Şimdi Ara

Black Swan (2010) | Darren Aronofsky (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
0
Favori
9.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben kaliteli bi dvdsini bulup izledim tekkelime mükemmel bir film olmuş cinsellik sahneleri hiç abartılı değil kaymak gibi koyulmuş filme.Spoiler vermek istemiyorum mileltin sonra eli durmuyor basıyor alıntlıyor bişiler yapılıyor yazık etmşyim filme..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eru ilúvatar

quote:

Orijinalden alıntı: Ak Ejderha

Aslında pek sırıttığı söylenemez.
    Bastırılmış cinsellik ileride kişilerde ani değişimlere neden olabiliyor. Karakterinde böyle bir sorunu var filmde. Değişime girmesinde çok önemli bir etken diye düşünüyorum.

katılıyorum ama bu psikolojik değişimi daha yüzelsel bir şekilde işleselerdi bile etkileyiciliğinden birşey kaybetmezdi. misal sabah yataktan kalktığında masturbasyon yaptığı kısım bence gereksiz yere uzatılmış , bunun yanında bazende eşcinselliğe yer verilmesi bunlar abartı şeyler bence. ama tabi bu filmin güzelliğine gölge düşüyormuyor küçük bir kusur sadece olmasaymış daha iyi olurmuş.

Kadınlarda bastırılmış cinsellik yüksek oranda hemcinslerine olan istek şeklinde ortaya çıkıyor. Bir erkeğe güvenmeme ve korkunun etkisiyle bayanda arıyorlar - istiyorlar bu deneyimi.

Filmde bazı noktalar çok iyi oturmuşken bazı noktalar sanki birine birşey söylemişsin ama anlamamış daha sonra açıklamışsın gibi. Çok fazla detaya girmesi etkisini azaltmış. Bundan daha önemlisi de hem bu cinsellik vs. olan görüntülerin işlenişi hem de özel efektlerle çekilen bazı sahneler filmin amacından uzaklaştırıyor seyirciyi. Açık şekilde kopuyor farklı birşeyler bekler hale geliyorsunuz. Bazı gerçekleri böyle efektlerle bezeyip insanları şaşırtmak yerine ki X-Files'ta olan ilk başta olağanüstü gelip sonra mantıklı bir noktaya bağlanan ( aynısı Scooby Doo'da da var bu ne kadar orijinal! bir fikir olduğunu gösteriyor ) sahneler yerine Prestige'de ki gibi bir kurgu ile bunu bağlayabilirdi.

Ama yönetmen oyuncu performanslarına yatırım yapıp çekmiş gibi filmi.

Ek olarak Portman'ın oscar adaylığı için de bence aday olması yeterli. Kazanacak performansı sergilemedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Şubat'ta Türkiye'de vizyona girecek diye biliyorum ben. Girmezsede çok büyük ayıp olur. Black Swan ve The Fighter'ı beklediğim kadar hiçbir filmi beklemedim.

Bu arada müthiş yapmışlar

• 17 şubatta başlayack olan if de göstelicek film bilet bulabilsekte izlesekk
    Düş peşindeyim,Düş peşime.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmavı

720p nezaman çıkacak?

Sürekli takip ediyorum ama Bluray çıkış tarihi hala kesinleşmedi bluray çıkana kadar Türkiye'de gösterime girmiş olucak muhtemelen

STEAM ID
    ORIGIN:Bandoper
    uPlay: Bandoper32
    PSN:bandoper
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

HD-SCR ne arkadaş durup durup bir şey düşünüyorlar icat ediyorlar ne güzel Hd-Dvd rip var 720p aslanlar gibi,

Bu yapım en az 720p olarak izlenmeli inatla bekliyorum izlemiyorum,

sinemaya gitsen daha güzel olmaz mı canım?
    I'm a long long way from home
    And this poor lonesome cowboy
    Has got a long long way to roam
    ________________________________________________DIZILERIM_________________________________________________
    Prison Break | Dexter | How I Met Your Mother | Spartacus Blood And Sand | The Big Bang Theory | House MD | The Walking Dead
  • 720P WEBSCR versiyonunun kalitesini beğendim indiriyorum. TS den iyidir en azından. Film güzelse sinemada tekrar izleyeceğim.

Orijinalden alıntı: Mike Oldfield

quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

HD-SCR ne arkadaş durup durup bir şey düşünüyorlar icat ediyorlar ne güzel Hd-Dvd rip var 720p aslanlar gibi,

Bu yapım en az 720p olarak izlenmeli inatla bekliyorum izlemiyorum,

sinemaya gitsen daha güzel olmaz mı canım?

Olmaz tatlişkom boru değil Darren üstadın yapımı patlamış mısır sesleriyle filmlerden anlamayıp film ortasında konuşunlarla vs... böyle bir yapımı katletmek istemem inatla en az 720p sini bekliyorum,
    Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • Çok methediliyor bu film. Blu-ray olarak bulamadım henüz yoksa indirip izleyeceğim.

Orijinalden alıntı: JoKeRiZiNaTioN

Sinemada izlemeyi düşünüyorum. Vizyona ne zaman girecek?

25 Şubat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Şubat'ta Türkiye'de vizyona girecek diye biliyorum ben. Girmezsede çok büyük ayıp olur. Black Swan ve The Fighter'ı beklediğim kadar hiçbir filmi beklemedim.

Bu arada müthiş yapmışlar

Bu kadının ismini ne zaman duysam.Bu video aklıma geliyor.Yapıştı kaldı üstüne kadının ya.

• Canlanın yav. Film bugün sonunda vizyona giriyor bizde de. Sabredip de bekleyenleri ve benim gibi izleyip de bir de sinemada izlemeli diyenleri salonlara istiyoruz!
    Intel i5 6600K / Noctua NH-D9L / MSI Z170A-G45 / Zotac GTX1070 AMP! Extreme Edition / Corsair Vengeance LPX 2*8GB 2400MHz / Western Digital wd10ezex / Samsung 850 EVO 250GB / Corsair RM750x / Fractal Design Define R5 Blackout Window
    BenQ GL2460HM / Asus Echelon Laser / Cooler Master MasterKeys MK750 RGB Cherry MX Red
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.