Şimdi Ara

>>> BlackBerry 'i Mouse ve Klavye Olarak PC'de Kullanmak <<<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonun trackpad ini mouse gibi kullanabiliyoruz, ayrıca klavye işlevide var, telefondan yazıyoruz sanki pc nin klavyesinden yazıyor gibi.. özellikler sunum yapan kişiler için çok büyük kolaylık diye düşünüyorum.. telefon ile slaytları ileri geri yapabiliyoruz.. kısacası bir mouse ve klavye ne yaparsa telefonumuzla hepsini yapabiliyoruz telefon ve pc arasındaki bağlantıyı bluetooth, usb veya wifi ile yapıyoruz.. Birde blackberry desktop programı pc ye kurulu olması lazım..
    (Deneme sürümüdür, süresi 7 gün arkadaşlar) ama appworldden satın alınabilir, ücreti 7,55tl..

Telefonumuza ve bilgisayarımıza birer program yüklememiz gerekiyor..

1) Önce altındaki linki telefonun tarayıcısına yazıp telefon için olan uygulamayı indiriyoruz..
    http://www.mobimouse.mobi/ota/MobiMouse.jad

2) Sonra bilgisayara bunu indirip kuruyoruz:
    http://www.mobimouse.mobi/dl/MobiMouse152.zip

zip'li dosyayı açın windows yazan klasördeki setup tan yüklemeyi yapın.. Yükleme yapıldıktan sonra sağ alt köşede saatin orda beyaz bir fare iconu çıkacak onu açıp bağlantı şeklinizi seçin..

Daha sonra telefondaki fare iconlu uygulamayı açıp yine aynı şeklide bağlantı türünü seçin (eğer bluetooth ile yapacaksanız önce telin bluetooth unu açın) ve sonra connect deyin.. Beyaz boş bir sayfa açılacak ve artık trackpad ile pc nizi kontol edebiliyorsunuz

bir word dosyası açıp telin klavyesi ile yazı yazabilirsiniz.. telefondaki geri dönme tuşu ile mousun sağ tuş işlevini yapabilirsiniz.. delete tuşu ile geri işlevi yapabilirsiniz.. ses açma kısma tuşundan pc nin sesini bile açıp kısabilirsiniz.. Slay içinde enter a yada trackpad basınca ileri, delete tuşuna basarsanız geri slayta atlarsınız.. dosyaları açmak için aynı mouse gibi trackpad e çift tıklamanız gerekiyor..

Edit: bu arada şunu farkettim, sağ aşşadaki fareye basınca açılan menüde shortcuts diye bi bölüm var, buradan istediğiniz şeyi yapmak için tuş atayabiliyorsunuz.. Ör: arama tuşuna basınca yeni internet sayfası açıyor, ama siz onu isterseniz başka bişey yapabilirsiniz gibi

İşinize yaramasını umuyorum, ben çok beğendim

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 29 Eylül 2011; 16:43:23 >

• bence yararlı bi konu olmuş emeğine sağlık yarın denicem
  • paylaşım güzel , program güzel , BlackBerry güzel mi güzel
  • Programın işime yarayacağı günü bekliyorum indirmek için

Elbet bi gün bu programı arayacağım biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Yacan3.

Programın işime yarayacağı günü bekliyorum indirmek için

Bende o yuzden mesajimiz dursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

quote:

Orijinalden alıntı: .Yacan3.

Programın işime yarayacağı günü bekliyorum indirmek için

Bende o yuzden mesajimiz dursun

Mesajım bulunsun guzel uygulama deneyelımmm :)
  • Hocam ellerine sağlık çok güzel konu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok iyi, elinize sağlık...
  • mesajım bulunsun
  • Denicem. Teşekkürler
  • park edeyim şöyle
  • android symbian hatta bada ile çalışan bi dünya ücretsiz versiyonu var bu programın.
    blackberryde herşey paralı.
    o kadar dedim samsung alın diye şirkete ama tuttular b.berry aldılar ne varsa.
    iş yeriya iş yapacak telefon lazımmış.
    o fiyata samsung glaxy s2 alınabiliyor. telefon teknolojinin son noktası ve android esnekliğinde.

konu güzel ama blackberyden nefret ediyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ringworm -- 29 Aralık 2011; 23:46:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.