Curve Optimizer veya Curve Sharper telpnloijisini kullanan var mı, teknolojiler ile hem undervolt hem de Expo Ddram kullanılabiliyor mu, ayrıca bu teknolojiler ile ne kadar performans artışından bahsedebiliriz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AMD İşlemciler, Curve Optimizer, Curve Sharper

-
-
9800x3d'i curve optimizer ile undervolt ettim ben. static undervolt denilen işlem, manuel herhangi bir değerle oynamadım. performans artışını bilmiyorum, ben hiç ısınmaması için yaptım (50 dereceyi geçmiyor hiçbir oyunda)
dramleri expo'da 6000 mhz'de kullanıyorum.
-
amd 5600 işlemcim, yeni termal bakım yaptım ama havaların ısınması ile oyunlarda 93 derece oluyor acaba undervolt yapsam ısı derecesi düşer mi ?
-
Montaj hatası yada biosta yapılan ayarlarda yanlışlık var
5800x3d gibi sıcak bir işlemciyi şu sıcaklarda 240mm soğutucu ile 75-76 da tutabiliyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Stok Fan ile kullanıyorum montaj hatası yok ama biosta ne gibi bir ayar yapabilirim ?
-
Stok fan ile kullanıyorum sanırım tüm sorun onda, çatı katında yaşıyorum ve evin sıcaklığı ortalama gece bile 27-30 derece arasında değişiyor. Sıvı soğutmaya geçersem sanırım bu sorunu çözebilirim. Ama dediğiniz ayarla akşam bakacağım teşekkür ederim.
-
Nasıl bir ayaarlamalar yapmak gerekiyor?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X