Şimdi Ara

Blader Nasıl bir Chardır Auto cad ve Warrior_Angel sizleri bekliyorum XD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta okundugu gibi nasıl charlardır kasması diğerlerine nitekim ne kadar zordur bunları öğrenmek istedim ve Açmam için bi sebep varmı

• onları bekliyorsan neden özellerine yazmıyorsun ?

oyunda 1h warriordan sonra en yüksek defans a sahip olan En zor yatan char ( 1h warrior un defansı bladerdan yüksektir ! ) agroo su olmadıgı için Tank görevi görmez ama Tanktır.
    En çok zorlanacagı char wizard ve roguedir .
  • Pt içinde olmak dışında one hand sworddan sonra en zor kasılan builddir hele birde farm içine girdi mi ölüm desek yeridir sadece elle kasan insanları ölünce müzeye koyuyorlar diye duydum en azından her build blader buildine dalmaya çekinir çünkü yatır-batır veya combo tipi vuruşları olsun ayrıyetten elindeki kalkanı olsun ve birde üstü sox tipi birşey oldu mu yanından geçmeye yürek ister ama kasmanı tavsiye ederim

Not: Elle kasacaksan peygamber sabrı olması lazım ama botla fazla bişey hissetmezsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: FeteLin0

onları bekliyorsan neden özellerine yazmıyorsun ?

oyunda 1h warriordan sonra en yüksek defans a sahip olan En zor yatan char ( 1h warrior un defansı bladerdan yüksektir ! ) agroo su olmadıgı için Tank görevi görmez ama Tanktır.
    En çok zorlanacagı char wizard ve roguedir .

Arkadaşım sadece onları beklemiyorum bilgisi olan herkese açığım ama onların 90 bladerları ve tecrübeleri olduğu için birde onlardan duymak istedim sadece cevap yazmışsın sanada teşekkürler
  • Ong farmla 500k civarı sp kas ilerde rahat edersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: sHoRT_DaGGeR

Pt içinde olmak dışında one hand sworddan sonra en zor kasılan builddir hele birde farm içine girdi mi ölüm desek yeridir sadece elle kasan insanları ölünce müzeye koyuyorlar diye duydum en azından her build blader buildine dalmaya çekinir çünkü yatır-batır veya combo tipi vuruşları olsun ayrıyetten elindeki kalkanı olsun ve birde üstü sox tipi birşey oldu mu yanından geçmeye yürek ister ama kasmanı tavsiye ederim

Not: Elle kasacaksan peygamber sabrı olması lazım ama botla fazla bişey hissetmezsin

Alakası yok...Günümüzde artık bot,plvl diye birşey var...Yani artık zor kasılıyor mantığı bitti...Sadece iş paraya bakar,parası olan,çok kısa sürede bir blader kasabilir...

• up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bak şunu söyliyim .. warrior - cleric, iyi çar.. hem pvp de hem toplu savaşlarda.. blader ondan hızlı kasar tek avantajı o.

şunuda söyliym: aynı şartlarda ( full +5 set - silah, full blue, full farm ,90lv ) vs sinde kazanan blader olur.. warrior tmm defansı falan war ama 45 saniye sonrasıda var bunun 45 sn boyunca adamı oyalamaktan başka birşey yapamassın. paso yatır batır yapacan edicen , ölmiyceksin yani.. ama 45 sn sonunda bide zehir yedirdinmi adama yerden kalkamaz.. tabi warrior crit wurduğu zaman karşısında adam bırakmıyor o ayrı..

ben kolay kolay build beğenmem yani diyelim vs yapyorum kaşrıma glaiver geliyo, kesiyorum.. ss spear geliyo kesiyorm bow geliyo kesiyorum . Nedense benim gözüme blader ve warrior-cleric çarlar hariç hepsi eziq geliyor. yanlış anlamasın kimse . tüm çarların avantajları ve dezavantajları ağırlık basarken, warrior-cleric ile blader çarlar dengeli. ( attack - defans ) ben bu oyunu blader çardan başka çarla oynayamam mesela.. örneğin arada bi kardeşimin 42 lvl elinde 42sos +5 glaive i olan glaiver ına girerim, evente girerim.. oynarım. tamam iyi güzel kesiyorda, abi 2 kişinin arasına gözüm kapalı giremiyorum.. vs de her vuruşta , nolur bu stun olsun, nolr bu geri sektirsin diye yalvararak oynıyorm.. abi blader öyle değil.. girioyum evente, kesiyorz yaratıkları kapı açıldığı gibi önce ben fırlıyorum içeri rahat 3-4 kişi tepemde oluyor. biriyle vs yaparken diğerlerini görmezden geliyorum, oyalıyorm , pt 'mdekiler onları kesiyor..

elinde +7 olanlar dışında hiçbir çarın beni kolay kolay yatıramıycağınıda söyliyim ( CH ) hatta imkansız diyebilirim. serverdan gören bilen varsa şahit olur buraya.. her gece 23:00 - 04:00 arası dw south gate deyim :))

hele bide cleric bi arkadaşım varsa party de, isterse eldorado vs Warrior_Hero olsun :))

benim fikrim: bu oyundaki en iyi build blader ile warrior-cleric... gerisi fıs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 18 Ekim 2008; 19:29:14 >

• quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

bak şunu söyliyim .. warrior - cleric, iyi çar.. hem pvp de hem toplu savaşlarda.. blader ondan hızlı kasar tek avantajı o.

