inderebilen ve ya oynayabilen birileri var mı acaba ?
valla global sürümünün akıbeti ne oldu ben şahsen ben bilmiyorum ama yıllar yıllar önce çıkacak diye bekliyorduk halaa çıkacakta biz oynayabileceğiz.. tabii bildiğim kadarıyla kore serverı oynanıyor
quote:
Orijinalden alıntı: pacaveli
valla global sürümünün akıbeti ne oldu ben şahsen ben bilmiyorum ama yıllar yıllar önce çıkacak diye bekliyorduk halaa çıkacakta biz oynayabileceğiz.. tabii bildiğim kadarıyla kore serverı oynanıyor
kore oynanıyor gibi hep videolar var ama kore serverina uye olmak çok zor
Çin sunucusu açıldı ayın 28'inde 30 Aralık'a kadar test sunucusu açık kalacak üye olmak falan zor değil blade and soul facebook sayfasında oyuna kayıt olmadan indirmeye kadar her şeyi anlatmışlar merak ediyorsanız,girip bir bakayım diyorsanız indirip oynayabilirsiniz benim oldukça hoşuma gitti umarım EU sunucusu da en yakın zamanda gelir.
çin serverını şuan indiriyorum bide ingilizce patch i attıkmı tamamdır
nasıl başardın indirmeyi bir turlu beceremedim çunku
Geçen yaz bir tane private server bulmuştum ama girdiğimde hiçde güzel değildi o lagdanmı bahsetsem yoksa gecikmelerdenmi bilemiyorum. Belki yeni olduğundan öyledir diye geçen ay tekrar bir deneme yapıp girdim ama aynı. Oyunun kendisi çıkana kadar private serverlara girmenizi önermem. Bi WoW private serverları gibi değil. Oyundan soğursunuz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme