Şimdi Ara

Blackberry 8320 Curve

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
22.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mevcut Özellikler
    Kablosuz e-posta
    Düzenleyici
    Tarayıcı
    Telefon
    Kamera
    Media player
    Kurumsal veri erişimi
    SMS
    MMS

Boyut ve Ağırlık
    107mm (Boy)
    60mm (Genişlik )
    15.5mm (Derinlik )
    111g (Ağırlık )

Veri Girişi/Gezinme
    İztopu
    35-key QWERTY (Klavye )
    Klavye aydınlatması

Ses Girişi/Çıkışı
    3.5mm stereo kulaklık özelliği
    Entegre kulaklık/mikrofon
    Yerleşik hoparlörlü telefon
    Bluetooth v2.0; mono/stereo headset, hands-free and serial port profile supported (Bluetooth® technology) (Bluetooth® teknolojisi )

Ekran
    Yazı tipi boyutu (kullanıcı tarafından seçilebilir)
    Color display
    Arkadan aydınlatma
    Işığa duyarlı ekran

Uyarı
    Polifonik/MIDI zil sesleri
    MP3 zil sesleri
    Titreşim modu
    LED göstergesi

Yaklaşık Pil Ömrü
    Up to 408 hours or 17 days (Bekleme süresi )
    Up to 240 minutes or 4 hours (Konuşma süresi )

Bellek
    MikroSD kart için arttırılabilir bellek desteği
    64 MB (Flaş bellek )

Modem
    RIM® kablosuz modem

E-posta Entegrasyonları
    Microsoft® Exchange için BlackBerry® Şirket Sunucusu ile çalışır
    IBM® Lotus® Domino® için BlackBerry® Şirket Sunucusu ile çalışır
    Novell® GroupWise® için BlackBerry® Şirket Sunucusu ile çalışır
    Mevcut kurumsal e-posta hesabı ile entegre olur
    Integrates with existing personal email account
    Integrates with new device account

Cihaz Güvenliği
    Şifre koruma ve klavye kilidi
    BlackBerry Şirket Sunucusu ile entegre edildiğinde AES veya Üçlü DES şifreleme işlevini destekler
    S/MIME için opsiyonel destek

Kablosuz Ağ
    Avrupa/Asya Pasifik: 1800MHz GSM/GPRS şebekeleri
    Avrupa/Asya Pasifik: 900MHz GSM/GPRS şebekeleri
    EDGE şebekeleri

Yazılım
    BlackBerry® platformu, mobil iş gücünüzün; e-posta servisleri, kurumsal uygulama hizmetlere entegre olabilmesi için ihtiyacınız olan tüm yazılım araçlarını sunar. Büyük bir kurumun mobil haldeki kullanıcılarını dahili uygulamalara bağlamak istemesi ya da küçük bir işletmenin tüm e-postalarına tek bir akıllı telefondan erişmek istemesi durumunda- BlackBerry yazılımı bunu
    gerçekleştirebilir.

BlackBerry® Kurumsal Sunucu — Kuruluşunuzun BlackBerry akıllı telefonlarını mevcut kurumsal sistemlerinize entegre eden ve bu
    arada kablosuz iletişim ve kurumsal verileri mobil kullanıcılara kadar götüren yazılım.
    BlackBerry® Masaüstü Yazılımı— E-posta, ajanda bilgileriniz, ortam dosyaları ve çok daha fazlasının BlackBerry akıllı telefonunuzla nasıl senkronize edileceğini ya da nasıl kullanılabileceğini yönetmenize olanak sağlayan yazılım.

BlackBerry İnternet Hizmeti
    Kişisel ya da ticari faaliyetlerinde yüksek seviyede bağlanabilirlik isteyen mobil çalışanlar, kullanımı kolay, düşük maliyetli çözüm için BlackBerry® Internet Hizmetine göz atabilir. Mobil kullanıcılarının, kurumsal uygulamalara bağlanmasını sağlamak isteyen daha
    büyük kuruluşlar BlackBerry® Kurumsal Çözümü'nü denemelidir.

