Şimdi Ara

Bleach Manga (Anime için Spolier olabilir.) (151. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.706
Cevap
37
Favori
426.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Giriş
  • fiiler a saçmalık diyebilirsin o kişisel görüşündür ben orda saçmalığı sürekli güncele yetişiyim herkesle beraber yorum yazıyım diyen kişilere söyledim arkadaş belki böyledir belki değildir sadece uyardım dikkatli okursan anlarsın

ayrıca tekrar diyorum fiiler ı kötü gören çoğu seriyi baştan kaybeder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasdacik -- 13 Temmuz 2011; 20:58:33 >

Uyuyan höyük krallarından prensesler kaçırdım. Trebon kasabasını yakıp kül ettim. Felurian’la bir gece geçirdim ve hem canıma hem de aklıma mukayyet olabildim. Çoğu insanın kabul edildiğinden daha küçük bir yaşta Üniversite’den atıldım. Başkalarının gündüz gözüyle ağızlarına almaktan bile korktukları yollardan ay ışığı altında geçtim. Tanrılarla konuştum, kadınlar sevdim ve ozanları ağlatan şarkılar yazdım.
  • Vay adi Ginjo

Orijinalden alıntı: dasdacik

burası manga bölümü mangada fiiler olmaz bir dahakine anime bölümüne yaz soruna gelince

daha geçenlerde fiiler konusu açılmıştı oraya fiiler ın ney olduğunu bildiğim kadarıyla açıkladım ordan okursan daha iyi anlarsın fiiler lar vakit kaybı değildir sadece senaryoya katkısı olmaz daha çok aksiyon var yani ama hemen güncele yetişiyim herkesle konuşuyim gibi bir ''saçmalık'' içindeysen geç derim

Biraz geç olmuş ama bana kalırsa mangada ilerleyişine bakıp da ''filler'' diyebilmemiz gayet doğal

Aizen arc ile iyice batan serinin zaman atlaması sonunda yükselmesini bekliodum ama hiç de öle bişey olmadı. Aksine daha da kötüye gitti. Hele ki Ichigo'nun bir anda ''keserim lan hepinizi'' demesi apayrı bir saçmalık. Ulquiorra beni öldür intikamını al dediğinde hayır yapamam senin bir elin yok benimkini de kes diyen bir adamdan ne hallere geldi. Fullbring muhabbeti ise Shinigami olayıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan birşey.

Bu zamana kadar duyulmamış bir olay pat diye ana konu oldu. Aynısı Vaizardlarda da olmuştu ancak arka plan iyi oturtulmuştu yine de. Şimdi ise...

Neyse.. Umarım tez zamanda düzelir seri de eskiden olduğu gibi heyecan içinde okurum. Bölüm için ise.. Nedense beklediğim şey oldu diyebilirim. Ancak şu var. İshida yaralandığında gördüğü kişi tsukushima değil miydi.. Ben öyle hatırlıyorum.

Bu arada bana kalırsa bir sonraki sayıda Ginjo shinigami olacak. Kılıcını kalbine sapladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cypon -- 27 Temmuz 2011; 20:20:30 >

''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''
    Sör Uzun Duncan ile Egg'in Westeros'taki maceralarını okumak istiyorsan TIKLA.
  • evet öyleydi ama o zaman ginjo ile müttefikdi belliki bişiler oldu

Yalnız aksi gibi Urahara, İsshin ve yüzü gösterilmeyen shinigami kaç bölümdür gelmedi gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöLGe_TeaM

Bölüm kesinlikle harikaydı Sadece bleach içinde deil üç büyüklerin hepsi bu hafta costurdu

hocam 3 shounenide izliyomusun çok vakit değilmi yav tamam 1 shounen izlenirde en kötü çok seversin diğerine bakarsın 3 ne birden bakınca çok vakit gitmiş oluyo uzun güzel serilerde var 100 bölümlük felan

quote:

Bölüm kesinlikle harikaydı Sadece bleach içinde deil üç büyüklerin hepsi bu hafta costurdu

hocam 3 shounenide izliyomusun çok vakit değilmi yav tamam 1 shounen izlenirde en kötü çok seversin diğerine bakarsın 3 ne birden bakınca çok vakit gitmiş oluyo uzun güzel serilerde var 100 bölümlük felan

ya tevfik ben 4 tane haftalık takip ediyorum 3 taneside yarıda güncele gelmedim var sen düşün halimi

