef suan burada oldugu kadar dunyada da tepkı toplamıstı.

bleach sevdıgımden soylemıyorum, ama naruto gercekten de gerek cızım, gerek konu, gerek espırıler olarak yetıskınlere hıtap etmıyor.

sanırım bunu bız yetıskınlerden daha ıyı bılen yoktur ;)

fanlık ıle suclayan arkadaslar, bu durumda sız bıraz fanlık yapmıs olmuyor musunuz? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kromoterapi

arkadaşlar fan olmak ile alakası yok.

yukarıdakı tartısmalarınızı okudum, uzun zamandır bıldıgım bır bılgıyı sızınle paylasmak ıstedım.

bleach sevdıgımden soylemıyorum, ama naruto gercekten de gerek cızım, gerek konu, gerek espırıler olarak yetıskınlere hıtap etmıyor.

fanlık ıle suclayan arkadaslar, bu durumda sız bıraz fanlık yapmıs olmuyor musunuz? :)

bu soruya cevap olarak: ''naruto, bleach'ten kat kat daha iyidir.'' diyen insanları hayatım boyunca anlamayacağım :)

FATAL ERROR

Bleach Naruto'dan kat kat iyidir diyenlere bir şey yok da, Naruto Bleach'ten iyidir diyenlere fatal error, öyle mi? Bu yaptığınız fanlık değil de nedir? "Bir seri diğerinden kat kat daha iyidir diyenleri anlamıyorum" deseniz objektif baktığınızı anlamış olurdum ama, Naruto severleri aşağılıyorsunuz bu cümlenizle farkındaysanız. BLEACH, NARUTO'DAN KAT KAT İYİDİR DİYEN ARKADAŞLARI HAYATIM BOYUNCA ANLAMAYACAĞIM :) FATAL ERROR. Bu cümlenin nasıl hissettirdiğini bir düşünün...

Bence herkes sevdiği seriyi yazsın, diğerleriyle karşılaştırmayı bıraksın. Yoksa cidden anlamsız ve hoş olmayan bir tablo çıkıyor ortaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLordRealx -- 3 Temmuz 2013; 11:24:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx

quote:

Orijinalden alıntı: kromoterapi

arkadaşlar fan olmak ile alakası yok.

bu soruya cevap olarak: ''naruto, bleach'ten kat kat daha iyidir.'' diyen insanları hayatım boyunca anlamayacağım :)

FATAL ERROR

Bleach Naruto'dan kat kat iyidir diyenlere bir şey yok da, Naruto Bleach'ten iyidir diyenlere fatal error, öyle mi? Sizin yaptığınız da fanlık değil de nedir? Bir seri diğerinden kat kat daha iyidir diyenleri anlamıyorum deseniz objektif baktığınızı anlamış olurdum ama, Naruto severleri aşağılıyorsunuz bu cümlenizle farkındaysanız.

Bence herkes sevdiği seriyi yazsın, diğerleriyle karşılaştırmayı bıraksın. Yoksa cidden anlamsız ve hoş olmayan bir tablo çıkıyor ortaya.

bır oncekı yorumum alıntı yapılarak bır cevap gelecegını bılıyordum.

cumlemden de anlasıldıgı gıbı, bleach naruto dan kat kat daha ıyıdır demıyorum :) sen boyle anlamak ıstemıs olabılır mısın?

orada vurgulamak ıstedıgım sey -kı bu konuyu tartıstıgım butun naruto fanları bu tarz yorumları bleach ı ızlemeden yapıyor ve aralarında kat kat fark oldugunu ızlemeden soyluyor ya da bır kac bolum ızleyıp karar verıyorlar.

ben naruto fanlarını asagılamam cunku ben de naruto ızlıyorum ve ızlemeye devam edıyorum. hatta bleach ten once ızledım ben naruto'yu ıkısını de aynı sevıyede sevıyorum ama konu acısından ve cızımler acısından bleach benım ıcın daha ıyı bır yerde.

ama yok eger sen ılle de bleach naruto dan kat kat daha ıyı dedıgımı savunuyorsan:

Çizimler ve yaratıcılık konusunda kesinlikle kat kat daha iyi narutodan dıyecegım sana. Anımelerde benım ıcın en onemlı ıkı seydır bu, bılemıyorum belkı grafıker oldugumdan.

Neyse konu dagıldı.

bırılerını asagılamak gıbı hobılerım yoktur. yanlıs anlasımama sebep olma lutfen ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kromoterapi -- 3 Temmuz 2013; 11:31:14 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.