BlackBerry Curve 8320 Cihaz Yazılımı (v4.5 Türkçe)
    Mevcut yazılım versiyonunu cihazınızın Options-About (Seçenekler-Hakkında) menüsünden görebilirsiniz.

http://www.avea.com.tr/Blackberry/Release4_5/HandsetSoftware/8320M_PBr4.5.0_rel75_PL2.7.0.66_A4.5.0.52_AVEA.exe

Kullandığınız BlackBerry modeline göre uygun yazılımı bilgisayarınıza indirdikten sonra aşağıdaki adımları izleyerek cihazınıza
    kurabilirsiniz :

İndirdiğiniz yazılımı ekranda çıkacak yönlendirmelerini izleyerek bilgisayarınıza kurun.
    BlackBerry cihazınızı data kablosu ile bilgisayarınıza bağlayın.
    BlackBerry Masaüstü Yöneticisi yazılımını çalıştırın. (Masaüstü Yöneticisi yazılımı bilgisayarınızda mevcut değilse öncelikle bu
    yazılımı kurmalısınız.
    Bu yazılımı cihaz kutunuzun içinde yer alan yazılım CD'si aracılığıyla yükleyebileceğiniz gibi yazılımın son versiyonunu WEB
    sayfamızdan da indirebilirsiniz.)
    Masaüstü Yöneticisi içerisinden "Application Loader" ikonunu tıkladıktan sonra ekranda çıkacak yönlendirmeleri izleyerek yazılım
    yükleme işlemini tamamlayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahrix -- 9 Mart 2009; 11:12:51 >

• 1 hafta önce çalıştığım şirket verdi. Kullanmaya çalışmaya çalışıyorum:)
  • bu 8320 cihazim ile BT bazi cihazlara resim gonderebiliyorum ama
    resim veya müzik alamiyorum NEDEN dir bilen var mı

bir de; bu cihaza yükleyebileceğim, e-kitap, program vs.
    nerden bulabilirim

teşekürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: dewre

1 hafta önce çalıştığım şirket verdi. Kullanmaya çalışmaya çalışıyorum:)

enterprise ı aktif edebildin mi?

BB 83xx Tema:http://uploaded.to/?id=gfdc42

Blackberry 8320 Curve

• merhaba arkadaşlar bu çiihazı tavsiye edermisiniz ?
    flash desteklitomu youtube,izlesene deki videoları izliyebiliyomuyuz.
    son olarak bu çihaz video cekmediğini dudum aslı varmıdır kamerası nasıldır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caspertxt -- 17 Mart 2009; 8:58:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: caspertxt

merhaba arkadaşlar bu çiihazı tavsiye edermisiniz ?

BIS/BES amaçlı kullanmayacaksan bence bu kadar para vermeye gerek yok. tamamen şirketler için tasarlanmış bi telefon. güvenlik olayı mükemmel *****
    youtube den video izleyebiliyorum ama facebooktakileri izleyememiştim
    video kaydı yapıyor. 2MP kamerası var ama foto çekimi iyi değil. 240x180 video çekebilirsin. üzerindeki flash ışığı da oldukça kuvvetli görünüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tahrix

quote:

Orjinalden alıntı: caspertxt

merhaba arkadaşlar bu çiihazı tavsiye edermisiniz ?

BIS/BES amaçlı kullanmayacaksan bence bu kadar para vermeye gerek yok. tamamen şirketler için tasarlanmış bi telefon. güvenlik olayı mükemmel *****
    video kaydı yapıyor. 2MP kamerası var ama foto çekimi iyi değil. 240x180 video çekebilirsin. üzerindeki flash ışığı da oldukça kuvvetli görünüyor.

cevap için teşekürederim. BİS/BES kullanmığıcam, sanırım bana göre değil ..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Blackberry z10
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: tahrix

merhaba kamerası var demişsiniz de ben kullanamadım yardımcı olurmusunuz?
  • Çalıştığım şirket bana bu cihazı ve yeni bir numara verdi. Yeni kartıma eski numaraları yükleyebildim ama numaramın değiştiğini telefonumdaki herkese bildirmek istiyorum. Bu cihazdan tüm sim kart listesine toplu olarak sms atabiliyor muyum?
    Yardımlarınız için şimdiden tşk.
  • quote:

Orjinalden alıntı: skoca

Çalıştığım şirket bana bu cihazı ve yeni bir numara verdi. Yeni kartıma eski numaraları yükleyebildim ama numaramın değiştiğini telefonumdaki herkese bildirmek istiyorum. Bu cihazdan tüm sim kart listesine toplu olarak sms atabiliyor muyum?
    Yardımlarınız için şimdiden tşk.

websms kullan. hem ücretsiz, hem de daha kolay
  • iki tarafı birbirine buldurt, 8320de menuden "ortam"a gir, burada ise "bluetooth kullanarak al" ı seç, diğer aletten dosyayı gönder.
    quote:

Orjinalden alıntı: infileXible

bu 8320 cihazim ile BT bazi cihazlara resim gonderebiliyorum ama
    resim veya müzik alamiyorum NEDEN dir bilen var mı

bir de; bu cihaza yükleyebileceğim, e-kitap, program vs.
    nerden bulabilirim

teşekürler
  • Herkese merhabalar.cumartesiden itibaren 8320 sahibiyim..hayırlısı bakalım..ilk izlenimlerim telefon biraz kurcalamak istiyor.zaman bulamadım ama yakında bu aletle dost olacağımıza eminim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: montaj34

Herkese merhabalar.cumartesiden itibaren 8320 sahibiyim..hayırlısı bakalım..ilk izlenimlerim telefon biraz kurcalamak istiyor.zaman bulamadım ama yakında bu aletle dost olacağımıza eminim...