DH Anime Çizim ve Tasarım Kulübü

MyAnimeList
  • bana garip geliyo 1 den fazla seriye birden bakmak bitirmeden diğerine asla geçemem ongoing serilerdede aynı gün izlemiyorum genelde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasdacik -- 28 Temmuz 2011; 9:55:04 >

Orijinalden alıntı: thend

quote:

quote:

ya tevfik ben 4 tane haftalık takip ediyorum 3 taneside yarıda güncele gelmedim var sen düşün halimi

Benim 10 taneye yakın haftalık 2 tanede aylık var takip ettigim
  • 1,5 aydır biriktiriyordum daha yeni okudumda manganın başından beri hiç sevmediğim ichigoya ilk defa sempati duydum yaw o kadar uğraştıktan sonra bütün ailesi ve arkadaşlarının ona kötü adammış gibi davranması felan baya güzel olmuş

Yanlız seri çok alakasız yerlere gitti durduk yere sırf önceden gösterdikleri gizemleri (ichigonun ve ishidanın babası vs.) açıklamak için böyle alakasız bir şekilde devam etmeleride üzmedi değil birde tabi bu kadar zaman sonra hala kyorakunun bankaisini görememek içimde bir yara olarak kaldı

Orijinalden alıntı: Flara

İki resim paylaşayım da bu haftadan spoilerlı spoilerlı moraliniz yerine gelsin.

ehh sonunda glebildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihonto -- 3 Ağustos 2011; 17:17:14 >
  • peff.. Trolling Master Kubo Tite.. Bunu hep yapıyor bu adam ya.. Seriyi düzelteceği filan yok bence. Fan service yapimm de iki üç reytingim artsın diye gösterdi Urahara ile Isshin'in yanındaki shinigamiyi. Madem bu adam böyle güçlenecekti neden en baştan bunu yapmazlar fullbringçi abileri gösterdi sırf biraz zaman kazanayım diye. Aynısını espadalar için de yapmıştı. Aizen çıkıp artık işime yaramazsınız dediğinde. Yazık ya nerden nereye geldi seri.

Not olarak Ichigo'nun yeni hali de ayrı bir karizma hakkını yememek lazım.

''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

peff.. Trolling Master Kubo Tite.. Bunu hep yapıyor bu adam ya.. Seriyi düzelteceği filan yok bence. Fan service yapimm de iki üç reytingim artsın diye gösterdi Urahara ile Isshin'in yanındaki shinigamiyi. Madem bu adam böyle güçlenecekti neden en baştan bunu yapmazlar fullbringçi abileri gösterdi sırf biraz zaman kazanayım diye. Aynısını espadalar için de yapmıştı. Aizen çıkıp artık işime yaramazsınız dediğinde. Yazık ya nerden nereye geldi seri.

Rukia'yı tanıyamadın mı bana mı öyle geliyor?

Orijinalden alıntı: Flara

quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

peff.. Trolling Master Kubo Tite.. Bunu hep yapıyor bu adam ya.. Seriyi düzelteceği filan yok bence. Fan service yapimm de iki üç reytingim artsın diye gösterdi Urahara ile Isshin'in yanındaki shinigamiyi. Madem bu adam böyle güçlenecekti neden en baştan bunu yapmazlar fullbringçi abileri gösterdi sırf biraz zaman kazanayım diye. Aynısını espadalar için de yapmıştı. Aizen çıkıp artık işime yaramazsınız dediğinde. Yazık ya nerden nereye geldi seri.

Rukia'yı tanıyamadın mı bana mı öyle geliyor?

Spoiler olmasın dedim başta sonlara doğru istemsiz vazgeçmişim.

Ayrıca resmi olarak 13.bölüm teğmeni olmuş hanfendi. Ulan Kubo şu Aizen savaşında SoiFon ile yardımcısını, Ukitake'yi, Hinamori'yi, Hiyori'yi öldürsen üstüne diğer kaptanlarla teğmenleri arada bir iki Vizard'ı da yaralasan ne güzel olacaktı. Teğmenler kaptan olur onların yerine de birsürü yeni shinigami çizerdin. İşin kolayına kaçtın hep

Bu arada Hollow Ichigo'ya ne oldu acep. Final Getsuga'da yok olup gitmemiştir umarım. Aslında içindeki uyuyan hollow gücü, fullbring ile Ginjo'ya geçse, sonra da Ginjo kontrol edemeyip bedenini Hollowa kaptırsa.. Esas elemana gidenken arada onu da pataklasa Ichigo ne güzel olur

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.