Şimdi Ara

Bleach Manga (Anime için Spolier olabilir.) (328. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.706
Cevap
37
Favori
425.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    teşekkürler, espadaları da vasto lorde sanıyordum ben yani türevleriymiş gibi düşünmüştüm espadaları.

Konuya gelirsek, bir vasto lorde'un insan dünyasında ne işi olabilir ki ayrıca tek başına bir quincynin o vasto lorde'u yenebiliceğini sanmıyorum ya da kaptan seviyesindeki bir shinigaminin. Masaki, Isshin ile beraber savaşmış olabilir vasto lorde'a karşı.

Edit: Aizen de bir nevi vasto lorde takımı kurmuştu tamam şimdi oldu. Arrancar + Hougyoku = Espada (Vasto Lorde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugetsuga -- 13 Mart 2013; 17:33:55 >

Bleach Manga (Anime için Spolier olabilir.)

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • @FGT
    Aizenin gerçek bir vasto lorde'u yönetmiş olma ihtimalini pek düşünemiyorum. Öyle olsaydı en başından yakalardı hepsini zaten üç beş bişeydi sayıları yani öyle söylenmemiş miydi. Ama geçenlerde Aizeni gösterdiğinde bişeyleri arıyolardı sanki, ya da yapmaya çalışıyolardı tam hatırlayamadım. Büyük olasılık Aizen gönderdi bu vasto lordeu gibi ama inanmak istemiyorum açıkçası Gerçi Aizen, Ichigoya bütün bu olanların tesadüf değil kendi planı olduğunu söylemişti. yani Ichigo Aizen tarafından hollowlaştırıldı diyebiliriz. Kubo çok fena oyun oynuyo şu an elindeki malzeme bol tabi.

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

Aizen yollamadı mı onu oraya?

Bleach Manga (Anime için Spolier olabilir.)

Sanmıyorum. Çünkü Aizen hala Hirako ve ekibini yakalayıp onları üzerinden deney yaparak sağlıklı veri elde etmeyi planlıyor. Geçen bölümde Aizen Gin ile Tousen'e nasıl gidiyor diye sorduğunda Tousen, birkaç hollowu hollowlaştırmayı başardık(arrancar muhabbeti) ancak insanlar veya shinigamiler üzerinde denemek için çok erken diyor. Aizen ise olsun böyle devam edelim öyle yada böyle bizim bu yaptıklarımız Hirakoları saklandığı yerden çıkaracaktır merak etme diyor.

Son bölümdeki hollowla bir ilgisi yok gibi görünüyor şimdilik.

''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''
    Sör Uzun Duncan ile Egg'in Westeros'taki maceralarını okumak istiyorsan TIKLA.
  • @Mugetsuga @Cypon

Bana deney sonucu yapılmış gibi geldi. Özellikle belden aşağısı gelişmemiş gibi. Eller ise Dead Space'deki yaratıklar gibi. Bu deneyi de Aizen'in yaptığını düşünüyorum. O yüzden bu arkadaşı görmek beni pek heyecanlandırmadı. Fakat Aizen'den bağımsız gelişiyorsa olay o zaman çok çok farklı bir boyutta olur işte. Fakat Aizen'in Ichigo hakkında söyledikleri, bir önceki bölümde Aizen'i görüşümüz ve gelişmemiş bir yaratığa benzemesi biraz bana Aizen'in parmağı varmış gibi geliyor.

