Şimdi Ara

Blackberry 8320 Curve (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
22.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar ben yeni curve 8320 shibi oldum. cihazı daha yeni ögrenecegim. acaba bu cıhazda otamatık tus kılıdı varmı? varsa nasıl aktıf hale getırılıyor. ben hep menudeki klavye kilidini kullanarak bu ısı yapıyorum. birde cihazın kılıfında okudugum kadarı ıle bir parca mıknatıs varmıs. cihaz kılıfın ıcıne gırınce hemen bekleme moduna geciyormus. benim anlayamadıgım mıknatısın manyetik etkisi acaba cıhaza zarar vermezmi? lcd ekranın yanındakı hoparlorler bile lcd ekrana zarar verebiliyor. sarjı uzun gıtsındıye bsımıza bır suru dert almayalım? okuduklarımdan ogrendımkı bis-bes abonesi olmadan hic bir sekılde maıllerimize bakamıyormusuz. ben bu gun tarayıcıyı acıp oradanda gmaıl deki hesabıma girdim ve maıllerımı felan actı..yani illada bis-bes abonesi olmak gerekmıyormu? so olarakta arkadaslar ben bu cıhazın zıl sesını nereden nasıl degistirecegim ve bu sesi yuksetmenın bır yolu yordamı yokmu?
  • fazla bi yorum ve araştırma yok bu cihaz için bu topicte..çok da hoşa giden bi cihaz değil sanırım almayı düşünüyordum ama artık hayır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Acizim

fazla bi yorum ve araştırma yok bu cihaz için bu topicte..çok da hoşa giden bi cihaz değil sanırım almayı düşünüyordum ama artık hayır..

Hiç tavsiye etmem. Neden diye sorarsanız eksi yönlerini açıklarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EHABERDAR

arkadaslar ben yeni curve 8320 shibi oldum. cihazı daha yeni ögrenecegim.

1- acaba bu cıhazda otamatık tus kılıdı varmı? varsa nasıl aktıf hale getırılıyor. ben hep menudeki klavye kilidini kullanarak bu ısı yapıyorum.

2- birde cihazın kılıfında okudugum kadarı ıle bir parca mıknatıs varmıs. cihaz kılıfın ıcıne gırınce hemen bekleme moduna geciyormus. benim anlayamadıgım mıknatısın manyetik etkisi acaba cıhaza zarar vermezmi? lcd ekranın yanındakı hoparlorler bile lcd ekrana zarar verebiliyor. sarjı uzun gıtsındıye bsımıza bır suru dert almayalım?

3- okuduklarımdan ogrendımkı bis-bes abonesi olmadan hic bir sekılde maıllerimize bakamıyormusuz. ben bu gun tarayıcıyı acıp oradanda gmaıl deki hesabıma girdim ve maıllerımı felan actı..yani illada bis-bes abonesi olmak gerekmıyormu?

4- so olarakta arkadaslar ben bu cıhazın zıl sesını nereden nasıl degistirecegim ve bu sesi yuksetmenın bır yolu yordamı yokmu?

Selam EHABERDAR,

1- Otomatik tuştakımı kilidi için bu linkteki programı indirebilirsinhttp://www.blackberry.gen.tr/viewtopic.php?f=28&t=1068

2- Bu kulıflar RIM için özel olarak üretiliyor. Cihazın belli başlı özelliklerinden bir tanesi. Piyasadaki diğer PDA lerin şarj ömürleri ile karşılaştırıldığında arasında dağlar kadar fark var. Bunda da manyetik kılıfların etkisi büyük. Cihaza zarar vermeyle ilgili endişelerini al bi kenara koy :)

3- Blackberry cihazlarının başlıca özelliği push tekbolojisi yani gönder al demeden kullanıcı adı şifre girmeden sms gelir gibi maillerinizin telefona düşmesi. Dikkat edin alışkanlık yapar :)

4- Ana menüde bulunan profil özelliklerinden her ikisinide değiştirebilirsin.

Teşekkürler.

www.blackberry.gen.tr

• Allah Allah Donanım Haberde bu cihazı araştıramıyorsak nerde araştıracağız... Kimse olumlu veya olumsuz yorum yapmamış...

