Şimdi Ara

Bleach Manga (Anime için Spolier olabilir.) (329. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.706
Cevap
37
Favori
425.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 327328329330331
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Darui

quote:

Orijinalden alıntı: Darkdexterness

Taşlar yerine oturmaya başlamış

Fakat hoşuma gitmeyen bir nokta var zangetsu neden yağmurlu havayı sevmiyor ? Zor durumdada olsa yağmur var diye görevini yerine getirmeyecek mi ?

Başından beri herşeyin aizenin planı olduğu açıktı fakat vaste lorde olayı şahsen aklıma hiç gelmemişti yine her zamanki gibi bişeylerin peşinde aizen ama ne

Güzel bir bölümdü ama inşallah türk dizilerine bağlamaz umarım ishida uryuu ile ichigo kardeş çıkarsa hiç şaşırmam en azından kan bağı olayı açığa kavuşmuşken

Ben icindeki hollow sevdigi icin yagmurlu havalari sevmedigini düşünüyorum.
    @mugetsuga ilk 4 espada da (bir ismi vardı ilk 4 tanenin) vasto lorde. Ulqiden emin dehilim ama haribel vadto lorde diye geciyor diye biliyorum

Mantıklı bir açıklama ! Adjuchas tı sanırım vasto lorde nin bir alt kademesi en alt ise gilligandı 3 tane olması lazım
  • Haribel kim?Halibel mi kastettin.Vasto lordemiymiş.Çok şaşırdım bu bilgnin kaynağı nedir?Eğer halibel vasto lorde ise kimsenin bilmediği aizen'e bile söylemediği bir formu olan ulqi hayli hayli vasto lorde olur.
  • Eğer halibel ulqi felan vasto lorde ise saf kan bir vasto lorde kadar güçlü olmadıkları belli ichigonun vasto lorde olduğunda ulqiyi ikiye katladığını gördük aynı şekilde halibelide katlardı bu gelen eleman büyük ihtimalle saf kan bir vasto lorde ve ichigonun hollow güçleriyle bir ilgisi olduğu aşikar bence

Bu arada isshin sen nasıl bir karizma adamsın ya
  • Harribel'in vasto lorde olduğu resmi olarak açıklanmadı diye biliyorum. Sadece animede filler bölümlerden birinde bahsedilmişti. Gerçeklik payı var mı yok mu tartışılır.

''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''
    Sör Uzun Duncan ile Egg'in Westeros'taki maceralarını okumak istiyorsan TIKLA.
  • burada geçiyor. resmi olarak animede açıklanmadı. mangada var mı bilmiyorum. ama ulqinin ikinci salınımından dolayı gerçek vasto lorde diyebiliriz bence ona da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Those who stand at the top determine what's wrong and what's right!
    This very place is neutral ground!!!
    Justice will prevail, you say!? But of course it will!!
    Whoever wins this war...becomes justice!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Harribel'in vasto lorde olduğu resmi olarak açıklanmadı diye biliyorum. Sadece animede filler bölümlerden birinde bahsedilmişti. Gerçeklik payı var mı yok mu tartışılır.

Harribel'in Vasto Lorde olduğu 3. Guide Book(ya da her ne ise artık) olan Masked'da belirtildi. Yani resmi olarak Harribel Vasto Lorde.

Edit: Şimdi baktım Databookmuş. Guide book nereden çıktıysa. Kafayı son zamanlarda fazla Tower of God'a taktım Guide felan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grace -- 13 Mart 2013; 20:20:26 >

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

quote:

Orijinalden alıntı: I.P.Freely

arkadaşlar biraz tartışmanızın dışında bir soru olacak ama animeyi bitirmek üzereyim (362.bölümdeyim) bildiğiniz gibi 366 da bitiyor. acaba tam animenin bittiği yerden devam eden manga bölümü kaç söyleyebilcek var mı ? (alıntı alıp cevaplarsanız sevinirim)

366'yı izledikten sonra alttaki linkten başlayabilirsin.

http://www.mangavadisi.net/hemenoku/Bleach/480

teşekkür ettim

quote:

quote:

arkadaşlar biraz tartışmanızın dışında bir soru olacak ama animeyi bitirmek üzereyim (362.bölümdeyim) bildiğiniz gibi 366 da bitiyor. acaba tam animenin bittiği yerden devam eden manga bölümü kaç söyleyebilcek var mı ? (alıntı alıp cevaplarsanız sevinirim)

366'yı izledikten sonra alttaki linkten başlayabilirsin.

http://www.mangavadisi.net/hemenoku/Bleach/480

teşekkür ettim

Rica ederim. İyi okumalar.

