Şimdi Ara

Bleach Manga (Anime için Spolier olabilir.) (149. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.706
Cevap
37
Favori
426.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: ReaLizeyes!

448. sayı di mi güncel gençler? :D Fena gitmiyor gibi şimdilik umarım beklentileri karşılar. Muhteşem bir finalden sonra animeyi sürdürmek zor iş :).

449.
    "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • Vay be serinin haline bak. Okuyasım gelmiyor artık

DH Anime Çizim ve Tasarım Kulübü

MyAnimeList
  • Kaç haftadır bakmuyordum. Bu haftaki bölüme bakayım belki ilerlemiştir diye oturdum başına. Baktım hala kutuda tam kapatıyordum Innou'yi gördüm. Okuyasım geldi bayağı komediydi o bakışları felan. Bölümün yarısı Ichigoyla boşa gitti.

Düzeltme: Püfff yazıya bak. "bakmuyordum" ne la? Cümlelerin birbiriyle alakası yok. Utandım kendimden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baybars -- 3 Haziran 2011; 0:52:24 >
    complete

MyAnimeList
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthzgr

ichigo nun basına ne bela vericeklerini sasırdılar,kör oldu şimdide adam.bu arada şu gösterilmeyen shinigamiyi merak ediyorum

Orihime iyileştirir.

Orijinalden alıntı: fthzgr

ichigo nun basına ne bela vericeklerini sasırdılar,kör oldu şimdide adam.bu arada şu gösterilmeyen shinigamiyi merak ediyorum

ya rukia yada karin (ichigo nun kardeşi) bence

MyAnimeList
  • N'oldu ya? Power rangers gibi çıktı ichigo.

EDİT

Düşündüm de o kadar olmuş olabilir sonraki sayfaları okuyunca...

O değilde beni gafil avladı Kubo, boş bi umutla Rukia geri dönmüştür diye umutlanmıştım... :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mc_GayveR80 -- 16 Haziran 2011; 2:22:00 >
  • Bankaisiz ve shinigamisiz hatta kidousuz bir Bleach beni iyice sıkmaya başladı.
    Katen Kyoukotsu.

Başlangıçta hiç kimse gökte değildi.
    Ne sen, ne ben, ne de Tanrı.
    Ancak,gökyüzünün tahtındaki dayanılmaz boşluk son bulacak.
  • Ben,Gin olduğundan emindim ve sevinmiştim kendi kendime.Sonra da anlatılamaz bir hayal kırıklığı.

Orijinalden alıntı: Emrah D. Gültekin

Bankaisiz ve shinigamisiz hatta kidousuz bir Bleach beni iyice sıkmaya başladı.

Aynen valla. Bleach = Shinigami demektir. Vaizard gibi bir gurupta olabilir. Sonuçta 4-5 kişiler. Shinigamilere yardım ederler vs.
    Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • Fullbringer lar gidecekte ishin arc başlıycakta sonrasinda hell arc başlıycakta ohoo zaten şu sıra amaçsızca ilerliyor bitmez bu seri

Omai wa yowai... Naze yowai ka ? tarinai kara da, nikushumi ga.
    Orokanaru ototo yo.kono ore wo koroshitakuba, urame , nikume.Soshite , minikuku ikinobiru ga ii.
    Nigete...Nigete...Sei ni shinigamitsuku ga ii.Soshite,itsuka ore to onaji me o motte.
    Ore no mae ni koi
  • Hell arc yok arkadaşlar bence.Boşuna beklemeyin.Hell arc olacak dendi fakat o film içinmiş.

gölge çok haklısın yanlız rukia degil kimse ortada yok. adam koskaca aizeni harcadı bari bi teseküre gelin ulan

Omai wa yowai... Naze yowai ka ? tarinai kara da, nikushumi ga.
    Orokanaru ototo yo.kono ore wo koroshitakuba, urame , nikume.Soshite , minikuku ikinobiru ga ii.
    Nigete...Nigete...Sei ni shinigamitsuku ga ii.Soshite,itsuka ore to onaji me o motte.
    Ore no mae ni koi
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.