-------

Isshin - Ryuuken - Masaki --> Ichigo - Uryu - Orihime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 13 Mart 2013; 18:06:54 >

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • Ben Aizen in gönderdiğini düşünmüyorum.Nel ile Nnoitranın geçmişini gösterirken Vaste Lorde aramaya gitmişlerdi ama bulamamışlardı.Burdan da bulamadığını varsayıyorum Aizen in
    Şimdiye kadar bir tane vasto gördük o da Ichigoydu. Bu gelişmemiş gibi duruyo evet ama belki gerçek hali budur Tabi Kubo bu yine son söz onda ama bence de Aizen bu tür bi vasto lorde yaratmış olamaz o zamanlar. Belki kendi hougyokusu ile yapmıştır bilemem ama yine de çok düşük bi ihtimal gibi geliyor bana. @Cypon'a katılıyorum. umarım Aizen yapmamıştır bu planı, çünkü olaylar uçar bu şekilde olursa

Ama bu seviye bir arrancar oluşturabiliyor ise ki bu kendi hougyokusu ile veya başka bir yöntemle yapıyor, niye o zaman Urahara'nın hougyokusuna ihtiyacı olsun? Bu olay Rukia'nın alıkonulmasından önce geçiyor haliyle Aizen daha sürekli başarısız olan deneyleri ile meşgul hougyoku yaratmak adına.. Kendisi Rukia'ya söylüyordu bunu. Deneyler sonunda üstün hollowlar oluşturabilmeyi başarmış ama bu kadar güçlü 5 hollow oluştursa zaten ortalığın anasını ağlatırdı.

''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''
  • arkadaşlar biraz tartışmanızın dışında bir soru olacak ama animeyi bitirmek üzereyim (362.bölümdeyim) bildiğiniz gibi 366 da bitiyor. acaba tam animenin bittiği yerden devam eden manga bölümü kaç söyleyebilcek var mı ? (alıntı alıp cevaplarsanız sevinirim)
    Eğer bu arkadaş deney ürünü değilde gerçek bir Vasto lorde olsa Masaki nasıl yensin bunu? Gerçi Isshin nasıl yenildi orası da ayrı tartışma konusu. Yoksa Masaki ile Isshin'in karşılaşmaları bu olaydan daha öncemi gerçekleşiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: I.P.Freely

arkadaşlar biraz tartışmanızın dışında bir soru olacak ama animeyi bitirmek üzereyim (362.bölümdeyim) bildiğiniz gibi 366 da bitiyor. acaba tam animenin bittiği yerden devam eden manga bölümü kaç söyleyebilcek var mı ? (alıntı alıp cevaplarsanız sevinirim)

366'yı izledikten sonra alttaki linkten başlayabilirsin.

www.mangavadisi.net
    mangavadisi.net - Bu web sitesi satılıktır! - Manga Kaynaklar ve Bilgiler.
    http://www.mangavadisi.net/hemenoku/Bleach/480

• Boynuzu kesip maskesini kırmıştır belki

Masaki'nin öldürdüğü o elbette. Ama işte saf Quincy olması ona ayrı bir güç seviyesi katıyor olabilir. Ayrıca hollow bizim bildiğimiz Hichigo kadar güçlü olmayabilir. Isshin birini kurtarmaya çalışırken darbe almış olabilir.

Kubo bu ne yapacağı belli olmuyor ki. Hatta belki bu hollow Urahara'nın işi bile çıkabilir.

• Çok kasıntı ama şunu söyleyebilirim ki ichigo'da gördüğünüz gerçek vasto lorde daha gelişmişi olamaz.Bleach'in filmi var orada da vasto lorde oluyor tam hallow görünümlü vasto lorde oluyor iyi bakın.

Fakat hoşuma gitmeyen bir nokta var zangetsu neden yağmurlu havayı sevmiyor ? Zor durumdada olsa yağmur var diye görevini yerine getirmeyecek mi ?

Başından beri herşeyin aizenin planı olduğu açıktı fakat vaste lorde olayı şahsen aklıma hiç gelmemişti yine her zamanki gibi bişeylerin peşinde aizen ama ne

Güzel bir bölümdü ama inşallah türk dizilerine bağlamaz umarım ishida uryuu ile ichigo kardeş çıkarsa hiç şaşırmam en azından kan bağı olayı açığa kavuşmuşken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkdexterness -- 13 Mart 2013; 18:32:09 >

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

Masaki'nin yendiği şey büyük ihtimalle bu diye düşünüyorum?
    Eğer bu arkadaş deney ürünü değilde gerçek bir Vasto lorde olsa Masaki nasıl yensin bunu? Gerçi Isshin nasıl yenildi orası da ayrı tartışma konusu. Yoksa Masaki ile Isshin'in karşılaşmaları bu olaydan daha öncemi gerçekleşiyor?