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grace

quote:

Harribel'in vasto lorde olduğu resmi olarak açıklanmadı diye biliyorum. Sadece animede filler bölümlerden birinde bahsedilmişti. Gerçeklik payı var mı yok mu tartışılır.

Harribel'in Vasto Lorde olduğu 3. Guide Book(ya da her ne ise artık) olan Masked'da belirtildi. Yani resmi olarak Harribel Vasto Lorde.

Edit: Şimdi baktım Databookmuş. Guide book nereden çıktıysa. Kafayı son zamanlarda fazla Tower of God'a taktım Guide felan

Masked'in ingilizcesi filan var mı? Birkaç tane daha data book yayınlamıştı Kubo. Birtanesinde güç oranları filan vardı nette dolaşıyor bayadır. Ara ara yayınlıyor Kubo ama orada Haribel'i Vasto Lorde diye belirttiğini okumamıştım hiç herhangi bir sitede.

Tabi öyle yazıyorsa öyledir data book'u Kubo yazıyor sonuçta.

''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''
    Sör Uzun Duncan ile Egg'in Westeros'taki maceralarını okumak istiyorsan TIKLA.
  • acaba bütün hikayeyi dinledikten sonra ichigo aizen e gidip yardım ister mi? Sonuçta kazan-kazan durumu. Ichigo güçlerini kazanacak, aizen de hayran olduğu, doğuşundan beri izlediği kişiyi incele fırsatını elde edecek

Orijinalden alıntı: arseniCem

acaba bütün hikayeyi dinledikten sonra ichigo aizen e gidip yardım ister mi? Sonuçta kazan-kazan durumu. Ichigo güçlerini kazanacak, aizen de hayran olduğu, doğuşundan beri izlediği kişiyi incele fırsatını elde edecek

Valla aylar once guncele geldim. O zamandsn beri bunu bekliyorum. Aizen king olsun. Su anki kral kotu ciksin filan

Those who stand at the top determine what's wrong and what's right!
    This very place is neutral ground!!!
    Justice will prevail, you say!? But of course it will!!
    Whoever wins this war...becomes justice!
  • harribel eğer vasto lorde ise diğer 1. ve 2. espada da vasto lordedir diye düşünüyorum..

aizenin hm'deki bir kuralı geliyor aklıma.. "4 numara ve üzeri espadaların salınım yapmaları ve bir tür en güçlü cerolarını kullanmaları yasaktı."

4. espada olan ulquiorra'nın da gücünü önde tutarsak ve bu kurala göre o da vasto lordedir..

tek kalan vasto lorde harribel gibi şu anda bu durumda

quote:

Orijinalden alıntı: Grace

quote:

Masked'in ingilizcesi filan var mı? Birkaç tane daha data book yayınlamıştı Kubo. Birtanesinde güç oranları filan vardı nette dolaşıyor bayadır. Ara ara yayınlıyor Kubo ama orada Haribel'i Vasto Lorde diye belirttiğini okumamıştım hiç herhangi bir sitede.

Tabi öyle yazıyorsa öyledir data book'u Kubo yazıyor sonuçta.

Yok hocam, mangahelpersta felan ufak tefek çeviriler vardı ama scanlation yok.
    Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  •  Bleach Manga (Anime için Spolier olabilir.)

@Rindaman

Hayır yok. Naruto geçen hafta çıkmayacağını yazmıştı. Oda ise hastaymış. Haftaya ise Bleach yok.

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • quote:

Bleach Manga (Anime için Spolier olabilir.)

@Rindaman

Hayır yok. Naruto geçen hafta çıkmayacağını yazmıştı. Oda ise hastaymış. Haftaya ise Bleach yok.

Sadece mangamı yoksa animelerde dahil mi ?

Manga için.

• 
Sayfa: önceki 327328329330331
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.