Bildirim
Bleach Manga (Anime için Spolier olabilir.) (327. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Vasto lorde yi gorunce derste ciglik attim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Benim aklıma geleni daha değişik bir biçimde doğrulayacak galiba Kubo -
quote:
Orijinalden alıntı: Cypon
Uzun zamandır bir Bleach bölümünde bu kadar gaza gelmemiştim.
Büyük ihtimalle serinin en başında Grand Fisher'ın yanına gittiği Vasto Lorde'lar ile bir bağlantı kuracak Kubo. Gelenin de ki olduğu açık zaten. Birkaç sayı önce Masaki'nin Isshin'i kurtardığını hatırlarsak, Masaki bu arkadaşı öldürecek. Ancak Masaki öldürür ise komple yok etmesi lazım Quincylik gereği. Peki nasıl bu eleman Ichigo'nun ruhuna aktarılacak?
Diğer yandan bölümlerin adının Everything but Rain olması da ayrı bir güzel. Çünkü Zangetsu'nun en çok nefret ettiği şeyin yağmur olduğunu biliyoruz. Masaki'nin ölümü de yağmurlu bir akşamda oldu. Bu olay da yağmurlu bir akşam da gerçekleşiyor.
Kubo'ya evlilik yaradı anlaşılan daha üretken olmuş.
Bir dakika şimdi Grand Fisher'ın Vasto Lorde'lere gittiğini söyledin. Hangi bölümde oldu okumam lazım.Söylemezsen olmaz şimdi. 1 gr bir şey hatırlayamadım böyle bir şey olduğuna dair
-
quote:
Orijinalden alıntı: Grace
quote:
Büyük ihtimalle serinin en başında Grand Fisher'ın yanına gittiği Vasto Lorde'lar ile bir bağlantı kuracak Kubo. Gelenin de ki olduğu açık zaten. Birkaç sayı önce Masaki'nin Isshin'i kurtardığını hatırlarsak, Masaki bu arkadaşı öldürecek. Ancak Masaki öldürür ise komple yok etmesi lazım Quincylik gereği. Peki nasıl bu eleman Ichigo'nun ruhuna aktarılacak?
Diğer yandan bölümlerin adının Everything but Rain olması da ayrı bir güzel. Çünkü Zangetsu'nun en çok nefret ettiği şeyin yağmur olduğunu biliyoruz. Masaki'nin ölümü de yağmurlu bir akşamda oldu. Bu olay da yağmurlu bir akşam da gerçekleşiyor.
Bir dakika şimdi Grand Fisher'ın Vasto Lorde'lere gittiğini söyledin. Hangi bölümde oldu okumam lazım.Söylemezsen olmaz şimdi. 1 gr bir şey hatırlayamadım böyle bir şey olduğuna dair
Mnagadan.
Animede birkaç tane daha gösteriyordu. Ama onla ilgili görsel bulamadım. Anime bölümünden bakılabilir.
Edit: Sekizinci bölümün başında gösteriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cypon -- 13 Mart 2013; 12:33:05 > -
-
-
kubo ya evlilik yaramıs arkadas.
bir kez daha evlensin manga iyice cosar -
quote:
quote:
quote:
Mnagadan.
Animede birkaç tane daha gösteriyordu. Ama onla ilgili görsel bulamadım. Anime bölümünden bakılabilir.
Hocam yanlışın olmasın, onlar Di Roy'la Aisslinger olmasın.
Ekleme: Bu Masaki Letzt Stil, Isshin Final Getsuga kullanıp güçlerini yitirmiş olmasınlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grace -- 13 Mart 2013; 13:16:50 > -
quote:
quote:
quote:
quote:
Mnagadan.
Hocam yanlışın olmasın, onlar Di Roy'la Aisslinger olmasın.
http://bleach.wikia.com/wiki/Di_Roy_Rinker
http://bleach.wikia.com/wiki/Aisslinger_Wernarr
Ekleme: Bu Masaki Letzt Stil, Isshin Final Getsuga kullanıp güçlerini yitirmiş olmasınlar.
Harbiden onlar yavOnca zaman Vasto Lorde diye düşünüyordum ben. Animedeki girişle birlikte.. Vay anasını sayın seyirciler..
Sağol düzelttiğin için..
Neyse demekki Kubo başka yere bağlayacak bu işi. Hadi bakalım. -
mangapanda çevirisinin doğru olduğunu varsayarsak;
quote:
Orijinalden alıntı: arseniCem
Yok olmasın öyle bir şey mümkünse. Naruto mu bu..Ichigo'nun denek olma muhabbeti vardı. Burada belki oraya çıkabilir. Ayrıca Urahara ile burada tanışacak sanırım Isshin.
-
@Cypon evet hikaye biraz narutoya kayıyor o şekilde ama taşlar yerine oturuyor bir yerde.. Tabiki bunun nedeni kutsal antrenmanın ne olduğunu bilmememizden. Ayrıca şu zangetsu yağmur muhabeti ve karşılaştığımız hollowun ichigonun tam hollow formuna çok benzemesi benim aklıma bu düşünceyi getiren diğer sebepler. Bir yandan ichigonun bir deney ürünü olması kubo standartlarında bile bir acımasızlık. Benim düşündüğüm bu teori biraz narutoya kayıyor evet
Isshin kaptankende süper bir karaktermiş. "Tuvaleti arıyordum" "Siz gidin yalnız işemek istiyorum"
Süper bölümdü yahu -
quote:
aynen katılıyorum benim de aklımdan bu geçti hollow ichigoya etki etmiştir mantıklı yani bu hollow da sıradan değil.
Ekleme: Isshin de harbiden karizma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydeprem -- 13 Mart 2013; 15:44:25 > -
quote:
Hollow yağmurda ortaya çıkmıyor mu?
dediğini tam anlayamasam da hollow yağmuru sevdiği için zangetsu yağmuru sevmiyorsa? -
vasto lorde abicim o soru; nasıl olduda o vasto lorde ichigo ya geçti "?" haftaya manga yok lanet olasıca, gidecek başka zaman mı bulamadın almanya ya?!!!!!
-
Alakasız olucak belki ama vasto lorde ile espada arasındaki fark nedir birisi açıklayabilir mi bunu bana?
Bölüm on numaraydı ayrıca. zangetsunun yağmurdan nefret etmesinin nedeni de bir nebze açığa çıktı. Kubo taşları yerine koymaya başladı yavaştan -
quote:
Orijinalden alıntı: Mugetsuga
Alakasız olucak belki ama vasto lorde ile espada arasındaki fark nedir birisi açıklayabilir mi bunu bana?
Bölüm on numaraydı ayrıca. zangetsunun yağmurdan nefret etmesinin nedeni de bir nebze açığa çıktı. Kubo taşları yerine koymaya başladı yavaştan
Vasto Lorde en güçlü menos grande sınıfı. Diğerleri Adjuchas ve Gillian. Espada ise Aizen'in hougyoku ile maskelerini kırdığı en güçlü 10 arrancar.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X