Şimdi Ara

Blackberry Porsche Design

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar İphone 3gs kullanıyorum ve ios'tan çok memnunum ama ister istemez insan bir telefonun tüm özelliklerini veya bir çok özelliğini öğrenince sıkılıyor. Şimdiye kadar hiç Blackberry kullanmadım ama İphone'dan Blackberry'e geçen arkadaşlarım pek sıkıntı yaşamıyor. Sizce işlemcisinde, uygulamalarında, özelliklerinde bir sıkıntı yaşarmıyım ?

• mercedesden inip şahini binmiş hissi yaşarsın ben öyle bir hata yaptım rezilliğin önünde giden bir olaydı. facebook twitter bbm bis olmadan kullanılamıyor. bis aylık ücreti var zaten. uygulamalar desen beş para etmez java uygulamaları. bana sorsan kesinlikle öyle bir hataya düşme. çok buyuk sıkıntı yaşarsın
  • Kardesim ben 2 gun once 4s'den galaxy note'a gectim ve cok pismanim. Asrin hatasini yaptim :) ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanerkan

mercedesden inip şahini binmiş hissi yaşarsın ben öyle bir hata yaptım rezilliğin önünde giden bir olaydı. facebook twitter bbm bis olmadan kullanılamıyor. bis aylık ücreti var zaten. uygulamalar desen beş para etmez java uygulamaları. bana sorsan kesinlikle öyle bir hataya düşme. çok buyuk sıkıntı yaşarsın

Tasarımı hoşuma gitti sitede biraz araştırınca iyi yorum yapan olmadığını gördüm ve özellikleride 9900 gibiymiş ben 9900 sevmiyorum bis'e gelince tüm Blackberrylerde bu sıkıntı var. Yurtdışından 1.350 $ almayı düşünüyordum ve 2.000 $ gibi bir bütçem var bana ne gibi bir telefon önerirsin. İphone serisine devammı edeyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pritz21

Kardesim ben 2 gun once 4s'den galaxy note'a gectim ve cok pismanim. Asrin hatasini yaptim :) ...

Android her zaman pişmanlıktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Episto

quote:

mercedesden inip şahini binmiş hissi yaşarsın ben öyle bir hata yaptım rezilliğin önünde giden bir olaydı. facebook twitter bbm bis olmadan kullanılamıyor. bis aylık ücreti var zaten. uygulamalar desen beş para etmez java uygulamaları. bana sorsan kesinlikle öyle bir hataya düşme. çok buyuk sıkıntı yaşarsın

Tasarımı hoşuma gitti sitede biraz araştırınca iyi yorum yapan olmadığını gördüm ve özellikleride 9900 gibiymiş ben 9900 sevmiyorum bis'e gelince tüm Blackberrylerde bu sıkıntı var. Yurtdışından 1.350 $ almayı düşünüyordum ve 2.000 $ gibi bir bütçem var bana ne gibi bir telefon önerirsin. İphone serisine devammı edeyim ?

İphone 5 i bekle derim

• quote:

Orijinalden alıntı: S10ERM

quote:

quote:

İphone 5 i bekle derim

5 hakkında heryerde bir çok yalan yalnış bilgi var ve apple'ın orjinal sitesinde 5 hakkında bir açıklama yapılmadı şu ana kadar yada ben görmedim. Ne zaman çıkacağıda belli değil açıkcası merak ediyorum ama ne kadar bekleyeceğimde belli değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Huawei Watch Gt3 Pro Deri
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kardesim ben 2 gun once 4s'den galaxy note'a gectim ve cok pismanim. Asrin hatasini yaptim :) ...

Attan inip eşşeğe binmek gibi :) İphone'dan blackberry'ye gecişte ise durum daha vahim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackberry'i al dursun kenarda, hevesini geçirirsin :) iphone varken bb kullanamam ben şahsen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

blackberry'i al dursun kenarda, hevesini geçirirsin :) iphone varken bb kullanamam ben şahsen..

İstatistiklere göre dünyanın devi Apple zaten ama dediğim gibi ben 3'ten sıkıldım ve bana göre 4 ve 4s'tede o kadar büyük bir fark yok. 5'inde nasıl olacağı hakkında bir bilgim yok heryerde yalan yalnış cevaplar var.
  • BB al 1 ay sonra sıkılıp iPhone geri dönmek isteyeceksin

• quote:

quote:

blackberry'i al dursun kenarda, hevesini geçirirsin :) iphone varken bb kullanamam ben şahsen..

İstatistiklere göre dünyanın devi Apple zaten ama dediğim gibi ben 3'ten sıkıldım ve bana göre 4 ve 4s'tede o kadar büyük bir fark yok. 5'inde nasıl olacağı hakkında bir bilgim yok heryerde yalan yalnış cevaplar var.

3 ile 4 ve 4s arasında bi fark yok mu diyorsun yoksa ben mi yanlış anladım arkadaşım?

eğer öyle diyorsan bi BB al da ondan sonra konuşalım :)
  • ben 1 sene blackberry kullandıktan iphone 4s e geçtim.. aman allahım süper dedim bb kötü değil ama çok fazla uygulama alternatifi yok bence.. iş telefonu gerçekten.. ama iphone süper dahada bb kullanmam gibi geliyor
  • black berry porsche design yerine.iphone 4 artı porsche design saat al daha iyi.
  • geveyli iphone 4 vardı bende. Bildirimleri çalışmıyordu çalıştırmak için neler denedim neler. Olmadı ama. Telefondan soğudum resmen elime almıyordum o derece. Sadece whatsapp için falan kullanmaya başladım.

Dedim ne gerek var alırım Blackberry kullanırım. Bbm falan takılırım. Sattım BB 9780 aldım 3 gün önce. Yemin ederim milletin elinde İphone görünce nasıl üzüldüm anlatamam İphonedan sonra blackberry çok çok vasat geldi bana. Gittim bugün İphone 4s aldım. Hayatımda geçirdiğim en berbat 3 gündü eminol
  • Porsche desing karizma telefonudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emryrgc -- 21 Mayıs 2012; 20:08:08 >
  • geveyli iPhone pişmanlıktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdol -- 21 Mayıs 2012; 20:30:37 >
  • quote:

quote:

iPhone 3gs ile 4 , 4s arasında fark yok mu ?
    Bence de sen Blackberry e geç. :)

• quote:

quote:

Tabi kide ya iphone al babalar gibi i4s :)

• quote:

Yok ya o kadar kötü olmamalı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.