şunuda söyliym: aynı şartlarda ( full +5 set - silah, full blue, full farm ,90lv ) vs sinde kazanan blader olur.. warrior tmm defansı falan war ama 45 saniye sonrasıda var bunun 45 sn boyunca adamı oyalamaktan başka birşey yapamassın. paso yatır batır yapacan edicen , ölmiyceksin yani.. ama 45 sn sonunda bide zehir yedirdinmi adama yerden kalkamaz.. tabi warrior crit wurduğu zaman karşısında adam bırakmıyor o ayrı..

ben kolay kolay build beğenmem yani diyelim vs yapyorum kaşrıma glaiver geliyo, kesiyorum.. ss spear geliyo kesiyorm bow geliyo kesiyorum . Nedense benim gözüme blader ve warrior-cleric çarlar hariç hepsi eziq geliyor. yanlış anlamasın kimse . tüm çarların avantajları ve dezavantajları ağırlık basarken, warrior-cleric ile blader çarlar dengeli. ( attack - defans ) ben bu oyunu blader çardan başka çarla oynayamam mesela.. örneğin arada bi kardeşimin 42 lvl elinde 42sos +5 glaive i olan glaiver ına girerim, evente girerim.. oynarım. tamam iyi güzel kesiyorda, abi 2 kişinin arasına gözüm kapalı giremiyorum.. vs de her vuruşta , nolur bu stun olsun, nolr bu geri sektirsin diye yalvararak oynıyorm.. abi blader öyle değil.. girioyum evente, kesiyorz yaratıkları kapı açıldığı gibi önce ben fırlıyorum içeri rahat 3-4 kişi tepemde oluyor. biriyle vs yaparken diğerlerini görmezden geliyorum, oyalıyorm , pt 'mdekiler onları kesiyor..

elinde +7 olanlar dışında hiçbir çarın beni kolay kolay yatıramıycağınıda söyliyim ( CH ) hatta imkansız diyebilirim. serverdan gören bilen varsa şahit olur buraya.. her gece 23:00 - 04:00 arası dw south gate deyim :))

hele bide cleric bi arkadaşım varsa party de, isterse eldorado vs Warrior_Hero olsun :))

benim fikrim: bu oyundaki en iyi build blader ile warrior-cleric... gerisi fıs

Soloda blader daha seridir...Ama warrior bir eudur ve pt sistemini yakaladığı zaman uçar gider...

• Öncelikle iyi akşamler dilerim ;

- Bir blader olarak sana ilk önce şunu söyliyeyim. Blader bana göre bir Tank'tır. Bugün Melih ile msn'den konuşurken ona şu örneği verdim, 1h Warrior ile 5-6 kişinin arasında dalamazsın, Ha dalarsın birini kesersin ama ölürsün ne kadar Buff olursa olsun. Ama Blader ile 5-6 kişi arasında daldığın zaman samimi söylüyorum ölmezsin, Aslında ölmezsin diye bir kaide yok 1h Warrior 2.dk dayanabildiyse Sen Blader ile orada en az 10 dk dayanbilirsin. Blader ile kafana takılanlara cevap olarak söyliyeceklerim şunlar ;

BUİLD :

* 90 Bicheon
    * 90 Fire
    * 90 Lightning
    * 30 Cold

İTEMLER :

- Bu konu çok önemlidir, Heleki bir Blader için daha bir önem taşır. Eğer gerçekten Blader ile 5-6 kişi arasına dalabilmek istiyorsan en az +4 olacak. Ama tavsiyem ki maddi imkanlar yetiyor ise +5 olması kanaatindeyim. Bazıları der Bladerlar'ın öldürmeye gücü yoktur sağlamdır yatmaz ama öldüremez diyenler var. Ama Elindeki item tavsiyem (+7) +5 in üstünde olduğu zaman ve buna dikkat '' Blade'nin Crit en az 10 diyorum ama Üstü herzaman iyidir. Acc'lere gelince Takılar kesinlikle önemlidir. +5 olacak en az ve önemli bir nokta daha var ki Blue'ları basılı olan bütün Blue'lar (+100 ) olacak. Bana göre aşşağısı kurtarmaz. İtem konusunda diyeceklerim bunlar. Gelelim Skillere ;

SKİLLER :

