Şimdi Ara

Bleach Manga (Anime için Spolier olabilir.) (150. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.706
Cevap
37
Favori
426.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Giriş
  • Ne yazıkki bir ilerleme yok.. Hee bi Ichigo yeni Grey Ranger oldu o kadar.. O kadar güzel bir hikaye ile başlayan Bleach serisinin geldiği yere bak ya.. Utanma da yok ki herifte bir iki ay ara ver düzelt birşeyleri..

''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''
    Sör Uzun Duncan ile Egg'in Westeros'taki maceralarını okumak istiyorsan TIKLA.
  • Bu hafta çıkan bölüm kabus gibiydi. Kubo çaresizliği çok iyi işlemiş, bir garip oldum okuyunca.
    "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • umarım konu farklı yönlere işler iş içinde iş çıkar yoksa bu fullbringcilerden bi cacık çıkmaz.
    Katen Kyoukotsu.

Başlangıçta hiç kimse gökte değildi.
    Ne sen, ne ben, ne de Tanrı.
    Ancak,gökyüzünün tahtındaki dayanılmaz boşluk son bulacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lasts0ul

En son kasetin icindeydiler okudugumda. bi ilerleme, düzelme varmı varsa devam edicem

gölge çok haklısın yanlız rukia degil kimse ortada yok. adam koskaca aizeni harcadı bari bi teseküre gelin ulan

Hakkaten la bide şu mesele var; Bi Allah' ın kulu eywallah bile demedi elemana
  • asıl mesele şu ayağı görülen eleman kim. Ben 0. Takımdan bi eleman diyorum. Ayrıca merak ettiğim konu ginjo ne zaman shinigami moduna girecek. Tüm genel beni sıkıyo. Matematik formülü konusu gibi ıyyy
    Katen Kyoukotsu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emrah D. Gültekin

asıl mesele şu ayağı görülen eleman kim. Ben 0. Takımdan bi eleman diyorum. Ayrıca merak ettiğim konu ginjo ne zaman shinigami moduna girecek. Tüm genel beni sıkıyo. Matematik formülü konusu gibi ıyyy

bana o bacaksız rukia gibi geldi ama herkes olabilir

DH Anime Çizim ve Tasarım Kulübü

MyAnimeList
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrah D. Gültekin
    asıl mesele şu ayağı görülen eleman kim. Ben 0. Takımdan bi eleman diyorum. Ayrıca merak ettiğim konu ginjo ne zaman shinigami moduna girecek. Tüm genel beni sıkıyo. Matematik formülü konusu gibi ıyyy

Sanmıyorum 0. takımdan oldugunu. yüksek ihtimal karindir

bu arada yuzununda shinigami olduguna inanmaya başladım artık

Omai wa yowai... Naze yowai ka ? tarinai kara da, nikushumi ga.
    Orokanaru ototo yo.kono ore wo koroshitakuba, urame , nikume.Soshite , minikuku ikinobiru ga ii.
    Nigete...Nigete...Sei ni shinigamitsuku ga ii.Soshite,itsuka ore to onaji me o motte.
    Ore no mae ni koi
  • Ben hala Grimmjow - Neliel - Kensei ve Mashiro'yu merak ediyorum Grimmjow Nnoitra'nın darbesi ile yığılmıştı. Neliel de Nnoitra'yı haklarken eski haline döndü kayalığın orda kaldı. Mashiro sağlam bi tane yedi yerde yatıyodu Kensei bankai açtı adam ortadan yok oldu

Orijinalden alıntı: Infection

Ben hala Grimmjow - Neliel - Kensei ve Mashiro'yu merak ediyorum Grimmjow Nnoitra'nın darbesi ile yığılmıştı. Neliel de Nnoitra'yı haklarken eski haline döndü kayalığın orda kaldı. Mashiro sağlam bi tane yedi yerde yatıyodu Kensei bankai açtı adam ortadan yok oldu

aynen kayıp onlar ama shinigami güçlerini geri almadan onları göremeyiz diye düşünüyorum, ayrıca mangada işin rengi değişti ichigo tsukishima yı yerdi ama gel görki tüm sevdikleri tanıdıkları ona karşı duracak çünkü tsukishima kendi tarafına çekti hepsini ki karin daha yeni shinigami birde bankai açmışsa gör o zaman işin rengini fakat tam ortasındayken urahara ve isshin olaya girecek gibi

MyAnimeList
  • Arrancar Arc bittiği için göreceğimizi sanmıyorum. Belki Kensei ve Mashiro'yu görebiliriz tabi çizer Vaizard'ları olaya dahil ederse. Açıkcası Vaizard'ların olmasını isterim. Shinji - Hiyori kapışması şu sayfalara bedel bence

edit: bölümü okudumda
    karin in shinigami olduğu hangi bölümde yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasdacik -- 7 Temmuz 2011; 14:50:37 >

Orijinalden alıntı: dasdacik

@thend ben spoiler yedim başkaları yemesin o shinigami kısmını spoiler a alırmısın hocam

o kadar bir spoiler verdiğimi sanmıyorum ki zaten tsukishima geçen mangada kendi tarafına almıştı hepsini onu geçtim yeni bölümler başlayınca zaten şak diye karini shinigami yaptılar ve zaten manga bölümündeyiz ve son yorumları manganın çıktığını bildiğin halde okuyorsun bence bir sorun yok hocam

MyAnimeList
  • yeni eleman çabuk gidiciYDIKI çado ve orihime olaya karışınca paçayı yırtti bence. bu herifden boss olmayacağı belli oldu. Olay başka yönlere kayacak bence. Kilit adamlar isshin urahara ve pabucu görünen shinigami :D inşallahda öyle olur yoksa sıkmaya başladı yavaş yavaş
    Katen Kyoukotsu.

