Şimdi Ara

Blackberry 8320 Curve (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
22.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 tane olabilir.Onda bi problem yok kanıtlamanada gerek yok :) Sadece bir evde 3 tane aynı telefon olması biraz dikkatimi çkti :) Youtube içn program arıyorm demişsin.Bende bir webtarayıcı vr her siteye aynı pc deki gbi girebiliyor.youtube, facebook gbi sitelerede girebiliyor.Benim çok hoşuma gitti.Eğer ilgilenirsen msn'den sna gönderebilirim ;)
  • Güle güle kullan. Ben beğenmedim bakalım sen beğenecek misin?
  • Oda güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crayz_metin -- 28 Ocak 2010; 21:51:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crayz_metin

Oda güzel

Valla çok sevdik ailecek telefonu kullanıyoruz bir kere alet karizma duruyor ve ekranı cidden çok güzel neyse youtube programını buldum blackberry.gen.tr yi bir arastırcam iyice o tarayıcının adını söylersenizz iyi olur
  • Bende oradan indirmiştim.Adı'da Bolt'tu yanlış hatırlamıyorsam.
  • Birde sana tavsiyem orada kankamsn diye bir program var.Bis/Bes gerektirmeden wifi ile çalışabiliyormuş.Ben programı yükledim ama birtürlü oturum açamadım.Eğer senin evinde wifi'li modem varsa onu bi deneyebilir misin?Hem senin açındanda iyi olur güzel bir programa benziyor ama ben başka bir yerden internete bağlandığım için bağlantı sorunu yaşadım net hep kesiliyordu bu yüzden bağlanamadım.Yorumda atmıştım oraya wifi ile çalışıyormu die evet dediler.Onu bi deneyip cvp atarsan sevinirm.
  • quote:

Birde sana tavsiyem orada kankamsn diye bir program var.Bis/Bes gerektirmeden wifi ile çalışabiliyormuş.Ben programı yükledim ama birtürlü oturum açamadım.Eğer senin evinde wifi'li modem varsa onu bi deneyebilir misin?Hem senin açındanda iyi olur güzel bir programa benziyor ama ben başka bir yerden internete bağlandığım için bağlantı sorunu yaşadım net hep kesiliyordu bu yüzden bağlanamadım.Yorumda atmıştım oraya wifi ile çalışıyormu die evet dediler.Onu bi deneyip cvp atarsan sevinirm.

tamam denicem bugün ebuddy den filan giremiyormusunuz birde ilginç birşey gördüm ortadaki trackballun rengini değiştirebiliyormusuz ben siyah yapıcam onu ama inş. kırmam led ısıgınıda siyah varsa siyah yapıcam kapkara telefon olucak decalgirls den stickerda aldım onuda bekliyorum hem telefon çizilmez hemde değişik görünür şuan dolu oyun program indirdim yüklicem yarına kadar

birde .alx uzantılı dosyayımı yüklicez yoksa .cod olanını mı?

• Telefondan direk olarak wap.kankamsn.com sitesine girip indirip kurabilirsin.Pc ye bağlamakla felan uğraşmana gerek yok. ebuddy'e fln giriyor aa net gelip gittiği için randıman alamıyorum.Zaten tarayıcıdan msn e girmeyide sevmiyorum.Programı indirdim kurdum ama birtürlü turum açamadım işte net gelip gittiği içinSendende cvp bekliorm yüklersin ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oranj001

quote:

Birde sana tavsiyem orada kankamsn diye bir program var.Bis/Bes gerektirmeden wifi ile çalışabiliyormuş.Ben programı yükledim ama birtürlü oturum açamadım.Eğer senin evinde wifi'li modem varsa onu bi deneyebilir misin?Hem senin açındanda iyi olur güzel bir programa benziyor ama ben başka bir yerden internete bağlandığım için bağlantı sorunu yaşadım net hep kesiliyordu bu yüzden bağlanamadım.Yorumda atmıştım oraya wifi ile çalışıyormu die evet dediler.Onu bi deneyip cvp atarsan sevinirm.

tamam denicem bugün ebuddy den filan giremiyormusunuz birde ilginç birşey gördüm ortadaki trackballun rengini değiştirebiliyormusuz ben siyah yapıcam onu ama inş. kırmam led ısıgınıda siyah varsa siyah yapıcam kapkara telefon olucak decalgirls den stickerda aldım onuda bekliyorum hem telefon çizilmez hemde değişik görünür şuan dolu oyun program indirdim yüklicem yarına kadar

birde .alx uzantılı dosyayımı yüklicez yoksa .cod olanını mı?