Ben de çarçaşmabadan beri. 1 Nisan şakası gibi gönderdiler cihazı işyerime. Şu anda cihazı tam anlamıyla kavramak için çaba gösteriyorum. Opera Mini'yi çalıştıramadım. Kafayı yemek üzereyim. Daha iki günden böyleyse yandık.
  • bende yeni sahip oldum. şurdan cihaza free oyun yükleyebilirsiniz:
    http://www.bplay.com/offer/UKOL3/

birde şurdan sudoku fln:
    https://ownerslounge.eu.blackberry.com/members/View.aspx?~ZmlsdGVyaWQ9REI1MjAxRDctNTRCNi00YjkwLUE3MUEtNkJBNjNGRDk3MDAyJnN0YXJ0PTEmcGFnZVN0YXJ0PTE=

ikinci link için siteye üye olmanız gerekiyor. oyunları indirdikten sonra bilgisayardan cihaza yüklüyorsunuz cd deki yazılım ile. sonra oyuna cihazdan oyuna girince email ile register aedin diyor. herangi bir email adresi yazınca register oluyor. sonra oyun açılıyor. umarım para fln gelmez ben yükledim ama :D insan korkuyor bilgisayar gibi özgür değilsin. pinin belli adın belli. mobil şebeke aracılığıyla gelir bulur beni ceza keser dava açar fln hiç sevmem bu işleri bu nedenle bu cihazlara hep uzk dururm ztn.

java yazılım destekliyor mu 8320 le. herangi bir free java yazılım,oyun vs yükleyebilirmiyiz? ben daha yeni bulaştım bu işlere bilmiyorum pek. mesela aklıma gelenler:
    e-kitap okuma programı
    file explorer
    word işlemci
    farklı media playerlar
    .
    .
    .

destekler mi ve nerelerden edinebiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@rKSm@N -- 14 Nisan 2009; 23:12:07 >

• ben de excel ve acrobat ı çalıştırmak istiyorum ama henüz başaramadım.

google maps kurabilirsiniz. gayet güzel çalışıyor. anlık konumunuzu biraz hata ile tespit edebilirsiniz.

Supported phones:
    •Android
    BlackBerry
    •Java
    •Windows Mobile (download binary)
    •Symbian S60 3rd Edition (most new Nokia smartphones) (download binary)
    •Palm OS (download binary)
    •iPhone (pre-installed)

Blackberry 8320 Curve
  • Bence kullanma. Faturayı gördüğünde anlarsın:)
  • cep telefonu olarak çok pratik bi alet değil bence, fakat e-mail için birebir.. outlook e-mailleriniz görüp, EXCEL, WORD ve resim eklerini de açabiliyorsunuz.
    fakat sanırım bu enterprise hizmetleri ile alakalı bişey. eğer kurumsal etkinleştirme varsa bu dediklerim oluyor,

ayrıca tahrix nickli arkadaş, bu cihazda GPS yok neye göre buluyor? GSM baz istasyonlarna göre mi?? ayrıca google mapsi nasıl kuruyoruz :)

DÜZELTME:
    My Location (watch video). See your location on a map, even if you don't have GPS.
    tamamdır, telefon ile m.google.com/maps sitesinden indiriliyor.

eğer wi-fiye bağlıysak, veriyi burdan mı indiriyor, umarım EDGE kullanmıyordur, yoksa fatura gelebilir :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galthor -- 19 Nisan 2009; 1:21:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Galthor

GSM baz istasyonlarna göre mi?

Gogle Maps baz istasyonuna göre konumunuzu buluyor.

quote:

Orjinalden alıntı: Galthor

Eğer wi-fiye bağlıysak, veriyi burdan mı indiriyor, umarım EDGE kullanmıyordur, yoksa fatura gelebilir :D

Wi-fi ile bağlanmıyor. Hata veriyor(öyle hatırlıyorum) Edge kullanıyor. Şu anda kullanmıyorum(baktım fatura ağır gelecek:) )
  • arkadaşlar bu cihazı bende kullanıyorum kuzenim yurtdışından getirdi.eh fena değil ama aklımın almadığı tek şey bu cihaza neden wi-fi koymuşlar bis/bes olmadan üzerinde yüklü messenger programlarının hiç birini çalıştırmıyor.herneyse sonuçta değişik ilgi çekici bi cihaz.
  • şu an kullandığım cihazlardan bir tanesi. aynen tavsiye ederim.

www.blackberry.gen.tr
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.