- Başlamadan önce şunu belirteyim Bazı buildler vardı her skill'i açmalısın demez açılmasını gerek görmeyen skiller vardır. Ama bu blader için geçerli değildir. Bir Blader'da Skill ağacındaki bütün Skiller açık olmalı ve hepsi '' MAX '' olamlıdır. Yani başka bir değişle '' Bicheon '' komple açık olacak çünkü Blader bütün hepsini kullanıyor. Kullanmaz demeyin gerçekten kullanılıyor. Tavsiyem Charı ilk açtığınızda Farmınızı yapın bitirin. Tavsiyem Ong Farmdır. ( bu konuda şanslısınız çünkü 2006 da bizim zamanımızda Ong denen melet yoktu ) Neyse devam edelim Dediğim gibi o açılma zbu açılacak diye bir kural yoktur Blader charda Bicheon komple açılacaktır. Fire & Light & Cold zaten biliniyor.

NOT : Sana birde başımdan geçen bir olayı anlatıyım. Bir gece Event'tayım benim serverda mevzulu olduğum elemanlardan biri karşı takıma düşmüş nicki ise '' Alain2 '' bu adam önceden KUWAİT te idi. neyse onunla olan mevzumuz Thief iken gurupça bunu yakalamıştık ve son hamle vuruşunu bana bıraktılar bunu ben kesmiştim o günden beri global den tut türklere din'e küfüre kadar herşey vardır. Neyse bu karşı takımdaydı Buffları aldık ilerliyoruz ne olduysa anlamadım millet odada savaşırken ben koridorda bekliyorum içerdeki Flag'ı koruyorum. Baktım karşımda Alain2 hiç vakit kaybetmeden saldırdık birbirimize kapışıyoruz, hiç anlamadım ne olduysa yatırma skilli ile 90 Lv. o Warrior'a 17k Crit verdim. Devamında iki batırma ile biri 7k diğeri ise 6k verdim onu orda kestim ve gelenler şaşırdı o Crit'i öyle sağlam iteme sahip kimse yeemdi bende anlamadım nasıl verdim. ama yedi onu içine bir daha ne global nede başka bir olay o günden beri görmem onu. Yani diyeceklerim bunlar.

- Blade gerçekten '' Sağlam, Zevkli, Heyecanlı, Bir deyişle ( ölümsüz ) ve bir okadarda karizma '' bir Chardır. Tavsiyem bunlar teşekkürler iyi forumlar dilerim.

Son NOT : Şu zamana kadar bir çok Build ile PvP yaptım ama '' Warrior '' ile kapıştığım kadar hiç bir chardan zevk almadım. Gerçekten Blade vs Warrior kapışması süper oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Messerschmitt BF109 -- 18 Ekim 2008; 20:47:05 >

• pvp olarak düşünüyorsan sakın ama sakın light 90 yapmak gibi bir hata yapma gerisini anlatmışlar ztn
  • Arkadaşlar bu light hızlı koşmaktan ve o ileriye kayma hareketi yapmaktan başka ne sağlıyor? Yani küçümsüyormuşum gibi yazdım farkındayım ama öğrenmek için soruyorum, gerçekten. Yani atak mı veriyor defans mı?
    Bir de blader coldu 90 yapsa daha iyi olmaz mı? Hani çok çok zor ölür herhalde, o bakımdan. Tabi bir str charın mp'sini snow shield ne kadar zorlar onu bilmiyorum.
  • Parry ratio ve Mag. damage yemei azaltan skiller var. Str için Parry ratio önemlidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

Parry ratio ve Mag. damage yemei azaltan skiller var. Str için Parry ratio önemlidir.

Kim için önemsizdir ki...
  • sırf pvp için diosan cold 90 yap
  • Cevaplarınız için Teşekkür ederim arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: GeceMavisi18

Cevaplarınız için Teşekkür ederim arkadaşlar

Ben teşekkür edeim, yardımcı olabildiysem
  • Auto Card Güzel Anlatmıssın :)

Valla Bende Salıdan İtibaren SATURN de Kasacagım :)

Sp Farm Yaptıracagım Bir Arkadas Daha Var Onunla Beraber Takılayım Bari :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

güzel anlatmışsın fakat kazanan blader olur dersen yanlış olur. Sana neptunede kanıtlayabilirim. Dediğin gibi critlerle bladerin işi biter vede aynı şartlarda oluyosa da 45 sn içinde warrior yeterince crit atar diye düşünüyorm.

ayrıca düşüncen çok yanlış blader-warrior en iyisi diyosun ama binlerce insan warrior/cleric veya blader dışında karakter kullanıyo. yanlış anlamayın ama bi akıllı senmisin ya da bu insanlar mı aptal?

burda seni bozmak gibi bi amacım yok belki benm belki senin belki başkasının eksiği warsa birbirimize yardımcı olalım. tartışalım.

Teşekkürler..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.