Şimdi ben sorayım bari

1- Bu cihazda 3G yok doğrumu?
    2- Sınırsız İnternet paketin olsa BIS kullansan 3G ye ihtiyaç yok zaten (Görüntülü konuşma zaten kullanmıyorum) böyle bir tezim var doğrumu?
    3- Özelliklere bakınca 3G dışında BOLD'dan hiçbir farkı yok ama neden biri birinin 2 katı Curve 600 Lira Bold 1200 lira

Lütfen Donanım Habere yakışır yorum yapında bize ışık olsun...
  • 1. Evet bu cihazda 3G yok.
    2. Söylediğiniz şey 3G ile aynı şey değil. Çünkü ona bakarsanız nasıl olsa bu cihazda wi-fi var, belki 3G'ye hiç ihtiyacınız bile olmayacaktır denilebilir. Fakat 3G olmasının en büyük avantajı HIZI.
    3- Ben de fazla incelemedim fakat mesela sanırım Bold'da radyo var. Özellikleri arasındaki diğer farkları bilmemekle beraber bold'un asıl farkı TASARIMI.

Siz şimdi ikisi arasında seçiminizi yaparken mutlaka 3G araştırın ve ona göre karar verin derim ben. Fiyat farkı çok çünkü.
  • Bu cihazla kendi evimdeki modeme wi-fi bağlantı için illa ki BIS aboneliği mi gerekli?
  • Hayır,Wirelessla BIS'in alakası yoktur.
  • Arkadaşlar çok dandik alet. Bence almayın.

Soran olursa açıklarım.
  • Niye dandik olduğunu açıklayabilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakyilmaz

Niye dandik olduğunu açıklayabilirmisiniz?

Neden, çünkü bir gün durup dururken sim kart bozuldu, sonra şimdi de trackball bozuldu. Radyo yok. Daha bir çok şey var.
  • Arkadaşlar ben blackberry 8320 curve almayı düşünüyorum.Yukarıdaki yorumları okudum ve hala kararsız kaldım sizce Nokia E61 mi alayım yoksa blackberry 8320 curve mi alayım?Siz ne önerirsiniz?Ben bu telefonları wifi si olduğu için seçtim.facebook youtube sahibinden.com gibi sitelere girip aynı bilgisayar sayfasındaki gibi görebiliyor muyuz acaba?Aydınlatırsanız yorumlarınızı esirgemezseniz sewinirim.
  • Bence nokia tercih et. Eğer BB tercih edeceksen de mutlaka Bold modelini al. Ayrıca bence dokunmatik olan modelini alma. Yalnız seçimini yaparken bence şu 3 özelliği mutlaka ara:

1- Bir kere cihazda mutlaka 3G bulunsun
    2- Wifi mutlaka bulunsun
    3- Kuvvetli bir kamerası olsun
    4- Mutlaka radyosu olsun

Push mesaj özelliği vs'de çok önemli özellikler fakat sanırım Nokia olsun BB olsun bu tür özellikler her PDA telefonda var.

Bunları karşılaştırırsan Nokia öne çıkacaktır.

Nokia sevmediğim halde bu seçimde öneriyorum.
  • İyide Dediğim nokianın e61 modelinde kamera yok :) Peki 8320 nin kamerası nasıl acaba? Bold modelini al demişsinizde öğrenci harçlığımız malsef el vermiyor onlara
  • Öğrenciyseniz ne işiniz var PDA'larla????

HOCAM!!!!
  • Wifi li olduğu için ve 2. el piyasasını uygun olduğu için bu ürünleri tercih ettim.Maksat okuldan vs. wireless ile internete girmek ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: crayz_metin

Wifi li olduğu için ve 2. el piyasasını uygun olduğu için bu ürünleri tercih ettim.Maksat okuldan vs. wireless ile internete girmek ;)

Bi de okulda wireless ile sigara için tam olsun.
  • Sigaraya karşıyım :D
  • Ya bu blackberry wifi ile facebook youtube sahibinden.com gibi sitelere sorunsuzca bilgisayardan girermiş gibi girebiliyor mu?
  • Benim kastım, PDA'lar iş dünyası telefonları. Size 3G'li, yüksek kapasiteli kameralı bir cep telefonu yeter de artar bile. Sony ericcson tavsiye ederim. Hem programını yükleyip MSN kullanabiliyorsunuz. Her yerde online olursunuz bu sayede. Bir de 3G oldu mu, keyfe bak. En fazla 400 gayme ile işi bitirirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.