Decalgirls'den sticker alma ve ortadaki trackball rengini değiştirme olayını izah eder misiniz rica etsem?

• sticker

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oranj001 -- 14 Nisan 2010; 9:44:16 >
  • Sticker'lara bayıldım. Fakat uygulamasını nasıl yapıyoruz. Bana biraz zor gibi geldi.
  • Yok çok basit 1 dk. uyguluyorsunuz yapıstırmak kolayEkran resmide veriyorlar sticker ile birlesiyor süper oluyor hem cihazda çizik varsa onları yok ediyor hemde çizilmesini önlüyor baya güzel birşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oranj001 -- 14 Nisan 2010; 9:44:42 >
  • bende bir adet 8320 curve edindim 2.el,250 liraya bedava bir telefon hele de az kullanılmış ise.ses kalitesi mükemmel,nokia 5800 xpress music'den daha kaliteli müzik çalara sahip.ekran çok net,mesaj yazmak çok hızlı ve kolay.wi-fi bulunması,kılıfına konunca otomatik tuş kilidi kapaması vb. özellikler ile gerçekten 3g ve yüksek çözünürlük kamera istemeyenlere mükemmel telefon.
  • Slm arkadaşlar Bb 8320 kullanıyorum ilk defa Bb sahibiyim. Tuşların ışığını nereden açarım? tam menüyü yazacak arkadaş varmı? elimle karanlık yapınca yanıyor :) ama ben kullanımda yanmasını istiyorum.. Otomatik sensörü nereden nasıl iptal diyorsunuz???
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyo_05

Slm arkadaşlar Bb 8320 kullanıyorum ilk defa Bb sahibiyim. Tuşların ışığını nereden açarım? tam menüyü yazacak arkadaş varmı? elimle karanlık yapınca yanıyor :) ama ben kullanımda yanmasını istiyorum.. Otomatik sensörü nereden nasıl iptal diyorsunuz???

menü> seçenekler>ekran klavye > otomatik aydınlatma (os5'e göre ayar bu 8320 için menü farklı olabilir)
  • Merhaba arkadaşlar. Sizce bu telefon bu saatten sonra alınır mı? Sıfır 300e buldum. Bis aboneliği kullanmaya başlayacağım. Benim için standart bb özeliklerinin yanında temel işlerimi görecek web browser ve ortalama üstü müzik çalması yeterli. Tavsiye eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orod-Dain

Merhaba arkadaşlar. Sizce bu telefon bu saatten sonra alınır mı? Sıfır 300e buldum. Bis aboneliği kullanmaya başlayacağım. Benim için standart bb özeliklerinin yanında temel işlerimi görecek web browser ve ortalama üstü müzik çalması yeterli. Tavsiye eder misiniz?

sıfır 300 cok ıyı fiyat cok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Norpitiyan

quote:

Orijinalden alıntı: Orod-Dain

Merhaba arkadaşlar. Sizce bu telefon bu saatten sonra alınır mı? Sıfır 300e buldum. Bis aboneliği kullanmaya başlayacağım. Benim için standart bb özeliklerinin yanında temel işlerimi görecek web browser ve ortalama üstü müzik çalması yeterli. Tavsiye eder misiniz?

sıfır 300 cok ıyı fiyat cok

Sıfır 300 dediğim garantiden geldi arkadaşa. Yapamadılar değiştirdiler. Garantisi 1 yıl kadar daha var sanırım. Yani hala bu fiyata alıp aktif olarak kullanılabilir diyorsunuz. O zaman alayım bari :) Teşekkürler.
  • yalnız uruunun wıfı sı gucsuz nokıa ve ıphoe gore opera mını ıle kullnıyorum wıfı modemkarsıda genee yavas
  • cihaz nasil?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 7 Eylül 2011; 10:43:49 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.