• Bana bleach konsept değiştirmiş gibi geliyor, sanırım Kubo kılıç dövüşlerinden sıkıldı, One Piece gibi ilginç teknikler kullanan karakterle dolacak manga. Umarım Kubo iyi bağlar olayı yoksa çok hayran kaybedecek demektir.
    Bu arada Tsukishima'yı sırf ismi için main boss yapmazdım ben Yeteneği tehlikeli de olsa bir boss karizması göremiyorum ben. Ulaşılması fazla kolay biri, her yerden çıkıyor burnu.
    Şu Urahara ve Isshin'ın gizli adamını görene kadar birşey dememek lazım ama durup da Rukia'yı getirdilerse ben bu mangayı okumam arkadaş Beklenmedik adam istiyoruz 30 bölümdür ayak gösteriyorlar bize

Orijinalden alıntı: windsurf

Bana bleach konsept değiştirmiş gibi geliyor, sanırım Kubo kılıç dövüşlerinden sıkıldı, One Piece gibi ilginç teknikler kullanan karakterle dolacak manga. Umarım Kubo iyi bağlar olayı yoksa çok hayran kaybedecek demektir.
    Bu arada Tsukishima'yı sırf ismi için main boss yapmazdım ben Yeteneği tehlikeli de olsa bir boss karizması göremiyorum ben. Ulaşılması fazla kolay biri, her yerden çıkıyor burnu.
    Şu Urahara ve Isshin'ın gizli adamını görene kadar birşey dememek lazım ama durup da Rukia'yı getirdilerse ben bu mangayı okumam arkadaş Beklenmedik adam istiyoruz 30 bölümdür ayak gösteriyorlar bize

Kılıçtan sıkılma gibi bir durum yok. Aizen öldükten ve bir zaman atlaması olacağı sırada Kubo bir açıklama yaptı, yeni sezonlarda kılıç dövüşlerine daha çok estetik katacağına dair. Bunu da az çok görüyoruz aslında, Ichi getsuga fırlatıp durmuyor, değişik bir kostümü ve kılıcı var. Ama bu durumun geçici olduğunu düşünüyorum, yani daha da gelişecektir.

Tsu konusuna gelirsek, son bölümün adına gelirsek " Bağların kopması 1 " diye geçiyor, Aizen arc'ı hatırlarsanız "İlahin öldürülmesi .." diye gidiyordu. Yani bu arc'n da sonuna geldik. Bir kaç ay sonra görürüz neler olduğunu
    "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • son bölümler harbiden can sıktı. dövüşlere hızlı girmelerine rağmen. ortalık karakter gölüne döndü. temizlik şart... ichigo ya seviye atlatacaklar tekrar galiba :D

şaka maka dedim savaş olcakda adamın özelliğini öğrendik bi tek haftaya artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasdacik -- 13 Temmuz 2011; 17:57:48 >
  • selam arkadaşlar ben bleach yeni başladım 67 deyim ama bi sorum olacak filler bölümleri atlasam bi sorun olurmu bişe kaçırırmıyım forumdan bakdım filler bölümler 64/108 arası umararım anlata bildim ne demek istedigimi

Uyuyan höyük krallarından prensesler kaçırdım. Trebon kasabasını yakıp kül ettim. Felurian’la bir gece geçirdim ve hem canıma hem de aklıma mukayyet olabildim. Çoğu insanın kabul edildiğinden daha küçük bir yaşta Üniversite’den atıldım. Başkalarının gündüz gözüyle ağızlarına almaktan bile korktukları yollardan ay ışığı altında geçtim. Tanrılarla konuştum, kadınlar sevdim ve ozanları ağlatan şarkılar yazdım.
  • burası manga bölümü mangada fiiler olmaz bir dahakine anime bölümüne yaz soruna gelince

daha geçenlerde fiiler konusu açılmıştı oraya fiiler ın ney olduğunu bildiğim kadarıyla açıkladım ordan okursan daha iyi anlarsın fiiler lar vakit kaybı değildir sadece senaryoya katkısı olmaz daha çok aksiyon var yani ama hemen güncele yetişiyim herkesle konuşuyim gibi bir ''saçmalık'' içindeysen geç derim

Orijinalden alıntı: dasdacik

burası manga bölümü mangada fiiler olmaz bir dahakine anime bölümüne yaz soruna gelince

daha geçenlerde fiiler konusu açılmıştı oraya fiiler ın ney olduğunu bildiğim kadarıyla açıkladım ordan okursan daha iyi anlarsın fiiler lar vakit kaybı değildir sadece senaryoya katkısı olmaz daha çok aksiyon var yani ama hemen güncele yetişiyim herkesle konuşuyim gibi bir ''saçmalık'' içindeysen geç derim

neyine saçmalık dediysen gayette gereksiz filler, izlemenin açıkçası hiçbir mantığı yoktur bence vakit öldürmek için izleyebilirsin filler bölümleri atla geç bir kaybın olmaz

MyAnimeList
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.