Şimdi Ara

Blackberry 8320 Curve (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
22.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu 3G tam olarak ne oluo açıklarmısınız biraz.Görüntülü konuşmaysa eğer benim işime pek yaramaz. :/
  • Kırılmazsan bişi diyeceğim. Şimdiden özür dilerim.

Aslında bence bu foruma sınavla üye kabul etmeliler.
  • Belkide :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: crayz_metin

Belkide :D

Yani 3G hakkında neredeyse hiç bir fikriniz yokmuş gibi geldi bana, o yüzden bunları söyledim. Benden söylemesi, bu forum iyidir hoştur ama ustalar pek öyle araştırmadan soru soranlardan hoşlanmazlar. Bu platform, konular hakkında bilgi sahibi olup, işin içinden çıkamadığın konularda görüş alabileceğin hususlarda cevap arayacağın bir yer olmalı.
  • quote:

Ya bu blackberry wifi ile facebook youtube sahibinden.com gibi sitelere sorunsuzca bilgisayardan girermiş gibi girebiliyor mu?

Bu sorunun cevabı: EVET

Ayrıca bak bu linkteki telefon senin işini fazlasıyla görür.

http://www.vatanbilgisayar.com/sony-ericsson-er_g705-g705-cep-telefonu/productdetails.aspx?I_ID=37977

• Yaa yanlız sürgülü telefonlar bana pek uzun zaman dayanmıyor :/
  • quote:

Yaa yanlız sürgülü telefonlar bana pek uzun zaman dayanmıyor :/

Biraz araştır, sürgülü olmayanını bul. Ama linkte verdiğim telefon bir BB'de olan neredeyse tüm özelliklere sahip. Bunun yanında hem daha küçük hem de çoğu PDA cihazında olmayan güçlü bir kameraya sahip. Hem de yarı yarıya daha ucuz.

Ama yine de kararını vermeden evvel forumda biraz daha araştır PDA'ları. Ayrıca bu topik için gelebilecek cevapları da bekle.
  • Aslında telefonun özelliklerine biraz baktım dediğiniz gibi hemen hemen aynı özelliklerde. + olalrak çift kameralı 3.2 mp kamera 8 Gb hafıza kartı desteği flan.Birazda 2. el piyasasına baktım ve kutulu garantilisini 300 liraya buldum.Ama kararsız kaldım şimdi :S
  • Hehe. Bu beni aşar işte
  • O zaman cep telefonu. Çok daha akıllıca.
  • Yaa işte 8320 curvelere yatıor kafam :S
  • Blackberry bir ekoldür Nokia , Ericsson vb telefonlar ile karşılaştırmak vakit kaybı
  • Artk bnde bir blackberry sahibiyim :)
  • quote:

Artk bnde bir blackberry sahibiyim :)

Hayırlı uğurlu olsun. Hangi model?
  • 8320 curve :/
  • Finansmen niye telefonu beğenmiyorsun?Bence çok güzel bir telefon bana göre tek eksik radyoDaha önce 5800 kullandım dolu özellik var hatta her özellik var ancak hiçbirini kullanmıyorsunBen müzik,radyo,int. dolasmayı severim bana göre dokunmatik ekran olmayan telefonlar içinde en iyi tarayıcı olan en rahat webde gezebildiğim telefon hatta 5800 dan bile bence daha iyiO trackball u dokunmatik ekrandan daha kolay müzik kalitesi kulaklık için cidden çok iyi hoparlör az ses veriyor,kamera kalitesi idare eder,mesajlasmak çok kolay ve fiyatıda uygun tabi ikinci el alırsan bizim evde 3 tane blackberry curve var hatta evdeki herkes curve kullanıyor hiçbirimizin bis aboneliği vs. yok sıfır gibi çiziksiz full kutulu garantili cihazlar ve tanesini 250 tl ye aldım.Piyasada 250 tl ye bence en iyi telefon

Benim sorum nasıl güncelliyoruz bu telefonları güncellemeleri varmı?

• Arkadaslar birde habertürkü açınca Türkce karakterler çıkmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oranj001 -- 28 Ocak 2010; 19:03:27 >
  • Evde 3 tane abartılı olmş biraz :) Telefon iyi aslında da oyun program zorr bulunuyor ve symbian desteği yok bu üzücü.Oyunlara gelince bulabilirsin ama fazla kaliteli oyunları yok.Nokia gibi öyle istediğin zaman oyunları kolayca yükleyip silemiyorsun ve güzel olan oyunlarıda biraz kasma yapıyor :) Ben bu telefonu wifi özelliği olduğu için almıştım okula nete girerim diğe ama benim bis bes gibi aboneliğim yok.Bis aboneliği olmadan wifi ile çalışan bir kaliteli bir msn programıda bulamadım.Birde wifi'sinin çekim gücü nokia kadarda iyi değil gibime geldi.Bazı nokia kullanan arkadaşlar sınıfın heryerinden nete girebiliyorken ben camdan çıkmak zorunda kalıyorum :)
  • 3 tane var hatta hepsi stickerlı yarın fotolarını çeker koyarımOyun için bu telefon alınmaz,programda belli başlı var gerekli programlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.