Isshin, bu vasto lorde ile savaşırken Masaki de olaya dahil olup, birlikte savaşmış olabilirler. Ama görünen o ki Isshin bu meretten kurtulmak için elinde ne var ne yok kullanıyor (bknz: yerde yatan Isshin Shiba) ve Masaki (güçlerini kaybetmemiş(?)) yerde yatan Isshinin yanına geliyor. Masakinin tek başına onu yendiğini sanmıyorum açıkçası. Belki de güç farkı vardır. bizim gördüğümüz Ichigonun vasto lorde halinden çok daha düşüktür. (Ichigo, vasto lorde quincy'ymiş aslında ) Masakinin de bildiği bişeyler var gibi görünüyo ama

Orijinalden alıntı: patatesli milkshake

arkadaşlar bleach in animeyi bitirdim ama en çok beğendiğim anime, mangada bi heyecan oluyor mu ? sizce animeyi mi bekliyim ? şuan naruto izliyorum 14.bölümdeiyim :D

Bnece kesinlikle mangadan devam etmelisin animenin çıkıp çıkmıacağı hiç belli dğeil eğer çıkcaksa bile bu sene olacağını sanmıyorum bence hiç bekleme başla mangaya zira çok öenmli şok edici gelişmeler oldu mangada bleachin en iyi arclarından biri bence

Ayrıca narutoda çok iyi bir seridir ondada işler bayağı bir heyecanlanmaya başladı ikisinede devam etmelisin

Orijinalden alıntı: patatesli milkshake

arkadaşlar bleach in animeyi bitirdim ama en çok beğendiğim anime, mangada bi heyecan oluyor mu ? sizce animeyi mi bekliyim ? şuan naruto izliyorum 14.bölümdeiyim :D

Hiç düşünme direk alttaki linke tıkla ve başla

www.mangavadisi.net
    mangavadisi.net - Bu web sitesi satılıktır! - Manga Kaynaklar ve Bilgiler.
    http://www.mangavadisi.net/hemenoku/Bleach/480

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkdexterness

Taşlar yerine oturmaya başlamış

Fakat hoşuma gitmeyen bir nokta var zangetsu neden yağmurlu havayı sevmiyor ? Zor durumdada olsa yağmur var diye görevini yerine getirmeyecek mi ?

Başından beri herşeyin aizenin planı olduğu açıktı fakat vaste lorde olayı şahsen aklıma hiç gelmemişti yine her zamanki gibi bişeylerin peşinde aizen ama ne

Güzel bir bölümdü ama inşallah türk dizilerine bağlamaz umarım ishida uryuu ile ichigo kardeş çıkarsa hiç şaşırmam en azından kan bağı olayı açığa kavuşmuşken

Ben icindeki hollow sevdigi icin yagmurlu havalari sevmedigini düşünüyorum.
    @mugetsuga ilk 4 espada da (bir ismi vardı ilk 4 tanenin) vasto lorde. Ulqiden emin dehilim ama haribel vadto lorde diye geciyor diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Those who stand at the top determine what's wrong and what's right!
    This very place is neutral ground!!!
    Justice will prevail, you say!? But of course it will!!
    Whoever wins this war...becomes justice!
  • @Darui
    Evet Harribel vasto lorde. evet ilk 3 ve ulqiye bişey deniyordu sanki çıkaramadım ben de.
    Sanki değişkenmiş gibi gösterdi bize Kubo vasto lordeların gücünü. Yani Harribele bakınca bi Ichigonun vasto lordeu değil. Bu yeni gelen saf kan bir vasto lordedur umarım. ortalık karışsın iyice

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugetsuga -- 13 Mart 2013; 18:56:18 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.